2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87057 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
svaka cast Golden Stejtu nadam se da ce uzeti Dalas u 4 utakmice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
da li bi lakersi osvojil tei titule bez kobea i njegovih dominantnih performansa u plejofovima? mislim da dobro znamo odgovor na ovo pitanje.

Znamo,bi.

Citat
btw, ko nije prochitao http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmons/070418 neka se shto pre baci na tekst...

Ni Dzikic nije los,s tim sto on,za razliku od americkog kolege koji je najboljeg svih vremena stavio na osmo mesto liste za MVP,doticnog nije ni pomenuo u tekstu.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Darko Miličić bez cenzure

Dan nakon odlične partije protiv Detroita, svog nekadašnjeg tima, centar Orlanda Darko Miličić bio je raspoložen za priču, a veći deo razgovora sa novinarima posvetio je "prijateljskoj" publici u Palasu, koja ga maltretira otkada je trejdovan na Floridu prošle godine.

"Niko me ne poznaje toliko dobro da može da mi govori takva sranja", odgovorio je Miličić na pitanje zašto ga pojedini navijači Detroita toliko mrze, a zatim dodao:.

"Ustvari baš me briga… Navijači su me gadjali gumenim miševima, svim i svačim… pokušali su da me ubiju, zbog toga me boli dupe za njih".

Na pitanje da li su ga dok je igrao u Srbiji pogadjali predetima sa tribina, 21-godišnji centar je odgovorio: "Ne, promašivali su me".

Navijači Pistonsa ne žale za Darkom Miličićem, koji iako je izabran kao drugi pik na draftu, za dve i po sezone gotovo da uopšte nije ni igrao. Medjutim, nije da ga baš svi u Detroitu ne vole.

"Ima mnogo ljudi ovde koji mi daju podršku i to zaista cenim. Poslednje dve godine u Detroitu skandirali su mi kada god sam ulazio u igru i tim ljudima koji su to radili zaista hvala. Naravno uvek ima i onih koji vas ne vole. Ko zna zbog čega? Oni te ne vole i zbog toga ti zvižde. Za njih me baš briga", rekao je Miličić, koji je u svojoj prvoj utakmici u plej-ofu sa značajnijom minutažom (27 minuta) ubacio 14 poena i imao četiri skoka.

Na konferenciji za novinare posle meča, njegov nekadašnji trener u Detroitu Flip Sanders nije bio iznenadjen napretkom u igri koji je iskazao i partijom koju je pružio srpski internacionalac.

"Nije da smo mislili da on nikada neće postati spreman. Medjutim, u to vreme imao je konkurenciju Bena Valasa, Rašida Valasa i Antonija Mekdajsa tako da mu je bilo teško da se izbori za mesto u timu”, naveo je Sanders.

Upravo to što je rekao Sanders je ono što mnogi zaboravljaju. Medjutim, sada Miličić u dresu Orlanda provodi mnogo minuta na parketu i kako kaže dobro se oseća kada odigra dobro, pogotovo u dvorani u kojoj je tek nekoliko puta imao priliku da kroči na teren kao igrač Pistonsa.

"U prvoj utakmici kao igrač Orlanda u Detroitu sam se mučio, ništa nisam mogao da pogodim, a promašivao sam i u drugoj. Zato sam ovog puta hteo da izadjem na teren i stvarno pomognem svom timu. Veoma sam zadovoljan kako sam odigrao", rekao je Miličić.

Uprkos dobroj partiji srpskog košarkaša Orlando je poražen od Detroita 92:100 u prvoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa Istočne konferencije.

Izvor : MTS Mondo
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Barbosa najbolji šesti igrač NBA lige

Brazilski reprezentativac i član Finiks Sansa Leandro Barbosa izabran je za najboljeg rezervnog igrača NBA lige u ovoj sezoni.

U tradicionalnom izboru u kojem su učestvovali američki novinari, Barbosa je osvojio prvo mesto, ispred asa San Antonija Manua Djinobilija i košarkaša Dalasa Džerija Stekhausa.

Brazilski igrač je ove sezone, njegove četvrte u NBA ligi, prosečno beležio 18,1 poen i četiri asistencije po utakmici.

Pre Barbosa, još trojica igrača Finiksa uspela su da osvoje ovo priznanje - Edi Džonson, Deni Mening i Rodni Rodžers.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
da li bi lakersi osvojil tei titule bez kobea i njegovih dominantnih performansa u plejofovima? mislim da dobro znamo odgovor na ovo pitanje.
Da li je Miami prosle godine osvojio titulu?

Ni Majami ne bi osvojio titulu bez Vejda, nema shanse... prema tome, ide u prilog Bartuc-ovoj tvrdnji...

Svaka njemu cast... kako jedno napaljeno zensko stvorenje rece.. "ti ne mozes da uradis ono sto on moze".. sve je to lepo.. moze da kuca sa penala, moze da pogodi neke sulude stvari, da da 80 poena... al jebes ti to sve ako njega Phoenix onako sacuva...

A tebe Phoenix nije mogao da sacuva?   Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da li je Miami prosle godine osvojio titulu?

Znaci Vejd je bolji od Brajanta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ni Majami ne bi osvojio titulu bez Vejda, nema shanse... prema tome, ide u prilog Bartuc-ovoj tvrdnji...
Postoji mala razlika... Wade sa manje potrosenih lopti ima bolji sut, vise astistencija, ukradenih lopti, blokada... i uspeva da igra i uci od legendi, ne rasteruje ih izigravajuci M.J.jr.
Citat
A tebe Phoenix nije mogao da sacuva?
Pametan covek ne bi sahranio svoju ekipu ispucavanjima.. ako vidi da mu ne ide, dodavao bi i igrao agresivnu odbranu na onome kome ide najbolje.. dok se on ispucavao Barbosa je satirao...
I tako su Lakersi izgubili tekmu u kojoj su 80% vremena bili bolji tim...
Zasto?
Zato sto je on morao da uputi 30+ suteva..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Kirk Hinrich of the Chicago Bulls has been fined $ 25 ,000 for throwing his mouthpiece into the stands, it was announced today by Stu Jackson, NBA Executive Vice President Basketball Operations.

Washington Wizards coach Eddie Jordan ruled out having injured Caron Butler back for the first-round playoff series against Cleveland.

LeBron James says his sprained left ankle - swollen, sore and stiff - won't keep him out of the playoffs.

Izvor: NBA

Gledo sam Bulse, sudija je u roku od 6 minuta svirnuo 5 faula Hinrich-u i ovaj revoltiran bacio je zastitu za zube.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
SerbianFighter svidja mi se kako razmisljas svaka cast Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Postoji mala razlika... Wade sa manje potrosenih lopti ima bolji sut, vise astistencija, ukradenih lopti, blokada... i uspeva da igra i uci od legendi, ne rasteruje ih izigravajuci M.J.jr.
Citat
A tebe Phoenix nije mogao da sacuva?
Pametan covek ne bi sahranio svoju ekipu ispucavanjima.. ako vidi da mu ne ide, dodavao bi i igrao agresivnu odbranu na onome kome ide najbolje.. dok se on ispucavao Barbosa je satirao...
I tako su Lakersi izgubili tekmu u kojoj su 80% vremena bili bolji tim...
Zasto?
Zato sto je on morao da uputi 30+ suteva..
u 80% tekme je bryant bio bolji tim
wade bolji od bryanta?????  Smile Smile..nisam bas siguran   zaboravljas da je kobe najbolji strelac.....a takodje zaboravljas i da wade je prvi po izgubljenim loptama..pogledaj nanba com pts rbs ass...kobe prvi wade treci

ne znam sf da li si ti igrao basket nekada????ali kada jedan igrac drzi ekiou 3 cetvrtine jednostavno se umori...nekad pobedi nekad izgubi..da ima nekog pored sebe jakog  igraca,da se malo rastereti ,imao bi daleko bolji procenat suta..sve bi bilo daleko lakse

ne znam za koga navijate ali ove godine moji favoriti su sigurno warriorsi sa b davisom i naravno detroit
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.