2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 76151 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@latifovich
a onda pogledam sa kakvom ekipom je LJ dosao do finala.....sve neki epizodisti i neka gerijatrija...
kad se sve sabere i oduzme svaka cast Lebronu..
Smile Smile

@SF statistika je slepa...... kad pogledas igru LJ videces da je vecina njegovih poena iz prodora(polaganja zakucavanja) dok Kobe forsira vise sut....mada ima paklen prodor....
kao što je primijetio bivši hrvatski izbornik Neven Spahija, "LeBron je igrač slabe tehnike i šuta", i kao takav ni blizu Michaelu Jordanu. I dok ne popravi taj šut, James neće biti spasitelj NBA lige kao što je bio Jordan, koliko god Amerika to htjela.
u redu je da ne cenis moje misljenje ..ali ako izjavu nevena spahije smatras za pausalnu izjavu bez pokrica onda ti ja ne mogu pomoci....
btw meni se cini da ti nisi  gledao ova finala jer da jesi ,ne bi poredio kobijev sut sa jamesovim na osnovu statistike...james je masio dooooosta otvorenih suteva(ali bukvalno otvorenih)

Hm... Gibson 31 poen protiv Pistonsa, Pavlović nekoliko fenemenalnih partija na kraju regularnog dela sezone, Gooden i Ilgauskas konstantni double-double igrači...

Bryant postiže 33 od 98 poena Lakersa, a James 25 od 89 Cavsa...
treba obratiti paznju i ana ovo.....pored mozda boljih kosgeterskih sposobnosti koje imaju igraci cavsa od igraca lakersa(naravno bez kb i lj)  obratio bih paznju na cesta razigravanja Jamesa na spoljne pozicije......sto se ne desava cesto u la-u...smatram da je ta razlika posledica kako brajantove sebicnosti,tako Jamesovog forsiranog prodora..kojeg da nema imao bi duplo manje asistencija a samim tim i poena od ostalih igraca...to je jedna od prednosti jamesa koje smo vec naveli.....dakle njegova snaga brzina i skocnost....i sto bi Bartuc rekao air ballovanje  Smile

ee da to je po meni jedna od najvecih Jamesovih gresaka u igri...taj pas iz skoka.....kao skolovan kosarkas taj potez opravdavam samo u krajnjoj nuzdi..kada apolutno nema druge opcije....Lebron to koristi kao dobar dan.....i iako ne volim da gledam statistiku kladim se da trecina lebronovih turnovera ide upravo na taj pas iz skoka.....tu je po meni spahija najbolje opisao lebrona
Vidi se "iz aviona" da je James u NBA sletio iz srednje škole, kao što je primijetio bivši hrvatski izbornik Neven Spahija

Jos je on mlad i treba da uci...ali bicee zveeer od igraca Smile...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 02:50:40 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
e da koje je vase misljenje o Duncanu????Ja ga ne volim al nesto ne mogu da se setim bolje cetvorke od njega u istoriji kosarke

nemoj se blamirati ipak. barkley i malone su igrali do skoro, nemoj da te chuju Wink da neko ne pomisli, big fundamental je neshto neponovljivo, ali ipak nije karl malone Smiley

Ali, i dalje, po mom mišljenju, LeBron ima šanse da prestigne Jordana... MJ je ovoliko godina koliko James ima sada imao '85. eventualno '86... Koliko znam, tada nije imao dobijenu playoff seriju, a možda čak ni učešće u istom (neka me neko ispravi ako grešim).

a od tebe sam vec navikao ovakve neobjektivne blamaze... jordan je u 85-86 odigrao samo 18 utakmica u sezoni (prelom noge), ali ga to nije sprechilo da ubaci 63 (naravno, i dalje rekord plejofa) protiv jednog laganog protivnika, bostona... shta su ainge, d.j, bird, mchale, parish, walton... ipak su te sezone imali samo 40-1 kod kuce i bedno osvojili titulu...

i dokle vishe to smeshno poredjenje? lebron nema nikakve veze i slichnosti u igri sa jordanom, a mislim da se po legacyu ipak niko nikada nece moci porediti sa mj-om, a to ta poredjenja chini josh smeshnijim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
barkley i malone su igrali do skoro, nemoj da te chuju
Posebno the round mound of rebound.. on bije Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
barkley i malone su igrali do skoro, nemoj da te chuju
Posebno the round mound of rebound.. on bije Smiley

aj' shto bije, ali shto radi u najboljoj emisiji na svetu Smiley finale bi mi bilo neuporedivo zanimljivije da je radio tnt tj. da je ishao inside the nba nakon utakmica Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
barkley mi jee najveca legenda...

aaa karl malone...... Smile pa ja mislim da sam gledao sve njegove tekme koje su bile kod nas..bio je jak ko zemlja,imali su on i stokton taj do jaja pick and roll...aliiii...

ne znam da li da poredim to sto oni nemaju prsencice....a duncan vec 4...ipak duncan to uzima u ovoj komicnoj konkurenciji....a po meni veme dok je igrao malone i malo pre kad je barkley briljirao su najbolji dani nba...

kao sto rekoh pokusavam da budem objektivan...pa iako duncana ne volim,a ovu dvojicu obozavam(oni su igrali u vreme kada sam se najvise lozio na basket) nisam siguran da nije bolji od ser charlesa i mailmana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Dankan bolji od Barklija i Melouna? Mozda u onim sutevima od tablu...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Mozda u onim sutevima od tablu...

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dankan bolji od Barklija i Melouna? Mozda u onim sutevima od tablu...
jbt sto ima taj sut od tablu ..

barkley i malone su definitivno jaci.....barkley ima bolji skok...duncan ima bolji sut od barkleya ali od malonea??? Smile malone ono sa poludistance nije masio...duncun je definitvno najsmireniji...najkorisniji zatimsto se vidi kroz 4 titule
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
4 titule u kojima bash nije imao tu srecu da se u finalu sastane sa jordan bullsima, kao shto su malone i barkley imali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Па Јута није 4 пута играла у финалу... а имали су и године паузе (Џорданове)...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.