2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 132353 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
A Krle je extra tezak centar.....
Krle je jedini centar i startni centar, dakle mora da igra na snagu a ne ko dusting fairy.
On ipak ima 110 kg, ni Divac nije imao mnogo vise u mladosti.. posle se ugojio malo...
Okur ima 110 kg pa ima prakticno na svakoj utakmici ucinak blizu double-double
« Poslednja izmena: 07. Feb 2006, 14:11:08 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
07/02/2006 | Izvor: B92
KG blokirao Sanse

AP

U noći između ponedeljka i utorka odigrano je 9 NBA mečeva, a najveće iznenađenje napravila je Minesota, koja je u Finiksu pobedila 103:101, a Marko Jarić nije igrao.

Sansima nije bio dovoljan 31 poen Stiva Neša – jer je Kevin Garnet u poslednjem napadu izblokirao Šona Meriona. Sudijska odluka izazvala je velike polemike, jer su Sansi smatrali da se radilo o silaznoj putanji.

“Osećam se kao Sijetl Sihoksi”, rekao je Stiv Neš, podsećajući na očigledne sudijske greške koje su odličile pobednika na Superboulu prethodne večeri. “Neverovatno je da u pet mečeva ove sezone sudije ne vide očigledne stvari u poslednjih 30 sekundi. Tokom veremena shvatiš da ti te pobede neće biti vraćene, a sa tim se nije lako izboriti”, rekao je iznervirani Kanađanin.

Kej Dži je meč završio sa 19 poena i 12 skokova. Jednako efikasan bio je Mrkus Benks, čije dobre igre u poslednje vreme potpuno istiskuju Jarića iz postave. Iako nije startovao, Benks se izborio za 34 minuta na terenu, daleko boljm igrom od Entonija Kartera.

Klivlend je pobedio Milvoki 89:86, a LeBron Džejms je zabeležio 22 poena, 12 asistencija i 9 skokova. Saša Pavlović je postigao 15 poena, uz po 4 skoka i asistencije.

Nju Džersi je bio bolji od Hornetsa 99:91, uz 14 poena, 11 asistencija i 9 skokova Džejsona Kida. Nenad Krstić je dao 16 poena i 5 skokova, u jedanaestoj uzastopnoj pobedi Netsa na svom terenu.

Sijetl je poražen u Šarlotu 119:106, Radmanović je povređen. Golden Stejt je savladao Denver 122:114, Žarko Čabarkapa takođe nije igrao, odlukom trenera.

Izvor: B92-sport
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
Stvarno ne zelim da se svadjamo to je tvoje misljenje a ja imam svoje.
Ja mislim da ce vreme pokazati kakav ce igrac on biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nije to moje misljenje, to je misljenje svakog ko je gledao kako igraju startni centri i kako igra Krstic.
Krle ima manje skokova i od Jeffersona i od Kartera i od Kidda...
Moze on da igra tako da se njima pravi prostor, ali ipak nije normalno da to rezultuje time da on za 30 minuta ne moze da skupi ni pisljivih 6 skokova.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Eee Fajteru, nikad ti pesmu nećeš promeniti...zar nisi video u vesti da Netsi imaju 11 uzastopnih pobeda kod kuće? To se ne može bez centra. A neki čova je rekao:"Cilj opravdava sredstvo"...Znači dok Netsi razbijaju, Krle je dobar!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
U poslednjih 10 utakmica Netsi imaju 5/5 pa sad ti vidi šta se može i nemože bez centra. I to da razbijaju sa tim procentom ne stoji nikako...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
A od tih 10 su 5 ili 6 odigrali u gostima, i to neke na Zapadu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
Tako je reci im da je Krle strava centar. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Tako je! Svaki Duletov proizvod je extra! P.F.C.! G-G-G-G-G-G-G-G-UNIT!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ne shvatate kako ovakvim izjavama dajete kredibilitet svemu sto sam u proslosti rekao.
Eee Fajteru, nikad ti pesmu nećeš promeniti...zar nisi video u vesti da Netsi imaju 11 uzastopnih pobeda kod kuće? To se ne može bez centra. A neki čova je rekao:"Cilj opravdava sredstvo"...Znači dok Netsi razbijaju, Krle je dobar!
Chicago Bullsi su imali Luca Longley i Billa Wellingtona.. garantujem u tom trenutku mozda i najgore centre u ligi pa su imali u onakvoj ligi skor 72-10.
Ja znam da ti to ne znas, da ne mozes da shvatis, jer ti to ni na posterima video nisi, ali to je zaista tvoj problem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.