2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 413606 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
ova slika, samo sam se istripovo, gledao sam iz drugog ugla sa spreda, pa sam mislio da nije imao dovoljnu visinu, ipak je knap.

al opet postoje još dve stvari, zalet i visina auta. ovaj se jako malo zaleteo i ko da je iz mesta preskočio haubu.

sad naravno bila je fora i da Beron baci iz auta, preko šibera, što je originalna fora, bar ja nisam video da je neko to uradio.
ma Grifinu je bilo teze da preskoci jer su kola bila siva a Milicu u boji njegove Olimpije... daj bre jebote aj nadji jos neki bizaran razlog... mogao je i Grifin da se zaleti kolko oce... a i Milic je pre kucanja uradio samo trokorak... a od centra ga zaleteo jako...

fora jeste dobra ali mislim da bi bilo bolje da je Beron dovezao kola, otvorio siber (da niko ne zna foru)... ovaj se zaleti bez lopte i samo kroz siber izleti lopta na kucanje... i kad zakuca, Beron izadje iz kola i pozdravi se sa Blejkom... to bi bilo bolje...

Citat
a jel neko preskako kola na ol staru do sada?
nije... nije ni Grifin preskocio...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung SGH-E590
MC Gee i Ibaka su zasluzili finale. Mnogo su bolji bili od Grifina!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux

1.19
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja kazem da McGee nije zasluzio finale  Smile

A Jason Richardson je jedan od najboljih koji je ucestvovao na dunk contest-u  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
ma Grifinu je bilo teze da preskoci jer su kola bila siva a Milicu u boji njegove Olimpije... daj bre jebote aj nadji jos neki bizaran razlog... mogao je i Grifin da se zaleti kolko oce... a i Milic je pre kucanja uradio samo trokorak... a od centra ga zaleteo jako...

ti si bre reko da nije fora da se preskoči hauba već krov auta, ja ti kažem da onaj auto ne može da se preskoči.

potegli ste kao argument Milića. Dobro preskočio je auto, al niži auto.

I zaleteo se maltene od kraja terena, krenuo je da ga vata sa 3 metra od koša na drugoj polovini.

Citat
fora jeste dobra ali mislim da bi bilo bolje da je Beron dovezao kola, otvorio siber (da niko ne zna foru)... ovaj se zaleti bez lopte i samo kroz siber izleti lopta na kucanje... i kad zakuca, Beron izadje iz kola i pozdravi se sa Blejkom... to bi bilo bolje...

da Beron baci alej up pas sa vozačevog mesta sedeći kroz šiber?! pa jebote, da to neko uradi ja bi njemu dao nagradu jebeš dankere.

Citat
nije... nije ni Grifin preskocio...

ma nije ni cela poneta zakucavanja bila da se preskoči hauba, već je cela fora sa alej upom pasom iz kola kroz šiber. to je cela slika. plus je fora originalna, niko nije doterao auto na ol star slem dank.

al i opet je preskakanje haube za onako malim zaletom je za respekt.

A inače, ako jedan Marko Milić preskače onaj auto, ja dajem obe ruke da to i Beljk Grifin može da uradi.

Citat
A Jason Richardson je jedan od najboljih koji je ucestvovao na dunk contest-u

da
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
potegli ste kao argument Milića. Dobro preskočio je auto, al niži auto.
da brate... ajde nek metne kamion ali bez prikolice i da se zove da je preskocio kamion... daj bre...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac

1.19

Ma jebeš kola, ovaj čupavi crnja što radi salto pa provlači kroz noge i zakucava je nenadjebiv  Smile

Što se tiče preskakanja kola ... gledao sam pre 2 godine na National Geographic u emisiji "Sport Science" gde gostuju vrhunski sportsiti i detaljno proučavaju i demonstriraju sve i svašta iz sportova kojim se bave. Tako je i bio neki košarkaš sa koledž basketa čini mi se i preskočio auto kao Milić ali sa manjim zaletom. Postoji HD snimak sa super slow motionom ali ne uspevam da ga pronađem.

A da setih se, Skywalker je bio. Evo epizode.

« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 18:51:53 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Auto koji je preskočio Marko Milić

puno ime Honda CR-X del Sol 

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CR-X_del_Sol

Citat
height - 49.4 in

što mu dođe 125.4 cm

auto čiju je haubu preskočio Blejk Grifin

puno ie Kia Optima LX Sedan

http://www.edmunds.com/kia/optima/2011/features-specs.html

Citat
height 57.3 in

što mu dođe 145.5 cm

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung SGH-E590
Cinjenica je da je zakucavanje sa slobodnog vise od 45, a ono grifinovo nikako nije 49! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux

Ma jebeš kola, ovaj čupavi crnja što radi salto pa provlači kroz noge i zakucava je nenadjebiv  Smile

Što se tiče preskakanja kola ... gledao sam pre 2 godine na National Geographic u emisiji "Sport Science" gde gostuju vrhunski sportsiti i detaljno proučavaju i demonstriraju sve i svašta iz sportova kojim se bave. Tako je i bio neki košarkaš sa koledž basketa čini mi se i preskočio auto kao Milić ali sa manjim zaletom. Postoji HD snimak sa super slow motionom ali ne uspevam da ga pronađem.

A da setih se, Skywalker je bio. Evo epizode.

gledao sam to i ranije. ima jos par dobrih epizoda sto se tice basketa npr kada su analizirali  kucanje MJ sa bacanja kada su ga prozvali Air Jordan.Da li je stvarno leteo ili je to samo iluzija?  Smile

sto se tice tog preskakanja preko kola kapiram da nije toliko tesko koliko je bilo rizicno izvesti pred 500 miliona gledalaca pored TV pa su se zato odlucili za ovu lite varijantu Grifinom

IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.