2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 401266 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6
Deron Vilijams je sigurno jedan od dvojice najboljih plejeva na svetu Smile

Smile

A sto su se Bruera odrekli treba ih pobiti.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Rondo ima raspon ruku 2.25 Smile

A Kidd i Nesh su malo matori vise da se uporede sa Deronom, jedino moze ovaj CP3, i neki mladji Smile

Derik Rouz naprimer, ali treba jos da uci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Rose je divljos.

Nasha sam gledao prosle sezone, lik jednostavno dominira.

Rondo je mnogo cudan igrac.

Pogledajte Kidovu asistenciju od sinoc, ima na highlightima tekme. . . Ludilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Mojih top 5:

1.CP3 (po meni nema covek konkurenciju, ono sto on radi je strahovito)
2. Deron Wilijams (vrlo mala razlika u odnosu na CP3, ali ipak mislim da nije bolji)
3. Rouz (ako podigne brojke jos malo ove godine bice zasluzeno u samom vrhu)
4. Rondo (covek je sjajan plej, ima viziju, ima stil, samo mu nedostaje taj sut)
5. Monta Ellis (tragedija je gurati ovakvog talenta na poziciju SG (2), ali eto i to se dogadja kad ljudi ne znaju...)

Uz duzno postovanje staroj gardi (Kid, Nes, Bibi i ostali), ali ovi mladi momci su preuzeli tron i realno su postali bolji igraci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Uh druze, ne slazem se za Minesotu....mislim da su precenjeni. Prvo nemaju play-a, drugo imaju previse neafirmisanih igraca i trece previse su tumbali roster pa ce im trebati mnogo vremena da se uigraju. Po mojoj proceni oni su medju 3 najlosije ekipe na zapadu uz Kingse i Kliperse.

Sto se Cikaga tice, slazem se, sa Buzerom su duplo jaci.
Mislim da ce Kingsi ove godine da iznenade i da Kazins moze biti lako ruki godine... naravno, vodice borbu sa Volom i Grifinom koji je iznenadjujuce odlican s obzirom da je godinu dana pauzirao...
Klipersi imaju vrlo jaku prvu petorku ali klupa im je kriminalna... jedino Rendi Foj dostojan... osalo sve bagra...
Sakramento ima godinu dana iskusnijeg Evansa, isto tako i Tompsona... Lendri je fenomenalan bio prosle sezone, doveli su Dalembera... Kaspi ce isto biti dobar... imaju vrlo dobre sutere...

A Golden Stejt je napravio finu ekipicu... bekovi odlicni, centri vrlo dobri... ponovo ce biti jedna od najefikasnijih ekipa lige... ne znam kakav je ovaj ruki Udoh (ili Judo, kako li se cita jebem li ga).

Mojih top 5:

1.CP3 (po meni nema covek konkurenciju, ono sto on radi je strahovito)
2. Deron Wilijams (vrlo mala razlika u odnosu na CP3, ali ipak mislim da nije bolji)
3. Rouz (ako podigne brojke jos malo ove godine bice zasluzeno u samom vrhu)
4. Rondo (covek je sjajan plej, ima viziju, ima stil, samo mu nedostaje taj sut)
5. Monta Ellis (tragedija je gurati ovakvog talenta na poziciju SG (2), ali eto i to se dogadja kad ljudi ne znaju...)

Uz duzno postovanje staroj gardi (Kid, Nes, Bibi i ostali), ali ovi mladi momci su preuzeli tron i realno su postali bolji igraci.
Meni se Rouz ne svidja iz razloga sto mnogo siluje igru... nije timski igrac kao recimo Pol ili Vilijams... Rondo da ima valjan sut bio bi sigurno ubedljivo najbolji plej lige, al to ga jebe bas... pa jbt, njemu se cuvar odvoji na 3 metra kad ga cuva Smile

Monta je imao odlicnu proslu sezonu ali kada bi igrao na pleju onda bi sigurno vise silovao sto mu ne treba... Kari vrlo dobro igra tu ulogu...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ја сам више за стару гарду  Smile Кид, Неш и Чонси  Smile

Пол је стварно животиња, само сада и нема неке саиграче у Хорнетсима. Тим је труба...

Рондо је брука плеј и код њега ми се свиђа што се понаша као маторац иако су саиграчи старији од њега по 10 година  Smile Роуз сиса. Нервира ме скоро као Стаки.

Вилијамс је одличан и рекао бих за длаку лошији од Пола.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple 
Stvi Nes je najbolji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Consi se ne racuna. On nije plej, on je kosarka  Smile

Od ostalih Nash mi je legenda, a iako sam ranije vise gotivio cp3a sada me ipak D Will vise odusevljava.. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Ima ovaj mali Wall

Iz Vasingtona... posmatrajte malo i njega.. I lanski ROY Evans iz Sakramenta je igracina

Jedino on Lebron i Dzordan su u Ruki sezoni imali 20/5/5  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.