2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 412432 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Kemp: "Ja bih preskočio dva Smarta"

Blejk Grifin je subotu pobedio u zakucavanjima na “Ol star“ vikendu u Los Anđelesu preskočivši haubu automobila.

Iako ceo svet priča o tome, legendarni igrač Sijetl Supersoniksa Šon Kemp nije oduševljen pobedničkim predstavom Grifina u "Stejpls centru".

Popularni “Kišni čovek“ tvrdi da je u svoje vreme mnogo bolje zakucavao. "Veliki sam Blejkov fan, ali to zakucavanje na “Ol staru“ je bilo možda i najslabije na takmičenju. Svideo mi se hor i sve to, ali je trebalo da preskoči cela kola, zar ne?“

“Kišni čovek“ je uveren da bi i on mogao da preskoči automobil.

"Imam 41 godinu i mogao bih to da uradim. Dva ’Smarta’ bih preskočio", dodao je Kemp.

Najveći uspeh u NBA karijeri Kemp je ostvario plasmanom u finale protiv Čikago Bulsa 1996. godine. Bulsi su naravno trijumfovali predvođeni Majklom Džordanom, a Kemp je imao 23 poena i deset skokova po meču u seriji.

Bivši igrač Supersoniksa je četiri puta učestvovao u takmičenju u zakucavanjima na “All Star“-u, ali nikada nije pobedio.

b92

Smile

kakav paćenik  Smile  jeste leteo bi do mezosfere  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6
Moze Boston sa Grinom do titule. Ne znam samo sta bi Oklahomi da ga se odrekne.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
Kemp legenda  Smile Smile Smile U pravu je sto je rekao za Grifina.Spored mene najocajno zakucavanje pobednika u zadnjih 10 godina

A sto se tice Oklahome mozda je i pametana odluka sto su se otarasili Grina jer covek cini mi se da je najbolje pokazao u svoju debitasku sezonu a posle toga mesto da napreduje on je zaostajao iza drugih.Perkins je odlican igrac ali samo kad bi bio zdrav ali mozda bude i upotrebljiv u duelima s gasolom i Bajnamom i protvi Dankana jer ocigledno da na Zapad Oklahoma do sada je s njima( LAL i SA ) najtesko izlazila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Gledao sam i Čikago - Majami i Denver - Boston... sjajni mečevi, kao da se igrao plej of. Zbog takvih utakmica vredi ostajati budan.

Čikago - Majami 93 - 89
Denver - Boston 89 - 75

Moram pohvaliti Luola Denga, igrač utakmice. Da ne bi njega Bulsi bi izgubili. Odigrao sjajno zaista na oba kraja terena... ona blokada pa odmah istrčana kontra, 3 point plej i trojka na kraju... kapa dole.

Mada opet, da je Boš dao makar 3 od 17 upućenih šuteva ka košu, verovatno bi Majami pobedio, čovek je šutirao 1 od 17 čini mi se, nikad gore.
Suma sumarum... Čikago je zaista dobra ekipa, pogotovo kod kuće. Zaista igraju odličnu košarku, ne priča Latif u prazno sve vreme  Smile Igraju odličnu odbranu, a sada kada im se Noa vratio ponovo su dobili sigurnost pod koševima, tu je on da čisti... Buzera i Denga u napadu da potpomažu Rouza, Noa kupi otpatke i daje druge napade... samo im treba jedan valjan bek šuter koji može da pogodi spolja bilo kada, da još malo rašire teren i biće super. Dobro izgledaju, zna se ko šta radi i eto odmah rezultata.

S druge strane, ovaj Majami... ljudi, ja mislim da je klupa Majamija na ovom meču dala 5 ili 6 poena, tako nešto slagaću vas... i sa Bošom koji je dao isto jedan šut iz igre uz 6,7 bacanja, oni su opet imali egal utakmicu.
U ovom trenutku imaju najbedniju klupu u ligi, najneefikasniju... i opet su drugi na istoku i treći u ligi.
Znači ne smem ni da zamislim šta će da rade kad se vrati Majk Miler u formu (mada ni večeras nije igrao, da nije opet povređen?) i Judonis Haslem...

A Denver me oduševio... dobiše Boston sa 14 razlike i sad to deluje ubedljivo, ali uopšte nije bilo tako... bilo je na nož do zadnjih minut i po. Doduše jeste Boston igrao sa samo devet igrača u rotaciji... Rondo, Alen, Pirs, Garnet, Dejvis, Delonte Vest (vratio se posle povrede i odigrao jako dobro), Von Vejfer, Ejveri Bredli i Kris Džonson koga su doveli iz razvojne lige na 10 dana da popuni mesto centra, jer izostaju oba O Nila i Krstić, dok je i Semih Erden takođe trejdovan i to u Klivlend. Tako da će se Krle naigrati u narednom periodu, a ako ostane, bogami i dogodine jer će se Šek verovatno penzionisati.
Dakle Krstić i Grin nisu igrali, ali će igrati verovatno već na sledećem.

Jebote kolko je to velika ekipa... i tako osakaćeni igrali su egal sa dobrim Denverom u gostima... alal im kurac... Nego bre Denver  Smile  E super izgledaju, ja sam prijatno iznenađen i nadam se da će nastaviti da igraju ovako, da ovo nije bilo samo večeras.
Od danas, najjače oružje Denvera će biti odbrana i to su demonstrirali večeras. Čak im je i sam Karl rekao na tajm autu u 4. četvrtini "Defense will win this game, not offense!" i tako je i bilo.
Sada sa ovim igračima, bez Entonija, mogu da igraju još bolju odbranu, jer će se baš zbog odsustva najboljeg igrača, svako više truditi, a i roster im to omogućuje dolaskom Čendlera i Galinarija koji mogu da pokrivaju više pozicija i da čuvaju više igrača i uz odlične defanzivce Nenea, Haringtona i Martina to može jako dobro da izgleda.
U napadu su izgubili prvu opciju tako da sada moraju da igraju timsku košarku i da ravnomerno raspodele poene što su i večeras uradili... Martin 18, Smit 12, Čendler 16, Aflalo 13, Nene 12... super.
Ostaje im Džej Ar Smit kao igrač koji može sam da napravi napad iz ničega, da se izbori za šut u trenucima kada su svi pokriveni.
Loson i Felton su odlični plejevi, neće se Čonsijevo odsustvo osetiti mnogo. Loson je zaista potencijal, biće on veliki igrač.
Jedini problem može da bude to što sada nemaju Karmela da mu daju loptu kada je 2 minuta do kraja i kada se utakmica lomi da reši napad. To im fali i u tim trenucima će morati da se snalaze. No zaista lepa mlada ekipa, sa potencijalom... sviđa mi se. Ako nastave da igraju ovako kao večeras, biće od njih nešto.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
NBA: Boston u šoku, Boš za istoriju!

Prethodne noći u NBA ligi, trejdovi su bili u prvom planu, pa su odigrane samo dve utakmice. Ali, kakve dve!

Čikago je u Junajted Centru ponovo pobedio Majami i najavio da se ove sezone na Istoku neće "tek tako" gledati finale konferencije Boston - Majami.

Bilo je 89:89, kada je zaboravljen, iz ugla, Luol Deng pogodio trojku i rešio meč 16 sekundi pre kraja. Na drugoj strani, pokušao je Lebron Džejms, ali je bacio "air ball" - 93:89!

Bio je to tek drugi poraz Majamija u poslednjih 13 mečeva, ali ono što bi trebalo da brine trenera Erika Spoelstru je da je njegov tim oba poraza doživeo protiv trenutno vodećih timova Istoka, Bostona i Čikaga. I, kako je moguće da je taj čovek u Junajted centru upotrebio samo tri rezerve i to ne na više od 15 minuta!?

Neka ga ne čudi onda što je klupa Čikaga postigla 22 poena, a rezervisti Majamija svi zajedno... Dva!? Nula poena postigao je Džejms Džouns, koji je prošle nedelje pobedio u brzom šutiranju trojki na Ol-staru.

I uprkos svemu tome, Majami bi sa 34 poena Dvejna Vejda i 29 Lebrona Džejmsa dobio meč samo da je Kris Boš bio malo prisebniji. Ali, da ne poverujete, "CB7" je zabeležio treći najgori nastup na jednoj utakmici svih vremena!

Boš je šutirao iz igre 1-18, odnosno sa 5,6 odsto uspešnosti...

To je najgori nastup još od 31. januara 1973. godine, kada je izvesni Majk Nelvin šutirao 1-22, odnosno sa 4,5 odsto uspešnosti. Boš je nekako došao do sedam poena, ali nije uspeo da sakrije frustraciju.

"Frustrira me pomisao da bismo dobili meč da sam pogodio dva ili tri šuta...", rekao je Boš posle duela, u kojem je publika skandirala "MVP, MVP" novoj zvezdi Čikaga, Deriku Rouzu. On je Majamiju ubacio 26 poena, pratio ga je Deng sa 20.

Čikago je bio tim, a Majami tandem, pa je i ishod realan, uz podatak da su Bulsi gubili devet poena u prvom poluvremenu, ali da su trećom četvrtinom (27:14) uspeli da ohlade Hit.

Daleko odatle, u Koloradu, dve ekipe koje su pretrpele lomove ove nedelje sudarile su se i jedna je žestoko stradala.

Denver je zabeležio i drugu pobedu od kada je u Njujork poslao zvezde Karmela Entonija i Čounsija Bilapsa, a zauzvrat dobio pola tuceta igrača. Boston je demoliran posle noći u kojoj je ostao bez pola tima, uz od ranije povređene centre - 89:75!

Džordž Karl, svestan da će potpuno renovirani tim tek morati da vežba napad, opredelio se za čeličnu odbranu, a to očigledno već funkcioniše kod Nagetsa. U takav sistem, gde dominira starosedelac Kenjon Martin, lako su se uklopili Rejmond Felton, Vilson Čendler, Danilo Galinari, Timofej Mozgov i ostale pridošlice.

Boston nije postigao ni poen u poslednjih šest minuta, Denver je utakmicu završio serijom 16:0, pa neka ne čudi rezultat - 89:75.

"Grozan dan za košarku... U šoku smo. Osećamo se kao da smo izgubili pola porodice", rekao je krilni centar Bostona Kevin Garnet, nabrajajući imena igrača koji su u jednom danu otišli iz kluba.

Nejt Robinson, Kendrik Perkins, Semih Erden, Luk Harangodi, Makriz Danijels... Svi oni nisu više Seltiksi, a juče su bili. Uz to, povređeni su Šakil O'Nil i Džermejn O'Nil, a novajlije iz Oklahoma Sitija, Nenad Krstić i Džef Grin još nisu ni doputovali među nove saigrače, pa je trener Bostona Dok Rivers morao da pozove centra Krisa Džonsona iz NBDL lige kako bi imao bar osam igrača na raspolaganju za duel u Denveru.

REZULTATI:

Čikago - Majami 93:89
/Rouz 26, Deng 20, 10 sk - Vejd 34, Džejms 29/

Denver - Boston 89:75
/Martin 18, Ilario 12, 10 sk - Pirs 17, Garnet 14, 13 sk/

ISTOK

ATLANTIK: Boston 41-15, Njujork 29-26, Filadelfija 28-29, Nju Džersi 17-40, Toronto 16-42.

CENTRAL: Čikago 39-17, Indijana 26-30, Milvoki 22-35, Detroit 21-38, Klivlend 10-47.

JUGOISTOK: Majami 42-16, Orlando 36-22, Altanta 34-23, Šarlot 25-32, Vašington 15-41.

ZAPAD

SEVEROISTOK: Oklahoma Siti 36-20, Denver 34-25, Portland 34-23, Šarlot 25-32, Vašington 15-41.

PACIFIK: LA Lejkers 40-19, Finiks 28-27, Golden Stejt 26-30, LA Klipers 21-37, Sakramento 14-41.

JUGOZAPAD: San Antonio 47-10, Dalas 41-16, Nju Orleans 34-25, Memfis 32-27, Hjuston 28-31.

Mondo.rs

« Poslednja izmena: 25. Feb 2011, 10:49:25 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ostao sam budan i nije mi zao  Smile

Zao mi samo sto Cikago nije doneo nekog beka Smile

Smile
Majami? Koji Majami Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung SGH-E590
Za sve navijace Bostona:

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Dobices ti te smajlije u plejofu Roki samo sacekaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N70

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
Kris Bos sut iz igre 1/18  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.276 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.