2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti sampion?
Miami
55.7%  (39)
Dallas
44.3%  (31)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2010/2011  (Pročitano 417279 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Mada mislim da Majami nije bio prvi i da Cikago nije bio osmi.

Ali nikad se pre toga nije desilo da Sampion ispadne u prvom kolu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Inače, prvi tim kojem se to desilo u istoriji je Sijetl kada su 94. ispali mislim od Denvera. I ne samo što su bili najbolji na Zapadu, nego i u celoj ligi i ispali u prvoj rundi plejofa od osmoplasirane ekipe.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Inače, prvi tim kojem se to desilo u istoriji je Sijetl kada su 94. ispali mislim od Denvera. I ne samo što su bili najbolji na Zapadu, nego i u celoj ligi i ispali u prvoj rundi plejofa od osmoplasirane ekipe.
Smile moguce, ja sam cuo samo za GS sa Dalasom...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Страшна утакмица синоћ Никса и Мајамија, док Никсе није стао шут  Smile У трећој четвртини су шутирали оно .200 ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ja sam zaspao na poluvremenu, al je u prvom bila odlicna Smile

Dzejms imao tripl dabl
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
Ma Dalas ove sezone osvaja!  Smile

Evo tiket za veceras...

CLE vs NYN   2
MIL vs UTA   2
SAS vs MEM   h1   -9.5
ORL vs PHI   pp h1   -5.5
DEN vs MIN pp h1   -5.5

mozda malo optimisticki  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Juta sigurno dobija, juce su odigrali katastrofalno... manj poena dali neg Partizan
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Trebo bi i Njujork da pobedi, izgubiše dve zaredom od jakih ekipa, sad moraju da se vade.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Da, da... Klivlend je ocajan... juce sam gledao malo protiv Indijane zbog kladionice i batalio posle 5 minuta kad sam video da ih Indijana unistava... oni nemaju krstenu akciju... sve se svodi na Mo Vilijamsa koji istrcava iz blokova i puca... Dzejmison je raspad jebote.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Kada mu na proleće istekne ugovor sa Hjuston Rokitsima, kineski centar će moći da kaže kako je u poslednje dve sezone nastupio na ukupno pet mečeva!

Jao Ming nalazi se pred novom dugom pauzom, a pitanje je hoće li posle svega imati želju da nastavi da se bavi košarkom.

Tridesetogodišnjem Kinezu konstatovana je fraktura skočnog zgloba leve noge i on će posle konsultacija sa lekarima odlučiti da li da se podvrgne još jednoj operaciji, što je uobičajeni način saniranja takve povrede.

Ako bude tako, na teren će moći da se vrati tek za oko deset meseci, ali pitanje je u kojem timu, s obzirom na to da na kraju sezone postaje slobodan agent.

Trenutno je u poslednjoj godini ugovor sa Hjustonom, koji ga kao nekadašnju zvezdu i Ol star igrača plaća 17,7 miliona dolara.

Jao je bez problema odigrao prve tri sezone u NBA ligi (2002-2005), a posle toga bio pouzdan oslonac "raketa" samo u sezoni 2008/09, tokom koje je odigrao 77 utakmica i onda slomio stopalo u drugom kolu plej-ofa.

Zbog komplikovane operacije, koja je njegovo stopalo trebalo da učini stabilnijim, propustio je čitavu prethodnu sezonu. Ove jeseni je prošao kompletne pripreme i vratio se u tim, sa idejom da ne igra više od 24 minuta po utakmici i da u celini preskoči drugu utakmicu, u situacijama kada Hjuston igra dve večeri zaredom.

Međutim, povredio se već na petoj utakmici ("uganuo skočni zglob"), a kada povreda nije zalečena rutinskim tretmanima, pokazalo se da je ipak u pitanju ozbiljniji problem.

Za 18,2 minuta po utakmici beležio je solidnih 10,2 poena, 5,4 skoka i 1,6 blokada.

Jao Ming bio je prvi "pik" drafta 2002. godine, na kojem je sa 24. pozicije izabran Nenad Krstić, a u drugoj rundi i Miloš Vujanić.

Mnogi smatraju da je Jao upropastio zdravlje tako što je posle frakture stopala u februaru 2008. godine požurio sa povratkom na teren da bi nastupio na Olimpijskim igrama u Pekingu.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 582
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.