2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 76229 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne mozes bez centara nista....cavsi imaju one retarde koji su dobri protiv losijih ekipa ali spursu si ih pojeli.....
pogotovo ne mozes nista kad onaj djinobili poludi..kolko ga ne gotivim al kolko je luud.....i da mislim da bi lebron deeeefinitivno trebao da poboljsa sut...ovako slabo jako slabo....covek je jednostavno samo dominantan po snazi brzini i skocnosti.....(zajebao se bog kad ga je pravio,preterao je)...ne znam jel ste gledali nocas...ali covek u 4. cetvrtini izgubi paaar takvih lopti da je ono strasno...dobra strana je da je ostao ladan ko spricer...valjda ce da bude ko sa dzordanom...kada su ga pistonsi pregazili,a ali vec od sledece sezone je poceo da vraca milo za drago.......

posle ove serije da li i dalje mislite da je lebron bolji od Brajanta...ja mislim da i dalje nije,ali verujem da ce u par narednih sezona napredovati,pre svega u sutu,i nekoj ne znam kako da objasnim kreativnosti ..i da ce biti daleko bolji od kobija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
jordana bad boysi (a ni boston) nisu bash samo jednom izbacili Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Svako ko je odgledao 5. utakmicu protiv Detroita video je koliko LJ moze... i generalno tu celu seriju je odigrao bar duplo bolje nego finale, i da je ostao na tom nivou sigurno bi ovo finale jos trajalo! Ne moze da se kaze da je odbrana Sparsa zasluzna za njegove lose igre, dobro su ga cuvali i Pistonsi... imao je mnogo promasenih (otvorenih) suteva sa poludistance...

Ako znacajno popravi sut sledece 2 godine, bice od njega veliki igrac, mozda priblizno i renomea Jordana!
A za ulazak ponovo u finale, obavezno par trejdova, po meni prvo jedan dobar plej tipa Derona Vilijamsa... pa sta kosta da kosta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
posle ove serije da li i dalje mislite da je lebron bolji od Brajanta...ja mislim da i dalje nije,ali verujem da ce u par narednih sezona napredovati,pre svega u sutu,i nekoj ne znam kako da objasnim kreativnosti ..i da ce biti daleko bolji od kobija...
Kobe iz igre .463
LeBron iz igre .476
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Svako ko je odgledao 5. utakmicu protiv Detroita video je koliko LJ moze... i generalno tu celu seriju je odigrao bar duplo bolje nego finale, i da je ostao na tom nivou sigurno bi ovo finale jos trajalo! Ne moze da se kaze da je odbrana Sparsa zasluzna za njegove lose igre, dobro su ga cuvali i Pistonsi... imao je mnogo promasenih (otvorenih) suteva sa poludistance...

jesi li ti zapravo gledao seriju protiv detroita i finale? obrati paznju malo na igru pistonsa u odbrani na njemu kada ima je dao 25 poena zaredom i na odbranu spursa na njemu kroz finalnu seriju, pa onda reci da odbrana nije imala uticaja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy S2
Nekada je NBA finale bilo zanimljivo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 7
nekada je bilo buđenja u pola pet zbog dive i stoje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy S2
Majke mi.. Sinoć sam slučajno ostao budan do 3. Pogledao sam prvu četvrtinu tekme i smorio se.. Možda je to samo subjektivini osećaj, ali je meni ranije bilo mnogo zanimljivije..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise

jesi li ti zapravo gledao seriju protiv detroita i finale? obrati paznju malo na igru pistonsa u odbrani na njemu kada ima je dao 25 poena zaredom i na odbranu spursa na njemu kroz finalnu seriju, pa onda reci da odbrana nije imala uticaja...

Odgledao sve utakmice osim 2. protiv Detroita. Nisam rekao da nije imala uticaja, ali nije bila presudna, opet je imao dosta izgradjenih pozicija za sut! Jeste, cesce su ga udvajali u finalu, ali nisu zbog toga izgubili sve ove utakmice! A sto se tice te cuvene njegove serije, ona nije reprzentativna za celu seriju sa Detroitom, tako da se ne moze porediti sa finalom. Desavalo se i u finalu da u nekom trenutku zablista, ali Greg Popovic je znao da trazi tajm-aute  u pravo vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

mislim ipak da ga je bowen znacajno poremetio..protiv bowena moras da imas i dobar sut,ovako ce obracati paznju pre svega na prodore,a s obzirom da je paklen defanzivac,i jos je iskusan i prljav moze lagano da ne bas ustopuje ali dosta poremeti LJa....

A bas me je cudilo ..ocekivao sam daleko bolju odbranu na LJ od strane Pistonsa...ipak izgleda da im ipak nedostaje ona stara cvrstina u reketu koju je davao Ben ....pogotovo sto LJ igru bazira pre svega na prodorima sto na silu sto na brzinu...nisam siguran kolko bi to prolazilo da je tu bio i big ben.....

jordana bad boysi (a ni boston) nisu bash samo jednom izbacili Wink
pa prvobitno sam napisao da su MJu losi momci napravili komplex pa sam izbrisao....izbacili su ih 3 puta....ipak bullsi su tada imali mladu jos neformiranu ekipu....a detroit nije jbao zivu silu ..igrali su odbranu ko ludi....
uf kako gotivim tu ekipu.....Pre svega Thomasa..on mi je top5 omiljenih igraca all times

Au koje zlo sad gledam neki film o Jordanu....kakav su tim oni imali godinama......Harpera koji igra odbranu ko lud,Paxsona i kerra koji su za 3 promasili poslednji put kada je zavrsen 2. svetski rat...Pippen koji je jedan od najkomletnijih igraca koje sam ikad video....Kukoc zver..rodman koji po tekmi ima skokova kolko god hoce..... longley....ajaooo zlo....

a onda pogledam sa kakvom ekipom je LJ dosao do finala.....sve neki epizodisti i neka gerijatrija...

kad se sve sabere i oduzme svaka cast Lebronu..

e da koje je vase misljenje o Duncanu????Ja ga ne volim al nesto ne mogu da se setim bolje cetvorke od njega u istoriji kosarke

@sf dakle brate ja nemam vise snage da se prepirem sa tobom oko Kobija....Samo cu ti reci da je statistika samo brojka...dakle KB po meni ima daleeeeeeko bolji sut od LJ ...razlog loseg procenta kobijevog suta je pre svega to sto je on jeeeeedina opcija u napadu Lakersa...ako si gledao ove sezone video si....imaju tolko raspalu ekipu,(mislim da ipak brajant preevise solira,al jbg kredit od uzetih titula...u svakom slucajju sam siguran da ima bolju ekipu manje mi bio sebican i cela ekipa bi bila daleko uspesnija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.