2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87331 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Nadji nekog ko ima satelitsku a usput je uspeo da izrovari na internetu kljuceve za neke zakljucane kanale pa moze da gleda skoro sve Smiley Tako cu ja danas (valjda) da se ustekam kod druga da malo gledam Vinsove carolije Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
aj nek mi neko pomogne nemam kablovsku, a ocu da gledam NBA

evo ja cu da ti pomognem, ovako instaliraj program sopcast i klikni ovde e sad treba ti dobra internet veza, i za jednu utakmicu trosi oko 200MB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
aj nek mi neko pomogne nemam kablovsku, a ocu da gledam NBA

evo ja cu da ti pomognem, ovako instaliraj program sopcast i klikni ovde e sad treba ti dobra internet veza, i za jednu utakmicu trosi oko 200MB

Jos pitanja od mene... Sta moze da se prati ovako? I koliko dobra internet veza je potrebna?
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
da malo gledam Vinsove carolije Smiley

bash je on prelomio, reklo bi se Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Jos pitanja od mene... Sta moze da se prati ovako? I koliko dobra internet veza je potrebna?

pa mislim da 90 % od utakmica mogu da se prate a internet veza 512/124 sasvim dovoljno Smiley ja imam vise i super ih gledam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

pa mislim da 90 % od utakmica mogu da se prate a internet veza 512/124 sasvim dovoljno Smiley ja imam vise i super ih gledam

Hvala za info brate
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Deng, Bulls Slow Defending Champs in Game 1

Luol Deng scored 33  points, Ben Gordon and Andres Nocioni each hit two free throws in the final 19 seconds, and the Chicago Bulls held off the Heat 96-91  Saturday in Game 1 of their opening-round rematch.

Nets Steal Home-Court Advantage

Richard Jefferson scored 28  points, Jason Kidd had 15  assists and 10 rebounds, and the New Jersey Nets held off a fourth-quarter rally to beat the Raptors 96-91  in Game 1 of their first-round series on Saturday.

Izvor: NBA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
da malo gledam Vinsove carolije Smiley

bash je on prelomio, reklo bi se Wink

A,dobro,necemo cepidlaciti sad...Vazan je uspeh tima,bla,bla,bla Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nju Džerzi jedini slavio kao gost

U sinoć odigranim plej-of utakmicama NBA lige postignuti su sledeći rezultati:

Toronto - Nju Džerzi 91:96 (0-1 u seriji)
Boš 22, Ford 21, Parker 16 - Džeferson 28, Karter i Načbar 16, Kid 8p, 15as, 10sk, Krstić i Ilić nisu igrali

Čikago - Majami 96:91 (1-0)
Deng 33, Gordon 24, Noćioni 17 - Vejd 21, Voker 20, O'Nil 19

Ditroit - Orlando 100:92 (1-0)
Bilaps 22p, 11as, Hemilton 22, R. Volis 16 - Turkoglu 17, Hil 14, Miličić 14p (šut 6-5), 4sk, 1as (27 min)

Hjuston - Juta 84:75 (1-0)
Ming 28p, 13sk, MekGrejdi 23 - Fišer i Vilijams po 15, Harpring 14
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
"Brejk" Netsa, poraz šampiona

U noći izmedju subote i nedelje u NBA ligi počeo plej of. U četiri utakmice, jedino je ekipa Nju Džersija pobedila kao gost u Torontu sa 96:91 i neutralisala prednost domaćeg terena svog protivnika.

Istim rezultatom Čikago je bio bolji od aktuelnog šampiona Majamija, dok je Detroit savladao Orlando sa 100:92. Darko Miličić je odigrao odličnu utakmicu i završio je kao drugi strelac svoje ekipe sa 14 poena.

U jedinom duelu u zapadnoj konferenciji Hjuston je pobedio Jutu sa 84:75.

Utakmica u Kanadi trebalo je da se "vrti" oko Vinsa Kartera, nekadašnjeg ljubimca Reptorsa, koji je naljutio brojne navijače zahtevom, i kasnijim odlaskom u Netse.

Od kada se to dogodilo, Karter je svaki put burnim negodovanjem dočekivan u Torontu. Umesto Kartera, ulogu lidera u ovom meču preuzeli su Džeferson (28) i Kid kome su nedostajala samo dva poena da ubeleži tripl-dabl (15 asistencija, 10 skokova i 8 poena).

Za Reptorse, Boš je ubacio 22 poena, T.Džej Ford 21 uz 10 skokova.

Najveća vatra očekivala se (i vidjena je) u Čikagu, gde su Bullsi željni osvete dočekali Majami. I dok je bilo očekivano da će napadački deo posla pokušati da odrade Gordon (24 poena) i Deng (33 uz 8 skokova), taktičko iznenadjenje Skota Skajlsa bilo je čuvanje Dvejna Vejda od strane Tabu Sefalose.

Mladi Švajcarac uspeo je u velikoj meri da neutrališe Vejda ( 21 poen), ali je Majami imao šansu da dobije meč, jer je 30 sekundi pre kraja tim sa Floride zaostajao 91:92, ali su posle promašaja protivnika Noćioni i Gordon pogadjali penale za pobedu. Pored Vejda, do 20 poena brojao je i Entoan Voker, 19 je upisao Šekil O Nil.

Detroit je lakše nego što to govori rezultat, slavio u meču sa Orlandom i to rutinskom igrom. Mnogo im je u tome pomogla gostujuća ekipa, pucajući penale mizernih 18-36 (Hauard 11-3), i gubitkom 20 lopti.

Miličić je imao odličnu rolu ( 27 minuta) i uz samo jedan promašaj iz igre (5-6) završio je meč sa 14 poena i 4 skoka. Hauard je imao 19 skokova, ali je očajno pucao penale, dok je iskusna ekipa Detroita rutinski odradjivala posao predvodjena sjajnim Bilapsom ( 22 poena i 11 aisstencija) i Hamiltonom koji je takodje ubacio 22 poena.

Na Zapadu, odigran je samo jedan meč, u kome je Hjuston u finišu dobio Jutu. Gosti su vodili na poluvremenu sa 9 poena razlike, ali Teksašani su prvi deo odigrali praktično bez MekGrejdija ( samo 1 poen). T-Mek se probudio posebno u trećoj deonici ( 16 poena, šut 8-7), i doneo je preokret.  Yao je igrao konstantno dobro ( na kraju 28 poena i 13 skokova), dok se jedan od najboljih "street" košarkaša u SAD, Rejfer Alston za 46 minuta silno ispucavao ( 10-3 za 3 poena, 11-3 ukupno) ali su mu za tripl-dabl nedostajali, jedan poen i dve asistencije: 9 poena, 11 skokova i 8 asistencija.

U ekipi Jute, Deron Vilijams je postigao 15 poena uz 9 asistencija i 9 skokova, Harpring je ubacio 14.

Prva runda plej ofa nastavlja se večeras, igraju se preostale 4 utakmice:

Klivlend - Vašington
Finiks - LA Lejkers
SA - Denver
Dalas - Golden Stejt

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.