2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87932 puta)
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
jedino kod njega to izgleda zivotinjski.. and I like that Smiley

pochni sa pregledavanjem svih wilkinsovih nastupa onda, shta chekash Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

• Hate it or Love It! •

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Touch HD
Za sada MVP Brajant ili Studemajer...

zar se ne kaže "Amari Staudmajr"?  Smile primetio sam da i komentator govori kao ti... ali bez uvrede komentatori sa OBNa su manje više ne upućeni u NBA dešavanja...

inače izvanredna utakmica ne žalim što nisam spavao celu noć bilo je preterano...!!!  Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2007, 18:44:51 od rogi89 »
IP sačuvana
social share
Hate it or love it the underdogs on top
And I'm gonna shine homie until my heart stops
Go'head envy me
I'm rap's MVP
And I ain't going no where
So you can get to know me!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
jedino kod njega to izgleda zivotinjski.. and I like that Smiley
pochni sa pregledavanjem svih wilkinsovih nastupa onda, shta chekash Smile
A.. gledao sam Smiley kao klinac, a i skoro sam skidao neke dvd-ove sa time..

Ali Carter ima takvu gradju i takvu facu.. izgleda ko zver.. onako celav, ona vilica, brada ko air brushovana..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Za sada MVP Brajant ili Studemajer...

zar se ne kaže "Amari Staudmajr"?  Smile primetio sam da i komentator govori kao ti... ali bez uvrede komentatori sa OBNa su manje više ne upućeni u NBA dešavanja...

ne diraj ti vexena, taj se najbolje razume u sve, kako nba, tako i engleski...

Pronounced: Ah-MAHR-ee STAH-duh-mire

hm, samo ne znam gde je ovde to "stude", ali ok, ako vi i obn tako kazete lol
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ma onaj sa OBN je u pravu,Ejmr Studmejr Smile

Inace,Dominik nije kucao zivotinjski,on je bio zivotinja,tako da je Karter van konkurencije... medju ljudima Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Vidis kako ima nesto zivotinjski u tom licu  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Carter1.jpg (0 KB)
*
Carter2.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This suit is black... Pause...N O T

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500
dajte neku slicicu od sinoc
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Са вером у Бога за краља и отаџбину!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This suit is black... Pause...N O T

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500
ljudi imali ko ovaj all star na Dvd-iu neka mi se javi na private, nisam gledo a bilo bi kul kad bi ga nabavio
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Са вером у Бога за краља и отаџбину!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC HD2
Malo pre sam odgledao Slam Dunk....Zasluzena pobeda Green-a covek je zivotinja, kada skoci cela glava mu je iznad obruca  Smile .
Jako mi se svideo Dvajtov fazon sa nalepnicom..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
SportBLog All-Glas Team

To su oni igraci koji jos nisu upoznali sve parkete NBA iako su vec godinama njeni clanovi. Vecinu vremena provode kod doktora, a za to dobijaju ogromne novce. Spomenute li nekom GM njihovo ime, on vam odmahne rukom, no ako se radi o igracu njegovog tima pomislite da bi ste trebali zvati Hitnu koliko covjek problijedi.

C: Marcus Camby, Denver Nuggets
O Cambyu je vec toliko mnogo pisano. Covjek je sjajan kosarkas. Camby zabija, odlicno skuplja lopte pod kosem i blokira vecinu suteva. Ali sve to samo kada igra. Zato je svaki tim gdje je do sada igrao nakon nekog vremena izgubio zivce jer covjek redovno provodi vise vremena u bolnici nego na parketu. Dobar igrac koji se nazalost ne zna spustiti na svoja stopala.

PF: Chris Webber, Detroit Pistons
Webber je sigurno bio jedan od najboljih igraca cijele NBA lige prije nego sto je usljedila serija ozljeda koljena, na kraju koje je ostao igrati samo sa jednom zdravom nogom i vecinom trcajuci u krug. Nismo vise sigurni da li je noga jos spojena sa ostatkom tjela. Posto je do sada kosarkom zaradio mnogo vise nego vecina njegovih suigraca i protivnika pitanje je koliko ce se jos muciti po NBA parketima. Vjerovatno ce se okrenuti svojoj hip-hop karijeri ako se ne varam vec je snimio neku plocu sa Nasom.

SF: Grant Hill, Orlando Magic.
Hill je vjerovatno bio najjaci free agent signing svih vremena kada je dosao u Orlando.  Sada je unatoc solidnoj sezoni ipak ispao ka jedan od najlosijih. Jer u medjuvremenu su njegovi Magic odigrali preko 430 utakmica, a dobri Grent je sudjelovo u samo 160. Hilovo koljeno je vjecna tema medju navijacima Orlanda, koji svake sezone dozive isti show. Hill se vrati na parket, pocne bacati i skakati i onda mu se koljeno istopi. I nema Hilla.

SG: Larry Hughes, Cleveland Cavaliers.
Hughes je jos jedan free sign koji nije ispunio ociekivanja kako su njegovi poslodavci to zamislili.  U Clevland je stigao prije dvi godine, sa idejom da on glumi Pippena dok LeBron odigrava Jordana. Dosada je vise glumio dobro placenog navijaca nego ista drugo. Vecinu prosle sezone je propustio zbog ozljede prsta. PRSTA!!.

PG: Baron Davis, Golden State Warriors.
Davis je tip kojeg nebi htjeli u mraku sestri na ulici. Frajer je toliko nabildan da ga Ameri usporedjuju sa Mr.T samo bez irokeza. No, gospon Davis je covjek sa staklenim ledjima. Nije igrao u Hornetsima, ne igra u Warriorsima. Davis je covjek koji sjedi na klupi i dodaje suigracima rucnike. 

Second Team All-Glass
C: Theo Ratliff, Boston Celtics. Kada bi pitali Ratliffa koji dio tjela mu jos nije bio povredjen morao bi sigurno dugo razmisliti. Toliko rijetko igra da se ponekad i sam iznenadi kada vidi svoje ime na roosteru.
PF: Zach Randolph, Philadelphia 76ers. Randolph je onaj tip koji se uspije ozljediti na treningu u igri 1on1
SF: Bobby Simmons, Milwaukee Bucks Simmons je fakat covjek od stakla. Prije nekoliko dana se oprostio od ove sezone.
SG: Allan Houston, New York Knicks Houston je vec okoncao karijeru ali jos uvijek dobija novce od Knicksa. Njegova sreca je sto su ga ozljede pocele stizati tek zadnjih nekolko godina. Ali onda nikako nisu stale.
PG: Allen Iverson, Denver Nuggets. Njegova sudbina je ona malog  momka koji se igra sa visokim i teskim dzinovima. 

Pocasni Clanovi:
Wally Szczerbiak, SF/SG, Boston Celtics: Sto je teze? Izgovoriti Wallyevo prezime ili sacuvati ga od ozljede?
Shaquille O’Neal, C, Miami Heat: Shaq je toliko jak i snazan da ponekad prodje nekoliko tjedana dok uopce primjeti da je ozljedjen.

via http://www.hoopsmack.com/ and http://hoops.bloger.hr/
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.