2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 404059 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
Ne znam za vas ali mislim da su tamo veci obruci neg u Evropi Smile ludnica jebote...

A ne znam sta je sa Oklahomom... prosle godine su bili iznenadjenje lige a sad, kad ocekujes da jos bolje igraju oni zasrase motku... jes da igraju bez Grina neko vreme al bre svi ih deru... i od Portlanda bi izgubili da Durant ne dade one poene u zavrsnici... nemaju klupu, jbg... onaj Harden jebote bio 3. pik a nicemu ne sluzi... kad je Sefolosa korisniji pa moz misliti Smiley 1 Ibaka na centru i to je to... klupa im je nula...
Morali su da dovedu nekog veterana, imaju kap u plusu verovatno jer su Durantu i Vestbruku poslednje sezone u kojoj ce imati ovaj "minimalac"...

Prosle sezone su Durant i Westbrook bili iznenadjenje za sve, niko nije znao kako igraju i trebalo je svima vreme da ih malo provale. Sada svi timovi imaju jednu godinu iskustva vise igranja protiv njih tako da je svima malo lakse da ih "uhvate". Sasvim si u pravu kada kazes da im je trebao neki veteran, ja bih dodao nekoliko veterana da budu vetar u ledja ovim mladim momcima kad im ne ide.

Ukoliko putem trejdova obezbede to, mozda racunaju na neko finalno mesto u playoffu. Videcemo, vreme ce pokazati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
U pravu si, mozda su ih "uhvatili" ali ako gledamo sezone unazad, kod svakoh bitnog igraca se igra popravlja iz sezone u sezonu tako da se to ocekuje i od Vestbruka i Duranta... Durant verovatno ne moze bolje od onih 32 poena po mecu (a i tesko je) ali Vestbruk moze... Grin se popravio dosta i bas im je nedostajao u ova 3 meca... mislim da ce njegovim povratkom igrati mnogo bolje...
A i ruku na srce, koliko god ja gotivio Krstica, moraju da nadju boljeg centra ako hoce nesto bise da naprave... bez dobrog centra ili bar igraca na poziciji 4 ne mozes da ocekujes rezultat... moz da imas i 6 Dzordana...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Крле није тешкаш, слабе су му физикалије много је тром и мек за НБА. Он треба да игра као што је у Нетсима играо, а не да глуми Шека. Ал треба да се потрефи таква екипа којој треба Крле из Нетса и тренер који ће то да препозна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Krle treba da se izvlaci i da sutira dosta... ima odlican sut sa distance... sto vise da izbegava reket.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
То то, + на тај начин ослобађа рекет противничког центра па могу остали да користе то. Ма брдо акција имаш онда само треба да поставиш ствари како треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Onda bi se otvorio prostor za Duranta i Vestbruka... ovaj odvuce centra, oslobodi reket... pa i ako se centar vrati u reket da sacuva Duranta, ovaj samo sibne loptu Krsticu i ovaj sa distance isprangija...

Verovatno to i rade ali jos verovatnije je da Durant i Russ siluju i kad ne mogu da daju kos...
« Poslednja izmena: 15. Nov 2010, 19:27:20 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ма ко их јебе кад су Црнци Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Sta bre Son Bredli najveca sabancina koja je ikad krocila na NBA parket... uz naravno nezaobilaznog Muresana.

Ali stvarno me cudi da je Mobli kaznjen sa 15 soma dolara Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ето... таман набавио НБА2004 и не могу да га отпакујем Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3901
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone
Veceras padaju i Hornetsi, vreme je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.