2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 88043 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Za sada MVP Brajant ili Studemajer...

zar se ne kaže "Amari Staudmajr"?  Smile primetio sam da i komentator govori kao ti... ali bez uvrede komentatori sa OBNa su manje više ne upućeni u NBA dešavanja...

inače izvanredna utakmica ne žalim što nisam spavao celu noć bilo je preterano...!!!  Smile

Ne znam, ja sam tek relativno skoro provalio da on ustvari nije Damonov prezimenjak, pa rekoh da malo drugačije napišem... Mislim da u 4 ujutru nije baš najbitnije jedno ili dva slova razlika... Ali ako ćemo već do grešaka komentatora, meni je ipak neprevaziđeno Kej-Džej... Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2007, 22:22:05 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Desire HD
NBA: Bilaps razočaran Ol star utakmicom

Najavljivan kao nezapamćeni spektakl, Ol star meč NBA lige u Las Vegasu protekao je u anemičnom trčkaranju uglavnom nezainteresovanih pojedinaca, koji su ponajviše gledali da se sačuvaju od povreda i što manje umore pred početak drugog, važnijeg dela sezone, koji je zakazan za utorak i sredu.

Plejmejker Detroita Čonsi Bilaps drugi put u karijeri je nastupio na utakmici "svih zvezda" i, za razliku od iskusnijih kolega, bio potpuno zbunjen "lako ćemo" atmosferom, koja je vladala na terenu.

"Da sam dap mukom zaradjeni novac da bih uživo video Garneta, Brajanta i Vejda, želeo bih da ih vidim kako igraju. Ne kako treniraju, nego kako igraju i takmiče se. Kao igraču mi se dopalo u Las Vegasu, drago mi je da sam bio deo Ol star vikenda, ali utakmica mi se nikako nije dopala. Liga mora da izmisli neki stimulans, kako bi se momci malo više potrudili na terenu", izjavio je Bilaps.

On tvrdi da je saigrače iz ekipe Istoka (izgubili rezultatom 132:153) pokušao da motiviše da odigraju čvršće u odbrani, ali da tom prilikom nije naišao na dobar odziv.

"Neki nisu želeli da rizikuju povrede. Pa, nisam ni ja bio raspoložen da 'ginem' i bacam se za loptom u publiku, ali mislio sam da ćemo barem probati da pobedimo. Kako da se sačuvaš od povrede? Možeš da se povrediš i hodajući", iskren je as Pistonsa.

Bilaps je na kraju izrazio uverenje da nije dobro što je Ol star meč rasporedjen za sam kraj vikenda, kada su igrači već umorni od gužve, davanja intervjua i raznih drugih aktivnosti.

"Momci su bili pomalo iscrpljeni, takodje i ja. Kada je počela utakmica, verovatno su svi imali želju da pobede. Ali jasno je da se niko neće potresti zbog poraza u Ol star meču".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This suit is black... Pause...N O T

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500
ima li ko neke fotke?
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Са вером у Бога за краља и отаџбину!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ima li ko neke fotke?

http://www.nba.com/allstar2007/photos/

A ja sad da pitam, jel neko nasao negde na netu all star utakmicu na engleski jezik komentar, ne na japanski ni kineski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
kada vidi svoje ime na roosteru.

i ovaj tekst i pisce istog treba ozbiljno da shvatim, shta?

skidam ja tekmu na engleskom trenutno, shto se ne bi mogla naci...

btw, shto se tiche "stimulansa" koji pominje mr. big shot, mislim da bi recimo koliko-toliko ok bio sistem iz bejzbola, gde tim iz lige koja pobedi na all-staru ima prednost domaceg terena u world seriesu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This suit is black... Pause...N O T

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500
pokusaj lupam na ovim sajtovima www.thepiratebay.org
www.torrentspy.com
www.torrentreactor.com
probaj da ukucas torrent nba u guglu ne mam pojma sta to znaci al to se pojavljuje u guglu kad malo potrazim Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2007, 00:25:29 od keleman »
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Са вером у Бога за краља и отаџбину!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6230
jel moze neko na pp da mi posalje link da skinem zakucavanja i trojke sa all stara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
ono šetanje na terenu koje nazivaju all star utakmicom je bruka - za koju godinu ima da se podele na odbranu i napad.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Lejkersima se crno piše

-----------------

RADMANOVIĆ POVREDIO RAME, PAUZIRA DVA MESECA

LOS ANĐELES – Košarkaš LA Lejkersa Vladimir Radmanović povredio je rame i odsustvovaće sa terena dva meseca, preneli su danas američki elektronski mediji.

Kako prenosi elektronsko izdanje „Los Anđeles Tajmsa”, Radmanović se povredio u subotu u skijaškom centru Park siti u Juti. Košarkaš je u klubu rekao da je pao kada se okliznuo na ledu, a magnetna rezonanca pokazala je da će igrač morati da pauzira dva meseca.

Mnogi košarkaši u NBA ligi u ugovoru imaju odrednicu kojom im je zabranjeno da se bave aktivnostima koje nose visok rizik povrede, kao što su skijanje, klizanje ili snoubording, ali nije poznato da li je tako i sa Radmanovićevim ugovorom.
Srpski reprezentativac je prvih pet godina u NBA ligi igrao u Sijetlu, a ove sezone beleži 6,9 poena i 3,4 skoka po utakmici. Lejkersi trenutno imaju skor od 30 pobeda i 24 poraza i drugi su u Pacifik diviziji, iza Feniksa.
Beta
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
A taman sam mislio da ce sada krenuti u totalnu osvetu sa njim na celu Smile
Inace.. jos jednom se potvrdilo da to nije covek nego balvan ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.