2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 404398 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
Drugari sta kazete za trade Toronta i NO Hornetsa??

U TO dolaze Peja Stojakovic i Jerryd Bayless a u NO idu Jarrett Jack, Markus Banks i David Anderson.

Upravo sam procitao jedan poduzi tekst analize ovog cuda i covek kaze da je Toronto zeleo da se otarasi Jacka po svaku cenu zato sto je navodno izneverio ocekivanja na pocetku sezone. Kazu da mu je lako bilo da bude dobar play kad je imao Bosh-a, a sad kad nema Bosha postao je najveci potrosac lopti u timu... Smile

Generalno ovo znaci mnogo vecu minutazu i vece poverenje za Calderona (sto mene raduje zbog fanstasy-a), takodje sansa za Baylessa da pokaze sta zna (ima 22 godine i nije imao prilike da igra dovoljno).

Peja sa svojih 14 miliona godisnje ce biti ti do kraja sezone a onda mu istice ugovor i oslobodice dosta mesta u capu Raptorsa tako da se ocekuje neki veliki igrac u narednoj sezoni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Bolje je prosao Toronto u svakom slucaju...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Репторси праве ремонт.

Мене интересује шта ће Пеђа догодине. ПеМзија?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
zavisi od njegovih leđa
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
Репторси праве ремонт.

Мене интересује шта ће Пеђа догодине. ПеМзија?

Ako Pedja ostane zdrav i ako se ne vrate problemi sa ledjima mogao bi on da izgura jos sezonu dve.

Naravno da za manje para odigra neku back-up ulogu u nekom timu. Videcemo

Mene zanima kako ce se uklopiti u Raptorsima sa Kleizom na trojci....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Mozda se vrati u Evropu...

Inace zanimljiv mec u Memfisu...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Dobi ih Memfis... inace, zanimljivo je da su sudije rasturile Majami...

Uvek se desava, kada ja igram na jednu ekipu, da toj ekipi fali glavni igrac. Vejd nije igrao, Boga pitaj zasto...

Dzejms sam igrao i na kraju sjebao utakmicu i mene...

Rendolf junak meca bez dileme.

Edit:

Izvinjavam se, morali su produzeci da budu da bi me sjebao jedan jebeni poen... p' da... Bos je dao trojku od table da bi bili produzeci Smile

Edit 2:

Ne, ipak je Rudi Gej pogodio u poslednjoj sekindi fejdavej sutom Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 04:28:22 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63

« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 11:49:42 od Latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
"Baš me briga ko me čuva, mogao je da me čuva i Džejms Nejsmit, što bi bilo pomalo jezivo, jer je on mrtav", rekao je Rudi Gej, posle pobedničkog koša na susretu Memfis - Majami (97:95).

Rudi Gej pogodio je šut preko ruke Lebrona Džejmsa za pobedu Memfisa nad Majamijem od 97:95.

Kad je lopta pogodila dno mrežice, oglasila se i sirena za kraj utakmice...

Ne želeći potom da pridaje značaj činjenici da je pobednički koš postigao u igri "1 na 1" sa jednim od najboljih košarkaša današnjice, Gej je pokušao u javnosti da ispadne pametan. Ili šaljiv... Ili načitan.

Svejedno!

Šta je postigao ovom izjavom, procenite sami...

"Baš me briga ko me čuva, mogao je da me čuva i Džejms Nejsmit, što bi bilo pomalo jezivo, jer je on mrtav", rekao je Gej.

Ko ne zna, Džejms Nejmsit (16. novembar 1891 - 28. novembar 1939) smatra se rodonačelnikom košarkaške igre. Ovaj legendarni Kanađanin, koji je radio kao sportski trener ne Univerzitetu Kanzas, napisao je drevnih 13 pravila košarke i kasnije predstavio igru, koja je od 1939. godine uvrštena među olimpijske sportova, na Igrama u Berlinu.

Uglavnom, Gej bi bio zvezda večeri i bez ovog "poređenja" ili šta god to bilo.

On je pri rezultatu 95:93 za svoj tim, sedam sekundi pre kraja, izgubio loptu, posle čega je Džejms u kontri zakucao i poravnao skor, svega 5,5 sekundi pre kraja. Gej je hrabro tražio loptu kako bi se iskupio i uspeo je u tome, na čemu mu svakako treba čestitati.

Majami je, prvi put igrajući bez Dvejna Vejda, koji se povredio u pokušaju da zakuca na prethodnoj utakmici sa Šarlotom, doživeo i peti poraz u 13 mečeva. U ovom trenutku, računajući samo skor pobeda i poraza, ima osam timova u ligi koji su bolji od Majamija.

Jedan od njih je San Antonio.

Sparsi su posle startnog poraza, upisali deset uzastopnih pobeda, a poslednju u nizu ostvarili su protiv Klivlenda, čime su postali vodeći tim u NBA ligi - 116:92.

Iako prolazi kroz težak period na privatnom planu, gde je suočen sa zahtevom za razvod od strane supruge, slavne glumice Eve Longorije, plejmejker San Antonija Toni Parker uspeva nekako da zadrži fokus na stvari koju najbolje radi. On je Kavsima ubacio 19 poena i tako nastavio da poboljšava najbolji start u istoriji Sparsa.

S druge strane, šta napisati za jadne LA Kliperse. Njima ni 44 poena Blejka Grifina nisu bila dovoljna da u Stejpls Centru pobede Njujork Nikse - 115:124.

Klipersi su najgori tim lige sa skorom 1-13.

Igrači Klipersa bar još neko vreme mogu da budu spokojni, jer imaju jednu pobedu u džepu, što klasi iz 1999. godine nije pošlo u prvih 17 utakmica sezone!

REZULTATI:

Indijana - Orlando 86:90
/Hibert 19, 10 sk - Hauard 25, 12 sk/

Šarlot - Finiks 123:105
/Dijav 26 - Hil 23/

Atlanta - Dalas 93:98
/Smit 21 - Novicki 21/

Memfis - Majami 97:95
/Rendolf 21, 13 sk - Džejms 29, 11 sk/

Milvoki - Oklahoma Siti 81:82
/Dženings 25 - Harden 23/

San Antonio - Klivlend 116:92
/Parker 19, 9 as - Vilijams 21, 6 as/

Denver - Nju Džersi 107:103
/Entoni 28 - Lopez 20/

Portland - Juta 94:103
/Oldridž 24 - Majls 25/

LA Klipers - Njujork 115:124
/Grifin 44, 15 sk, 7 as - Studemajer 39, 11 sk/

ISTOK

ATLANTIK: Boston 9-3, Njujork 6-8, Nju Džersi 4-9, Toronto 4-9, Filadelfija 3-10.

CENTRAL: Čikago 7-4, Indijana 5-6, Klivlend 5-7, Milvoki 5-8, Detroit 4-8.

JUGOISTOK: Orlando 9-3, Majami 8-5, Atlanta 8-5, Šarlot 5-8, Vašington 4-7.

ZAPAD

SEVEROZAPAD: Oklahoma Siti 9-4, Juta 9-5, Portland 8-6, Denver 7-6, Minesota 4-10.

PACIFIK: LA Lejkers 11-2, Golden Stejt 7-5, Finiks 6-7, Sakramento 4-7, LA Klipers 1-13.

JUGOZAPAD: San Antonio 11-1, Nju Orleans 10-1, Dalas 8-4, Memfis 5-9, Hjuston 3-9.

svaka cast za Rudija , drago mi je samo tako !  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Citat
"Baš me briga ko me čuva, mogao je da me čuva i Džejms Nejsmit, što bi bilo pomalo jezivo, jer je on mrtav", rekao je Gej.

al dobro, ništa neobično za Rudija, čovek ne krije da je debil.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.