2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 576 577 579 580 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 377995 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Poslednji je čas za dogovor jer ukoliko zbog ovog 'lokauta' izgube deo navijača bitće potrebno mnogo vremena da ih vrate i da se stvari poprave"

Da... tebi je krivo zbog navijača... čuj kurče u Duboni svadba Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Nema nista od NBA sezone ove godine .... ostacu ja na tome da gledam hokej  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
NBA: Rukovanje već u petak?

Sastanak lige i igrača u četvrtak dodatno učvrstio uverenje da se "lokaut" posle skoro četiri meseca bliži kraju.

Osmesi komesara NBA lige Dejvida Šterna i izvršnog direktora sindikata košarkaša Bilija Hantera govorili su više od reči.

Izgleda da će uskoro biti završen "lokaut" koji je stupio na snagu 1. jula, a "Yahoo sports" objavio je da bi dogovor u načelu mogao da bude postignut već u petak.

Posle maratonskih razgovora dan ranije, sastanak u četvrtak trajao je duplo kraće - "samo" sedam i po sati.

"Mislim da je dogovor nadohvat ruke i da sada sve zavisi od NBA, odnosno da li oni hoće da ga sklopimo", rekao je Bili Hanter.

Kada su novinari upitali predstavnika igrača kada očekuje da bude napravljen ključni pomak napred, iz pozadine se oglasio Dejvid Štern: "Sutra!"

"Nema garancija da ćemo uspeti, ali daćemo sve od sebe da to bude gotovo već u petak. Verujem da Bili i njegovi ljudi osećaju isto. Sve drugo predstavljalo bi veliki neuspeh svih nas", istakao je prekaljeni funkcioner.

Dašak pesimizma (ili realnosti?) uneo je plejmejker Lejkersa Derek Fišer, jedan od ključnih pregovarača za sindikat košarkaša.

"Naša pozicija nije se mnogo promenila. I dalje pokušavamo da stvorimo optimalne uslove za igrače, a istovremeno udovoljimo zahtevima lige, da svih 30 timova bude u poziciji da se bori za visok plasman".

"Proces nije lak. Kako napredujemo i bližimo se kraju, pokušavajući da zatvorimo što više 'rupa', postaje sve teže", rekao je Fišer.

(MONDO)

______________________________ ______________________________ ________________________

Izgleda da ce ipak biti sezone i ove godine.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
Citat
"Proces nije lak. Kako napredujemo i bližimo se kraju, pokušavajući da zatvorimo što više 'rupa', postaje sve teže", rekao je Fišer.

Fisera pod hitno napolje !

On je taj koji to sve koci posto je covek postao gladan za pare
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Izgleda da ce ipak biti sezone i ove godine.

A ti mislio da neće Smiley 1
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Pa bogami kako je pocelo, zabrinuo sam se.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung Galaxy S III
Lijene razmazene crncuge...
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Shaq se u novoj knjizi obrušio na Kobea i LeBrona
Legendarni centar Shaquille O’Neal nedavno se umirovio te je odlučio napisati knjigu o svojoj karijeri, od samih početaka pa sve do završetka karijere. U njoj se očekivano nalaze mnoge zanimljive izjave Shaqa koji se među ostalom dotakao i Kobea Bryanta te LeBrona Jamesa.

Knjiga pod nazivom Shaq Uncut: My Story svjetlo dana ugledat će 15. studenog, a O’Neal ju je napisao uz pomoć kolumnistice ESPN-a, Jackie MacMullan. Iako još nije objavljena, Hoopsworld je uspio nabaviti primjerak knjige te su napisali na svojoj internetskoj stranici nekoliko zanimljivih odlomaka.

Naravno, priča o njegovom odnosu sa Bryantom je jedna od najzanimljivijih dijelova knjige, kao i njegove karijere. Priznao je da su imali velike međusobne nesuglasice i da je bilo očigledno kako njih dvojica ne mogu igrati u istoj momčadi.

“Prije sezone 2003-2004 imali smo timski sastanak i trener je rekao da prekinemo sa međusobnim javnim optuživanjem ili će nas kazniti”
, napisao je O’Neal u svojoj knjizi. “Magicu Johnsonu je bilo dosta prepucavanja između mene i Kobea, dosta je bilo i Karlu Maloneu i Garyju Paytonu. I ja sam shvatio da je dosta i odlučio sam prestati. I što je nakon toga Kobe napravio? Odmah je otišao do novinara i govorio kako sam izvan forme i da imam višak kilograma. Rekao je da se skrivam iza ozljede koja prema njemu nije ni bila ozbiljna te da samo želim dobiti što “deblje” produženje ugovora. Iako smo samo nekoliko sati ranije rekli da ćemo prestati s time, očito je bilo da je primirje prekinuto i dao sam svima do znanja – “ubit” ću ga.”

No naravno da ovdje priča ne staje, Shaq nastavlja o događanjima nakon toga, odnosno sljedećem danu kada se htio fizički obračunati s Bryantom u kazalištu, ali su ga pomoćni trener i nekoliko suigrača uspjeli primiriti.

“Nakon nekoliko minuta pojavio se Kobe i pomoćni trener mu je rekao: “Shaq će te ubiti, čim te vidi krenut će u obračun s tobom”. Kobe se samo nasmiješio i rekao: “I zbog toga me treba biti strah?” Nakon toga smo se susreli u kazalištu i odmah je došlo do svađe, međusobno smo si psovali i nazivali raznim imenima te sam čak i krenuo na njega, ali trener Shaw se ispriječio i uspio nas smiriti.”

O’Neal je ovdje pohvalio pomoćnog trenera Briana Shawa za kojega smatra da je najzaslužniji što se Lakersi tada nisu raspali i što nije bilo većih sukoba između njega i Bryanta. Spominje i da se Shaw jedini usudio obračunati s njima dvojicom, da to nisu htjeli napraviti niti Kareem Abdul-Jabbar niti Magic Johnson niti bilo koja druga legenda ekipe. Također je Shaq spomenuo i svoj boravak u Clevelandu gdje je igrao zajedno s LeBronom Jamesom, kojemu su svi popuštali kako bi ga pokušali zadržati u Cavaliersima.

“LeBron je bio velika zvijezda, otprilike kao ja 2000. godine s Lakersima kada sam dominirao ligom. Naš trener, Mike Brown, nije htio ulaziti u sukobe s LeBronom i on je mogao raditi sve što je htio. Sjećam se jednog sastanka na kojem smo analizirali odigranu utakmicu. LeBron se nije vratio u obranu nakon promašenog šuta i nitko nije ništa rekao. Sljedeći napad se Mo Williams nije vratio i trener je odmah reagirao i rekao mu da mora igrati obranu. Tada je prekipjelo Delonteu Westu koje se ustao i rekao kako svi moraju odgovarati za iste greške, a ne samo neki. Na to je Brown samo odgovorio: “Znam, Delonte, znam.” I znao je trener da je West u pravu. Mislim da će biti slična situacija i u novim Lakersima, sumnjam da će Kobe htjeti slušati trenera Browna.”

O’Neal u knjizi spominje još brojne igrače i suigrače, a zanimljiva su i njegova razmišljanja o Dwightu Howardu, za kojega se očekuje da naslijedi O’Neala kao najdominantniji centar svog vremena.

“Ako Howard ne osvoji barem četiri prstena bit ću razočaran. On nema pravu konkurenciju na svojoj poziciji. U moje vrijeme igrao sam protiv igrača kao što su Patrick Ewing, Arvydas Sabonis, Alonzo Mourning, Dikembe Mutombo, David Robinson. Sve igrači koji su imali visinu i masu. A sada ne mogu niti nabrojati pet centara. Nemam neki poseban odnos s Howardom, ne sviđaju mi se ljudi koji nisu originalni. Ne znam zašto on želi biti kao Superman (isti nadimak koji je imao i O’Neal). Kada dođem u Orlando mogu vidjeti da s njime postupaju jednako kao što su i sa mnom, a to je pogrešno. On je Dwight Howard, a ne Shaq. Budi svoj čovjek, stvori sam svoj ugled.”

nbacro.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Samsung SGH-E590
Posto od nove sezone izgleda nema nista, evo jedan video da vas vrati u zivot! Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Svaka im cast  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 576 577 579 580 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.