2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 402605 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy
vejd i lebron.... ali ne treba zaboraviti da je tu i treci superstar kris bos.

i njegov ego treba da se nahrani sa dvadesetak poena po mecu.

boston je nesto slicno napravio pre 4 sezone sa pirsom,alenom i garnetom. ali bila je situacija drugacija jer su sva trojica vec bili veterani i lakse je bilo sa njima napraviti nesto, to jest uigrati ih. lakse su sve podredili kolektivu. takodje ne treba zaboraviti da je boston tada imao i ronda. niko se od tog klinca nije nadao velikim stvarima, a on je izrastao u pravog naslednika dzejsona kida u ligi. i vec u prvoj svojoj sezoni uspeo da poveze te 3 zveri. majami to nema. ima pleja koji je kanta.

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Citat

mislim da su oni i sami svesni da ako hoće rezultat, moraju da igraju kolektivnu košarku i da zaborave na svoj ego i svojih obaveznih 20 poena po meču, jer nisu više superstarovi u svojim ekipama. nekad će jedan dati 30, nekad drugi, nekad treći, ali ne može svako od njih uzimati po 30 šuteva na utakmici kao ranije i mislim da oni to već znaju i da su bili svesni te činjenice kad su pravili ekipu.
ako se budu takmičili međusobno ko će više poena da postigne, onda bolje da se razilaze odmah.

Citat
takodje ne treba zaboraviti da je boston tada imao i ronda. niko se od tog klinca nije nadao velikim stvarima, a on je izrastao u pravog naslednika dzejsona kida u ligi. i vec u prvoj svojoj sezoni uspeo da poveze te 3 zveri. majami to nema. ima pleja koji je kanta.

istina, Majami nema pleja kao što je Rondo. Arojo je klasu ispod. Ali zato imaju Džejmsa. To je svestran i mudar igrač koji može da igra svih pet pozicija u timu, a naročito jedinicu. Za razliku od Vejda,  on poseduje sjajan pas i pregled igre i ako bi se fokusirao na to, bilo bi to odlično po Majami. Sigurno da bi onda davao manje poena u sezoni, ali bi mnogo doprineo ekipi. Ako je zaista King, to će mu biti preče nego da uzme 40 šuteva i da 25 poena po meču. Videćemo šta će biti, ali bilo kako bilo, ta ekipa ima sjajan potencijal da napravi velike uspehe u ligi ako bude bilo pameti.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3901
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone
Citat

mislim da su oni i sami svesni da ako hoće rezultat, moraju da igraju kolektivnu košarku i da zaborave na svoj ego i svojih obaveznih 20 poena po meču, jer nisu više superstarovi u svojim ekipama. nekad će jedan dati 30, nekad drugi, nekad treći, ali ne može svako od njih uzimati po 30 šuteva na utakmici kao ranije i mislim da oni to već znaju i da su bili svesni te činjenice kad su pravili ekipu.
ako se budu takmičili međusobno ko će više poena da postigne, onda bolje da se razilaze odmah.

Citat
takodje ne treba zaboraviti da je boston tada imao i ronda. niko se od tog klinca nije nadao velikim stvarima, a on je izrastao u pravog naslednika dzejsona kida u ligi. i vec u prvoj svojoj sezoni uspeo da poveze te 3 zveri. majami to nema. ima pleja koji je kanta.

istina, Majami nema pleja kao što je Rondo. Arojo je klasu ispod. Ali zato imaju Džejmsa. To je svestran i mudar igrač koji može da igra svih pet pozicija u timu, a naročito jedinicu. Za razliku od Vejda,  on poseduje sjajan pas i pregled igre i ako bi se fokusirao na to, bilo bi to odlično po Majami. Sigurno da bi onda davao manje poena u sezoni, ali bi mnogo doprineo ekipi. Ako je zaista King, to će mu biti preče nego da uzme 40 šuteva i da 25 poena po meču. Videćemo šta će biti, ali bilo kako bilo, ta ekipa ima sjajan potencijal da napravi velike uspehe u ligi ako bude bilo pameti.

Mudro zboris  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Iako Dzejms ima sposobnosti da predvodi igru kao plej to nikako nije isto kao sto to radi Rondo koji je onaj pravi plej... Alen i Garnet su dosli kao matorci sto rece Matijas i karijere su im bile na zalasku pa su samim tim hvatali poslednji voz za prsten i podredili se kolektivu... Alen je mislim samo u jednoj sezoni dao 25+ poena po utakmici a Garnet retko kad preko 20, 21 i to nisu igraci kao Vejd i Dzejms koji daju 30+
Eto, Bos je vrlo slican igrac Garnetu, slicne statistike imaju... a najvise se vidi da su se Seltiksi podredili timskoj igri time sto je Pirs smanjio svoj procenat poena za bar 7,8... mislim da to Vejd i Dzejms nece raditi i da je u tome stvar razlike izmedju dva tima... plus da ne pricam o tome kako imaju kriminalnu klupu u odnosu na tada Seltikse koji su imali odlicne Pouzija i Toni Alena. Tada su imali i Hausa (koji je sad u Majamiju) ali dosta mladjeg nego sad... isto tako, debeli Perkins je za klasu bolji od svih centara Majamija... jedini koji vredi u Majamiju (da kazes da stvarno vredi) a da je klupas je Haslem... jebes ti Steka koji igra sa stakama i Ilgauskasa koji vise nije isti... jedino tu eto Haus moze neku trojku da ubaci... e da, nije los ni onaj Dzejms trojkas ali on ima samo to...

Ali opet, mnogo faktora tu utice na igru... evo sad se posibali u svlacionici Seltiksi i posle toga jedva dobili Njujork na svom terenu...

Znam ja za tu priču, ali nisam čuo da se išta konkretno događa po tom pitanju. E već sa Polom, to bi bila ozbiljna ekipa. Al jebe ih to što im je trener Dantoni... on forsira igru sa puno poena, a znamo da napad ne osvaja prsten, nego odbrana.

Citat
Po meni sa tim timom i ovim rosterom koji imaju danas, bi bili jaci od Majamija, jer Majami ima qrac od centara, ima slabog pleja i slabu klupu. Plus po meni Wade i LBJ su ocajan tandem. 2 slicna igraca, 2 ratnika sa netalentovanim sutom, onako deluje kao nabacana ekipa. . .

ništa naročito, ali odrađuje poso.

Miislis zavrsava poso Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Slozio bih se sa Tepacenkom. . .

Haslem i evo House po meni jedino valjaju, Ilgauskas je komedija. . .

Ps juce su pricali kako i dalje neki igraci ne priznaju Lebrona za gazdu vec Wadea, tako da su tu u startu podele i egoi na prvom mestu. . .

Iskreno navijacu za Boston da uzme titulu, naravno uvek navijam za Knickse, a pored njih ove sezone tu su i Warriorsi, Hornetsi i naravno Denverica.

E da ovaj Staki dobar igrac jbt.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 19:16:54 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
On i Evans dva najbolja visoka pleja NBA...

Kad bi Njujork doveo Entonija, e to bi vec bila ekipa za respekt... mozda ne ove sezone borba za najvisi plasman ali sledece sigurno Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Slušajte, ja neću da izigravam proroka. To da li je ego na prvom mestu i da li će svako od njih trojice pre  juriti da da koš nego li da igraju timski, ni ja ni vi ne možemo znati, jer sezona je tek počela i odigrali su dve utakmice. Prvu su izgubili od kandidata za titulu na njihovom parketu, drugu su demolirali još jednog kandidata za titulu na svom parketu. Ajde da im damo vremena pa da vidimo kako će da igraju i kako to izgleda... umnogome zavisi sve i od trenera.

Citat
Iako Dzejms ima sposobnosti da predvodi igru kao plej to nikako nije isto kao sto to radi Rondo koji je onaj pravi plej

Lebron je vanserijski igrač vanserijskih mogućnosti. Ako on hoće i ako se podredi tome, može da zajebe Stoktona, a kamoli Ronda.

Videćemo... tek posle mesec i po, dva možemo dati neki validan sud.

Citat
Miislis zavrsava poso  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 19:33:29 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Trener Spolstra nije los... on je sa onom jadnom ekipom prosle godine dogurao do plejofa... dobro je sto su njega zadrzali...

A pazi, nije isto kad igrac sa niskim tezistem igra pleja i igrac koji je visok 2.06... lako nizi igrac moze loptu da mu ukrade dok je ovaj van trojke... mnogo teze bi prenosio loptu i te stvari a i tako bi se dodatno umarao za napad koji sledi...

Zato neki put u Lejskersima Odom prenosi loptu i Diao dok je igrao za Sanse da bi oslobodio dodatnog napora ove glavne igrace...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
ti misliš da visina od 2.06 predstavlja problem plejmekeru? da pitamo Medžika šta on misli?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Sto se Lebrona tice moze komotno da igra i pleja i centra  Smile

Mada Majami ima Haslema, koji moze da odigra 30 solidnih minuta na centarskoj poziciji... Mario Chelamers je bolji od Aroja a ovaj ga Spolestra ne igra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.