2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87338 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Mislim, nije da ja nešto posebno gotivim Bryanta, ali mislim da je ubica i najbolji napadač u ligi. Ali, iskreno, da je ovoliko sebičan - nisam znao.

I ja smatram da je jedan od najboljih ofanzivnih igraca lige (mozda i najbolji), ali ima i dosta mladih talenata, Arenas, James, Wade, za godinu dve bice jedan od njih najbolji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Arenas je, veruj mi, još veći siledžija od Bryanta. Wade i James su zverine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Barem što se tiče košarkaških kvaliteta...
Kosarkaski kvaliteti...
- tehnicki kosarkaski kvaliteti - ok
- sposobnost da budes lider - ok
- sposobnost da ljude oko sebe vezes - ??
- sposobnost da u svakoj situaciji imas pravu meru - ??
- sposobnost da igras u kontinuitetu kvalitetno - ??
- sposobnost da protiv najjacih timova postizes najvise - ??
etc...

nisi morao pogledati nijedan mech lakersa ove sezone, dovoljan je bio i ovaj danas da shvatish da je kod igracha kao shto su vujachic, farmar, kwame, bynum&co. prava sreca ako neko od njih moze da ubaci polaganje iz prve, a kamoli neshto vishe. prema tome, nikakve priche o tome kako nema mere u nechemu i kako ne moze da poveze redove tima bash i ne piju vodu.

kobe bryant je daleko najbolji napadach u nba ligi. ako se sa ovim ne slazesh, dobicesh na poklon od mene recimo utakmice protiv portlanda i seattlea od prethodnih nedelja, pa uzivaj u gledanju. mech protiv sonicsa je direktno reshavao plasman lakersa u plejof, pa mislim da to ulazi pod tvoju poslednju stavku. ko je sam prelomio mech u finishu trece chetvrtine poshto je seattle dovicfrenu razliku spustio na 2 poena? sigurno to nije uchinila petorka farmar, vujachic, walton, cook i kwame. zanemarimo to shto ti poslednju stavku rushe i tri osvojene titule pre navrshene 25 godine. da, igrao je shaqom. da li bi lakersi osvojil tei titule bez kobea i njegovih dominantnih performansa u plejofovima? mislim da dobro znamo odgovor na ovo pitanje.

btw, ko nije prochitao http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmons/070418 neka se shto pre baci na tekst...
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 01:19:07 od Bartuc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Citat
Barem što se tiče košarkaških kvaliteta...
Kosarkaski kvaliteti...
- tehnicki kosarkaski kvaliteti - ok
- sposobnost da budes lider - ok
- sposobnost da ljude oko sebe vezes - ??
- sposobnost da u svakoj situaciji imas pravu meru - ??
- sposobnost da igras u kontinuitetu kvalitetno - ??
- sposobnost da protiv najjacih timova postizes najvise - ??
etc...

Malo si kontardiktoran, jer sposobnost da budes lider je sposobnost da vezes ljude oko sebe i da ih ucinis boljim,  ao n to upravo ne cini. Ne bi njima ispale lopte da nisu u konstantnom strahu da ako pogrese to ce im biti posledji kontakt s loptom na tom mecu, a niko mi ne moze reci da Odom nije vrhunski igrac, ali uz Bryanta previse oscilira...
Da je kosarka individualni sport Brayant bi bio najbolji, mozda i svih vremena, ali posto je to timska igra...

I naravno GO NUGGUTS  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Kod:
da li bi lakersi osvojil tei titule bez kobea i njegovih dominantnih performansa u plejofovima? mislim da dobro znamo odgovor na ovo pitanje.

j'bem li ga, uz svo uvažavanje tvog mišljenja, mislim da bi.  Smile

a Romantik je u pravu, svi se previše oslanjaju na Kobea, i da je on odigrao celu utakmicu kao prvo poluvreme, Lejkersi bi dobili, ali da pogledamo njegov učinak u drugom poluvremenu, rekli bi dunster, što je  Smile

Kod:
nisi morao pogledati nijedan mech lakersa ove sezone, dovoljan je bio i ovaj danas da shvatish da je kod igracha kao shto su vujachic, farmar, kwame, bynum&co. prava sreca ako neko od njih moze da ubaci polaganje iz prve, a kamoli neshto vishe

mislim da ni sam ne veruješ u ovo...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
nisi morao pogledati nijedan mech lakersa ove sezone, dovoljan je bio i ovaj danas da shvatish da je kod igracha kao shto su vujachic, farmar, kwame, bynum&co. prava sreca ako neko od njih moze da ubaci polaganje iz prve, a kamoli neshto vishe. prema tome, nikakve priche o tome kako nema mere u nechemu i kako ne moze da poveze redove tima bash i ne piju vodu.
Ne moze da poveze redove...
A ako pogledamo brojke, ne moze se reci da je sto se tice procenta iz igre ljudi koje si naveo ne spadaju u grupu koja ne moze da ubaci polaganje iz prve...
To kakav team Lakersi imaju u dobroj je meri njegova krivica..
Citat
Malo si kontardiktoran, jer sposobnost da budes lider je sposobnost da vezes ljude oko sebe i da ih ucinis boljim,  ao n to upravo ne cini.
Kod njega to moze i odvojeno Smiley
Citat
zanemarimo to shto ti poslednju stavku rushe i tri osvojene titule pre navrshene 25 godine. da, igrao je shaqom. da li bi lakersi osvojil tei titule bez kobea i njegovih dominantnih performansa u plejofovima? mislim da dobro znamo odgovor na ovo pitanje.
Da li je Miami prosle godine osvojio titulu?
Kobe je osvojio 3 titule do 25 ... Darko milicic je osvojio titulu sa 19 Smiley
Kobe u svoje najbolje 3 sezone u karijeri Lakerse jedva vodi na 50% uspesnosti...

Svaka njemu cast... kako jedno napaljeno zensko stvorenje rece.. "ti ne mozes da uradis ono sto on moze".. sve je to lepo.. moze da kuca sa penala, moze da pogodi neke sulude stvari, da da 80 poena... al jebes ti to sve ako njega Phoenix onako sacuva...
A i inace.. ovo su stravicne oscilacije...

Date   Opponent   Result   MIN   FGM-A   3PM-A   FTM-A   OFF   DEF   REB   AST   STL   BLK   TO   PF   PTS
Apr 15   vs. SEA    W 109-98   42   18-25   3-6   11-13   2   6   8   3   2   0   1   2   50
Apr 13   @ PHX    L 93-85   42   7-26   1-6   2-2   1   5   6   4   1   1   2   2   17
Apr 12   vs. LAC    L 110-118   48   17-33   1-4   15-15   0   9   9   1   2   0   3   3   50
Apr 9   @ DEN    L 115-111   46   9-30   1-5   4-5   0   5   5   10   1   0   4   1   23
Apr 8   vs. PHX    L 107-115   44   14-25   1-5   5-5   0   3   3   7   1   1   5   2   34
Apr 6   @ SEA    W 109-112   41   13-27   1-4   19-24   1   4   5   6   3   1   1   2   46
Apr 4   @ LAC    L 90-82   45   13-34   0-3   3-4   0   7   7   3   2   2   4   3   29
Apr 3   vs. DEN    L 105-111   45   14-31   0-5   11-11   0   3   3   4   0   3   3   3   39
Apr 1   vs. SAC    W 126-103   38   6-14   1-2   6-6   0   2   2   13   3   1   4   1   19
Date   Opponent   Result   MIN   FGM-A   3PM-A   FTM-A   OFF   DEF   REB   AST   STL   BLK   TO   PF   PTS
Mar 30   vs. HOU    L 104-107   48   19-44   3-9   12-14   1   1   2   2   0   0   3   2   53
Mar 27   vs. MEM    L 86-88   44   7-26   3-7   6-9   3   2   5   5   3   0   1   0   23
Mar 25   vs. GSW    W 115-113   46   15-33   4-11   9-11   4   5   9   0   1   1   7   2   43
Mar 23   @ NOK    W 105-111   47   16-29   2-5   16-16   1   6   7   1   0   1   1   2   50
Mar 22   @ MEM    W 119-121   45   20-37   3-7   17-18   2   3   5   4   0   0   2   4   60
Mar 18   vs. MIN    W 109-102   45   17-35   4-9   12-14   1   5   6   3   3   0   3   1   50
Mar 16   vs. POR    W 116-111   50   23-39   8-12   11-12   1   6   7   3   3   0   2   3   65
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma ljudi kosarka je kolektivni sport ne moze sve sam da uradi  ovi ostali koji su dali manje poena po meni su igrali dosta bolje imali su i bolji procenat i sve daj meni da osutam 100 lopti dacu i ja 80 poena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
jes' da je offtopic, ali
prosle godine, ili pretprosle  Smile  kada je Partizan igrao onako bajno u EU i gubio od koga stigne, te su imali sut za 3 poena na nekoj utakmici nesto mizerno tipa 18/2 

izjavio "pa ja bi vise dao, iako nisam sutnuo na kos vise od 4 mes. pade tu neka opklada,  i naravno imao sam % 18/1  Smile  "

tako da, nije to bas tako jednostavno dati 60 poena...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jeste bolji od ostalih saigraca ali nije toliko koliko se cini

Da ali kad bi ostalim igracima dali vise slobode i kad sve akcije nebi isle na njega siguran sam da bi bilo bolje

[Edit by latifovich: Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.!]
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 11:45:29 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Golden Stejt iznenadio Dalas

Košarkaši Golden Stejta priredili su najveće iznenađenje NBA plej-ofa u noći između nedelje i ponedeljka, pošto su u gostima pobedili Dalas sa 97:85. Voriorse je predvodio Beron Dejvis sa 33 poena, 14 skokova i 8 asistencija, Stiven Džekson je ubacio 23 poena, a Džejson Ričardson 13. Na drugoj strani, Hauard je postigao 21 poen (šut iz igre 8/21), Haris 19, a Kari 17. Dirk Novicki je imao 14 poena i 12 skokova, uz šut iz igre 4/16.

Trener Voriorsa Don Nelson priredio je tako šok svojoj nekadašnjoj ekipi. Ipak, učinak u međusobnim duelima nagoveštavao je da bi Voriorsi u ovoj plej-of seriji mogli da namuče najbolju ekipu iz ligaškog dela takmičenja. To je, naime, bila šesta uzastopna pobeda Golden Stejta nad Dalasom i četvrta ove sezone.

Nelson je znao kako da zaustavi Novickog, koga su u nekim situacijama čuvala i po tri igrača. Dalas je imao očajno šutersko veče, tek 35 odsto iz igre.

Na drugoj strani, fantastičnu partiju pružio je Dejvis sa 19 poena u trećoj četvrtini, kada je Golden Stejt preuzeo vođstvo i zadržao ga do kraja meča. Maveriksi su se u jednom trenutku približili na dva poena minusa, pre nego što je Golden Stejt serijom od 11:3 ponovo uspostavio veću prednost. Kada je Barns pogodio trojku za vođstvo od 92:81, 2 minuta pre kraja, sve je bilo gotovo.

Još jedno iznenađenje priredio je Denver, pobedom nad San Antonijom sa 95:89. Nagitse su predvodili Alen Ajverson sa 31 poenom i Karmelo Entoni sa 30. Na drugoj strani, Parker je ubacio 19, Finli 15, a Ori i Dankan po 14.

Denver je u poslednjih 5 minuta ušao sa dvocifrenom prednošću. Ipak, Sparsi su uspeli da smanje na samo koš razlike, 18 sekundi pre kraja, pre nego što su gosti u penal završnici osigurali pobedu.

U preostala dva meča nije bilo iznenađenja. Finiks je pobedio Los Anđeles Lejkerse sa 95:87. Barbosa je ubacio 26 poena za Sanse, Stodemajer 23, a Neš 20. Na drugoj strani, Brajant je imao 39 poena, Odom 17, a Volton 10. Vladimir Radmanović nije ulazio u igru za Lejkerse.

Klivlend je savladao Vašington sa 97:82. Aleksandar Pavlović je ubacio 9 poena za 27 minuta u timu Klivlenda. Kavalirse je predvodio Hjuz sa 27 poena, dok je Džejms ubacio 23. S druge strane, Džejmison je ubacio 28 poena, a Hejz 18.

Rezultati, ponedeljak:

Klivlend - Vašington 97 : 82
Feniks - LA Lejkers 95 : 87
San Antonio - Denver 89 : 95
Dalas - Golden stejt 85 : 97

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.