2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87376 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Da ga jebem ako sam ikad cuo za tog Blejka Smile
e taj blejk je sada starter u denveru i ima 19. pojenea 5 asistencija i 3.5 skoka  u proseku na 2 utakmice Smiley
a inace i ja prvi put cuo za njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Miličić jedva čeka EP u Španiji

Više od tri godine pošto ga je Detroit izabrao kao drugog pika na draftu (tada je to bila najviša pozicija za jednog Evropljanina), Darko Miličić konačno ima priliku da pokaže šta zna. U Pistonsima praktično nije igrao, na Floridi, ima promenljivu minutažu, ali u proseku preko 20 minuta po utakmici. Iako je za prethodnih nekoliko meseci igrama u Orlandu i letos u reprezentaciji značajno promenio predstavu koju su stručnjaci i navijači u Americi imali o njemu, 21-godišnji Miličić nije zadovoljan svojim partijama u novoj sezoni.   

"Očekivao sam mnogo više od samog sebe, ali dobro, tek je početak sezone, ima vremena. Ulazim sa klupe, tri minuta pre kraja prve četvrtine, trenutno moja uloga je takva da jednostavno mogu malo bolje, ali ne toliko. Pokušavam da maksimalno odradim minutažu koju dobijem, i to je za sada to", kaže Miličić.

Nedavno, Miličićev saigrač, veteran Grent Hil, američkim novinarima je rekao da Darka posmatra kao da je ruki, iako mu je ovo četvrta sezona u ligi. Miličić kaže da ima identičan osećaj i da dovodi do oscilacija u igri. 

"Znaš kako je, kad ne igraš dve-tri godine, u nekim situacijama malo previše razmišljam, što ne bi trebalo. Moram u nekim segmentima da napredujem dosta, nekad ne ličim na sebe, nekad previše žurim, pravim gluposti na terenu, ali to će doći s vremenom i s utakmicama, ne brinem se za to", tvrdi Miličić.

Za povratak samopuzdanja, Miličiću je mnogo značio i letošnji nastup za reprezentaciju Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu u Japanu. Bio je praktično prva zvezda tima Dragana Šakote, koji doduše nije uspeo da se plasira u samu završnicu.

"Svidelo mi se što Šakota nije pravio razliku, sa svima je imao isti odnos i verovao je u nas. Mislim da smo jako dobro radili tokom celih priprema, ali realno naišli smo na tu Španiju, koja je bila kaznena ekspedicija, a pre toga sigurno taj kiks protiv Nigerije, utakmica koja nismo smeli da izgubimo. Hteli mi da priznamo ili ne, to je bila prva utakmica većine nas, Svetsko prvenstvo, niko se nije plašio Nigerije, već smo bili u nekom grču. Nije realno da izgubimo od njih, to svi znaju. Taj kiks nas je košato da naiđemo na Španiju u osmini finala, gde iako smo svi verovali i hteli, jednostavno nismo mogli. Bilo je lepo iskustvo, grupa super momaka, to mi je veoma drago", kaže Miličić.

Miličić ističe da jedva čeka sledeće okupljanje reprezentacije i Evropsko prvenstvo u Španiji na leto.

"Imamo taj kiks da se Krle povredio, i ostatak grupe ne znam ko će da dođe, ja ću sigurno doći, sigurno će biti dobro iskustvo. Svi očekujemo mnogo, videćemo ko će da se odazove i pokušaćemo da odradimo pripreme kao prošle godine, pa šta Bog da. I ostale ekipe će biti drugačije sigurno", završava Miličić.

S obzirom da mu Orlando do početka sezone nije ponudio novi ugovor, tačnije jeste, ali je ponuda kasnije povučena, Miličić će na kraju ove sezone postati orgraničneo slobodan igrač. «Magični» će moći da mu ponude najviše i izjednače svaku ponudu ostalih timova, što posle dve i po godine sedenja na klupi u Detroitu – zvuči prilično dobro.
Priredio: Braca Đorđević, VOA

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Atlanta - Boston 100:96
Filadelfija - Toronto 86:104
Čikago - San Antonio 99:87
Njujork - Sakramento 102:97
Vašington - Juta 114:111
Šarlot - Milvoki 91:99
Ditroit - Minesota 90:94
Nju Džersi - Indijana 105:95
Golden Stejt - LA Klipers 108:93
Memfis - Finiks 122:137
LA Lejkers - Majami 124:118 (produžetak)

Opet je Kiddu falio 1 skok za triple double... kakav covek..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Webber uzeo broj 84  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Tuesday, January 16
RESULT   
NO/Oklahoma City 84, Orlando 78 (OT)   
Pargo 25   Howard 17

Dallas 109, Houston 96   
Nowitzki 30   McGrady 45

Seattle 101, Cleveland 96   
Allen 22   James 30

Učinak naših

Kod:
STARTERS MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Darko Milicic, FC 27 4-11 0-0 3-4 3 7 10 0 0 2 5 2 11
Sasha Pavlovic, GF 8 0-1 0-0 0-0 0 2 2 1 0 0 1 2 0
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Miličić dabl-dabl, lepo, čini mi se da dobija sve veću minutažu  Smile
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
to mu je ujedno i prvi double-double u sezoni... ali vazno je da su uspeli da daju 78 poena izuzetno jakom n'awlinsu posle produzetka, sjajno Smiley a pre neki dan phoenix-memphis 76-72 na poluvremenu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Poluvreme 76:72,148 poena,a do kraja samo jos 101,razocarali su me...Ocekivao sam oko 300 Smile

Naravno,pogodio sam dvojku sa +8 i jos tri NBA para i dva fudbala ali je retardirani San Antonio morao da ukenja protiv Cikaga Smile

Inace,Milicic mozda jeste imao dabl-dabl ali i sut 4-11 i nekih 5 izg. lopti...Mislio sam da ce u Orlandu biti nesto od njega ali mrka kapa
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Da, ali svega 2 lične što je za njega smešno malo + 2 blokade
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ne znam,nisam gledao ali meni je smesno kad centar ima sut 4-11,ili jos gore 1-11,kao sto je imao pre par dana...Znam da on nije klasican rudar koji samo kuca i polaze ispod kosa,cesto voli da sutira sa distance ali opet je to bas lose...Koji moj onda sutira ako ne zna? Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.