2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA Sezona 2006/2007  (Pročitano 87375 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Odgledao sam solidnu partiju Darka protiv Phoenix-a. Nije loše igrao, ali ga je Diao stavio u džep, u napadu. Prolazio je kroz odbranu Orlanda kao kroz sir. I da očekivao sam više od G. Hill-a jer osim 8 skokova nije se nešto proslavio...

Saturday, January 13

Charlotte 89, Philadelphia 83   
Morrison 17   Green 19

Detroit 81, Boston 73   
Hamilton 22   Green 24

Minnesota 109, New Jersey 98   
Garnett 32   Kidd 24 Carter 24

San Antonio 93, Washington 80
   Ginobili 19   Arenas 17

Chicago 111, Memphis 66   
Gordon 24   Gasol 16

Phoenix 107, Orlando 101   
Nash 23   Nelson 26

Miami 119, Utah 110   
Wade 32   Boozer 29

Houston 115, Sacramento 111 (OT)   
McGrady 37   Artest 34

Cleveland 104, LA Clippers 92   
James 28   Maggette 22

Darko Milicic, FC   min. 29 iz igre   4-9  sl.   2-4   sk. 7     as. 2   bl. 1  poena    10
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Kad vec pricate o dresovima,jel ima negde fals Karterov? Na njegovom sajtu cena originalnog je nekih 615 dolara.Jeste da je faca najstrasnija ali izuo sam se na kladionici zadnjih par dana pa nisam pri tolikom keshu Smile

I evo malo zajebancije sa letnjeg basketa u mom nekadasnjem naselju Smile Radio sa ujakom bas u ulici gde je kos pa me pustio oko 4.Inace,nisam imao moje bele letece nike patike pa je magija izostala,a bio je tu i jedan promasaj monstruoznog kucanja Smile Ima jos dosta sa proslonedeljnog basketa u sali,ali nije dobro kompresovano a i nije snimio na kraju kad sam divljacki zakucao iz odbitka od tablu Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ovaj prvi klip iz prethodne poruke zaboravite,to sam greskom postavio Smile

Evo jos dva komada,a ne bi bilo lose ni da Fajter postavi ono sa pola terena iz cucnja,nekako sam to obrisao.Inace,probao sam,iz cucnja jedva dobacim sa trojke Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
NBA: Dalas se provukao u Torontu

Dalas Maveriksi zabeležili su u Torontu četvrtu uzastopnu pobedu, a sedamnaestu u poslednjih 18 utakmica, čime su se učvrstili na mestu ekipe sa najboljim skorom u čitavoj NBA ligi (31-8). Ipak, do trijumfa nisu došli nimalo lako.

Džoš Hauard postigao je odlučujuće poene "polaganjem" u poslednjoj sekundi, pošto su se Reptorsi nalazili u vodjstvu od početka do kraja meča, najviše sa 16 poena (46:30), sredinom druge četvrtine.

Medjutim, Dalas je uhvatio priključak zahvaljujući maestralnom Nemcu Dirku Novickom, koji je nanizao 38 poena, od toga 12 u poslednjoj četvrtini, uz 11 skokova i pet asistencija.

Džejson Teri postigao je 17, Hauard 14, a Devin Haris 10 poena za pobednike, dok je kod domaćina, koji su u prvoj četvrtini ubacili 72 odsto šuteva iz igre, najbolji bili Kris Boš sa 24 poena i 15 skokova, odnosno Ti Džej Ford sa 16 poena i osam asistencija.

U noći izmedju nedelje i ponedeljka na rasporedu je samo još jedna utakmica, u kojoj Portland Trejlblejzersi dočekuju Denver Nagitse.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Ljudi dosta Off-a. Dresove mozete naruciti preko zvanicnog sajta, i primeticete razliku izmedju autenticnih i replika (kopija), razlika je kako u kvalitetu tako jos veca u ceni. Za 3500 din. mogla je biti samo replika. Imate pm i razne mesindzere za ovu vrstu rasprave, ne skrecite vise sa teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Denver 109, Portland 93   
Iverson 32   Rodriguez 23
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Jarić zatražio trejd

Plejmejker Minesote Marko Jarić nezadovoljan je malom minutažom ove sezone i u razgovoru sa vlasnikom tog kluba zatražio je da bude trejdovan, preneli su lokalni mediji iz Indijanopolisa.

"Nije tajna da je Marko fustriran zbog male minutaže, ali priča sa vlasnikom kluba nije išla u agresivnom smerutraženja trejda, već je moj klijent veoma zainteresovan za svoju situaciju", rekao je Jarićev agent Bil Dafi, a prenosi "Sport".

Jarić je u leto 2005. godine sa Minesotom potpisao šestogodišnji ugovor vredan 38 miliona dolara i očekivalo se da će biti veliko pojačanje za Timbervulfse.

Partije sprskog plejmejkera, medujtim, nisu oduševile trenera koji mu je davao sve manju minutažu, a sve je kulminiralo ove sezone, pošto Jarić svaku dosašnje 31 utakmice počeo na klupi.

Jarić u ovoj sezoni prosečno beleži 5,7 poena i 1,9 asistencija po utakmici.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Šta je on našao da se buni...
da više igra - videlo bi se koliko ne zna. Samo hoće da se bruka, uzmi pare momak i ćuti.
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
Zatrazio trade. Ha ha Smile Smile Smile. Niko nije toliko lood njega da uzme.

Mada, evo sad sam na sajtu b92 video da ce mozda otici u Detroit Smile Smile Smile. Ipak postoji neko ko je toliko lood...
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 23:09:42 od sima01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Naš reprezentativac razgovarao sa vlasnikom Timbervulvsa, ali ne o promeni sredine

Jarić ostaje u Minesoti

Spekulacije koje su se pojavile u javnosti da je Marko Jarić zatražio trejd iz Minesote Timbervulvsa demantovao je vlasnik Glen Tejlor, potpredsednika Kevin Mek Hejl, ali i sami Jarić.

- Pričao sam sa vlasnikom kluba Tejlorom u nekoliko navrata, poslednji put prošle nedelje. Dotakli smo se mnogo tema - opisao je Jarić sastanak na kome se navodno založio za odlazak iz Mineapolisa.

Na pitanje da li bi voleo da igra negde drugde, srpski reprezentativac je kratko odgovorio da ne želi da priča o tome u javnosti.
- Ono o čemu smo pričali tiče se samo mene i njega. Pobeđujemo, a poslednje što nam treba u timu su takve priče. To se uvek dešava, bilo kada sam srećan, bilo kada sam nesrećan. Nikada nisam bio, niti ću biti takva vrsta igrača - rekao je Jarić.

Minesota je trenutno druga u Severozapadnoj diviziji Zapadne konferencije, sa dobrim izgledima da se nađe u plej-ofu. Posle male krize, "Vulfsi" su napravili niz dobrih rezultata, te od početka 2007. godine imaju skor 6-1, ali se u lokalnim medijima pojavila priča da stanje u samoj ekipi nije na zavidnom nivou. Jarić je propustio četiri od sedam utakmica zbog povrede palca desne ruke, a sve utakmice je počinjao sa klupe.

- Jarić će propustiti još nekoliko utakmica zbog povrede, ali će biti uz ekipu da se ne bi osećao odbačenim. On jedan od naših najboljih defanzivaca. Nažalost, često ga ometaju lične greške ili povrede - rekao je trener Minesote Dvejn Kejsi.

Srpski reprezentativac je 2005. godine potpisao šestogodišnji ugovor sa ekipom iz Mineapolisa vredan 38 miliona dolara. Ove sezone Jarić u proseku igra 21,5 minuta i beleži 5,7 poena i 1,9 asistencija po meču.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.