2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 378182 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
SonyEricsson k750i
da su lejkersi igrali pravu nba odbranu,ginuli za svaku loptu,barsa ne bi imala snage da zavrsi mec,ali
dobra je bar bila utakmica,puno atraktivnih poteza,dobra atmosfera...  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Da je baba imala... Barsa nezvanicni svetski sampion.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 00:51:05 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Realno ce biti sranje sezona. . .

Imamo vise dobrih timova za koje znamo da ne mogu nista.

Imamo na prvom mestu odvratne Lakerse, pa onda iskusne Celticse i ako se dobro uklope Heat i to je to sto se titule tice. . .

Nesto se plasim da ce Miami kao Cleveland dok traje sezona da gazi, a kad krene frka da prsnu, Wade se ucestalo povredjuje, a imaju bzvz klupu.

Nervira me sto ima dosta odlicnih timova kojima fali malo da se ukljuce u trku : Denveru, New Orleansu, Dallasu, Oklahoma je jos mlada al bice zveri sl sezone. . . Detroit se pojacao al mi se nesto cini da ce da bude tuki, Bullsi po meni indijanci.

Sta je sa Pavlovicem?? Je l igra za Wolvse??? Tamo nasa kolonija. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
da su lejkersi igrali pravu nba odbranu,ginuli za svaku loptu

Smile Smile

Аха,НБА је одувек била позната по јакој одбрани.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 6700
Lejkersi galvni favoritio za titulu  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Realno ce biti sranje sezona. . .

Imamo vise dobrih timova za koje znamo da ne mogu nista.

Imamo na prvom mestu odvratne Lakerse, pa onda iskusne Celticse i ako se dobro uklope Heat i to je to sto se titule tice. . .

Nesto se plasim da ce Miami kao Cleveland dok traje sezona da gazi, a kad krene frka da prsnu, Wade se ucestalo povredjuje, a imaju bzvz klupu.

Nervira me sto ima dosta odlicnih timova kojima fali malo da se ukljuce u trku : Denveru, New Orleansu, Dallasu, Oklahoma je jos mlada al bice zveri sl sezone. . . Detroit se pojacao al mi se nesto cini da ce da bude tuki, Bullsi po meni indijanci.

Sta je sa Pavlovicem?? Je l igra za Wolvse??? Tamo nasa kolonija. . .
Nemoj Orlando da zaboravis... da se Buzer nije povredio i Cikago bi imao vrlo jak sastav, sigurno bi se borili za finale konferencije... od Denvera nista brate, ide im Melo... Nju Orleans... ne znam sta je s njima, imaju istu ekipu kao i one sezone kad su igrali polufinale konferencije. Jedino je Cendler otisao iz te ekipe. Jesu stariji neki igraci ali tu su jos uvek Pol i Vest... sad su i Arizu doveli, moze biti od njih nesto...

Oklahoma ce da jede malu decu, Durant trenutno najbolji igrac NBA... jebo Dzejmsa...

Od ekipa od kojih ocekujem da iznenade su Vizardsi i Kingsi. Kingsi su sada kao Cikago od pre par sezona. Imaju mlade igrace koji tek treba da bljesnu. Tompson, Lendri, Evans, pa i Kaspi... tu je i 5. pik Kazins, onda Dalembert...
Vizardsi su pokupili Vola a on ce uz Arinasa ciniti vrlo jaku spoljnu liniju. Tu imaju i vrlo jake "trojke" poput Hauarda i Torntona. Centri Blac i MekGi...

A ekipe od kojih ama bas nista ne ocekujem su Pejsersi i Reptorsi... ove godine realno najslabiji rosteri...

Navijam za Njujork, da konacno dodju do plej ofa... potajno i za Memfis...
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 15:49:42 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Dajte ljudi, otresli bi ih Lakersi samo da su igrali bar sa 60% a ne ovako radi reda za publiku i marketing. I ova sezona ce biti izmedju Lakersa na zapadu i ne vidim ekipu koja ih moze tu ugroziti, i Bostona, Orlanda i Heat-a na istoku. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Saboravio sam i San Antonio... oni mogu da pomrse racune...

Evo malo RonRona Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Orlando Medžik uveličali su otvaranje nove dvorane pobedom nad Nju Orleansom od 135:81 u pripremnoj utakmici.

Predrag Stojaković bio je najefikasniji u timu Nju Orleans Hornetsa, koji je na gostovanju na Floridi poražen čak sa 54 poena razlike!

Srpski veteran, koji će naredne sezone verovatno dobiti ulogu "šestog čoveka", postigao je 20 poena uz šut iz igre 7/10, od toga 4/6 za trojku.

Košarkaši Orlanda bili su posebno motivisani činjenicom da im je to bila prva utakmica u novom, velelepnom Amvej centru, smeštenom u strogom centru grada.

Rašard Luis, Džej Džej Redik i Rajan Anderson ubacili su po 23 poena, a još četvorica igrača imala dvocifren učinak. "Magični" su postigli 15 trojki iz 27 pokušaja.

Što se tiče Amvej centra, dovoljno je reći da se nalazi na gotovo trostruko većoj površini od stare dvorane Amvej, u kojoj je Orlando dočekivao rivale od svog debija u NBA ligi, 1989. godine.

Kapacitet gledališta je 18.500 mesta, a centar ima sale za trening, VIP lože na dva nivoa, vinarije, pivnice, restorane, kafiće, igraonicu za decu, prodavnice odeće i hrane, pa čak i diskoteku!

Nedostaje samo šampionski "baner" koji bi visio sa plafona...

(MONDO) svaka cast Pedja, ove sezone lepo su se i Seltiksi naostrili... Smile a o ovoj blamazi Orleansa ne treba ni da se prica... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Krivo mi sto Sasha Pavlovic nema jacu ulogu. On je extra igrac.

Ne znam zasto ne vole Stojakovica. . . Pazi najbolji strelac a nisu ga ni pomenuli  Smile

http://www.nba.com/video/games/magic/2010/10/10/0011000039_noh_orl_recap.nba/index.html

Sto Golden State ima simpaticnu ekipicu. . Ellis i Lee. .

http://www.nba.com/video/games/warriors/2010/10/10/0011000040_sac_gsw_recap.nba/index.html

Haaaa. . . Igrali napolju . . Kolko je gotivno

http://www.nba.com/video/games/suns/2010/10/09/0011000033_dal_phx_recap.nba/index.html
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 17:02:01 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.391 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.