2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87073 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Golden Stejt u plej ofu!

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa poslednji su učesnici NBA plej ofa na Zapadu. Voriorsi su poslednjeg dana regularne sezone ubedljivo pobedili Portland 120:98, i stigli do neophodne 42. pobede. U meču kojim je tim iz Ouklenda obezbedio prvi ulazak u plej of posle 1993. godine zablistao je Beron Dejvis tripl-dablom (12p, 14a, 10s). Voriorsi su mogli da ostanu bez plej ofa da su izgubili, i da su pobedu ostvarili Klipersi. Međutim, i tim iz LA je poražen 86:83 od Hornetsa, pa je završio sa skorom 40-42.

Rasplet na Istoku bio je odavno poznat, pošto su dobrim serijama Orlando i Nju Džersi pobegli Indijani i Filadelfiji.

Parovi plej ofa (pobednici povezanih parova međusobno se sreću u polufinalu konferencija):

Detroit – Orlando
Majami – Čikago

Klivlend – Vašington
Toronto – Nju Džersi

Dalas – Golden Stejt
Juta – Hjuston

Finiks - LA Lejkers
San Antonio - Denver

Izvor: B92-Sport

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
East.JPG (0 KB)
*
West.JPG (0 KB)
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 12:30:59 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Golden Stejt posle 13 godina u plej-ofu

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa plasirali su se posle 13 "sušnih" godina u plej-of, pošto su u noći izmedju srede i četvrtka kao gosti savladali Portland sa 120:98 i stigli do 42. trijumfa u sezoni.

"Želeo bih da poručim svim našim navijačima kod kuća - gotovo je, kletva je razbijena! Sada možemo bez pritiska da se posvetimo plej-ofu", rekao je posle meča Beron Dejvis.

On je utakmicu okončao sa učinkom od 12 poena, deset skokova i 14 asistencija, a najefikasniji u kod Voriorsa bio je Stiven Džekson, dok Žarko Čabarkapa nije dobio priliku da istrči na parket. Jedina svetla tačka u redovima Trejlblejzersa bio je Trevis Autlo sa 36 pogodaka.

Utakmica u Ouklendu bila je odlučena već u prvom poluvremenu, kada su gostujući košarkaši stekli 18 poena viška (64:46). Voriorse u prvoj rundi doigravanja očekuje duel sa najboljim timom regularnog dela lige, Dalas Maveriksima.

Ekipa Orlando Medži8ka, oslabljena neigranjem povredjenog Darka Miličića deklasirala je na svom terenu aktuelnog šampiona Majami sa 94:68, ali će u plej-of ipak ući sa osme pozicije.

Veteran Grant Hil je sa 17 poena nosio svoj tim, dva koša manje upisao je Hidajet Turkoglu, dok je za Majami, za koji nije nastupio Šekil O Nil, najviše poena postigao Dorel Rajt - 17.

Košarkaši Orlando Medžika u prvoj rundi plej-ofa igraće protiv protiv Detroita.

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 20. Apr 2007, 22:12:58 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Samo jedno nesto nemogu sgvatim Chicago gubi u poslednjoj utakmici od New Jersey-a i pada na petu poziciju, da su dobili ostali bi drugi i grali protiv washingtona u play ofu, tu bi dobili 100%, i posle na toronta ili New Jersey-a i tu bi dobili i igrali bi finale na istoku. A ovako igraju prvu protiv sampioni Majamia, tu da doiju idu na detroita  Smile Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Da,ali bi u slucaju (moram priznati - ocekivane) pobede Cikaga,Nju Dzersi bio sedmi i isao na Klivlend,sto bi ipak islo malo teze. A i lezi im Cikago izgleda,imaju 3:1 sa njima ove sezone Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ja tek sad vidim da su dobili jutors new jersey-a igrali bi protiv njih, bili bi drugi sa istim skorom kao i klivlend ali bolji u svoju diviziju Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Chicago je po mom (skromnom) misljenju bolja ekipa od Cleveland-a (iako sam ja njihov fan), tako da je u svakom slucaju ovakav raspored bolji za gledanje  Smile ... Ne verujem s druge strane da ce imati problema da prodju Miami u prvom kolu - imaju prednost domaceg terena, Wade sa ovom povredom nije skoz spreman, debeljko isto nije u top formi (a i godine pritisle)...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sjajno,pogotovo za nas iz unutrasnjosti Smile

sjajno je za sve koji bi gledali, samo dok ne skrembluju obn zbog toga ili tako neshto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Sjajno,pogotovo za nas iz unutrasnjosti Smile

sjajno je za sve koji bi gledali, samo dok ne skrembluju obn zbog toga ili tako neshto...

kako crne slutnje
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kingsi otpustili Maselmana

Sakramento je u petak prekinuo saradnju sa trenerom Erikom Maselmanom, saopštili su čelnici kluba iz prestonice Kalifornije.

Kingsi su u finišu regularnog dela sezone doživeli 16 poraza na 21 utakmici i prvi put od 1998. godine nisu uspeli da se plasiraju u plej-of. Maselman, koji je prošlog leta došao na klupu Sakramenta umesto Rika Adelmana, ostvario je ove sezone sa Kingsima skor od 33 pobede i 49 poraza.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Danas sam procitao u nekim novinama da ce TV Enter prenositi plej of, dve utakmice nedeljno!

I ja sam cuo samo koji je kanal ja sam iz NS-a, aj nek mi neko pomogne nemam kablovsku, a ocu da gledam NBA
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.