2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 132285 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Đubre...Pih, imao sam zaista lepše mišljenje o tebi, Ivane. Ali, šta da ti radim, samo pazi kako pričaš sa G-Unitovcima, jer ukoliko si ovakav...nećeš moći još dugo da se boriš...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2006, 00:26:08 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
Gospodine SF koji ste vi to argumenat napisali samo pricate da Nenad Krstic igra ko devojcica i mislite da ste nesto rekli  lupate gluposti.
Ako je vama argument da je on igra kao devojcica onda vi nista ne znate o kosarci.
A mogli bi ste i vi malo da pogledate komentare od akkia,djoleta itd....a ne meni da objasnjavate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Đubre...Pih, imao sam zaista lepše mišljenje o tebi, Ivane. Ali, šta da ti radim, samo pazi kako pričaš sa G-Unitovcima, jer ukoliko si ovakav...nećeš moći još dugo da se boriš...
Uradi 2% onoga sto sam ja u zivotu uradio pa mozemo da pricamo, a o tome da li ces imati lepse ili ruznije misljenje o meni.. veruj mi.. to mi je zaista najmanje bitno u zivotu.

Gospodine SF koji ste vi to argumenat napisali samo pricate da Nenad Krstic igra ko devojcica i mislite da ste nesto rekli  lupate gluposti.
Ako je vama argument da je on igra kao devojcica onda vi nista ne znate o kosarci.
A mogli bi ste i vi malo da pogledate komentare od akkia,djoleta itd....a ne meni da objasnjavate.
I oni su rekli veoma slicnu stvar, na mozda malo laksi nacin.. u svakom slucaju niko od njih nije govorio "darko-narko" i slicno smece o decku koji je mozda 10x veci igrac od Krstica, Divca, Rebrace i Savica, samo ne dobija sansu... kao sto je 1000 ljudi nije dobilo... Mozda i nije.. ali neke igre koje je prikazao su ipak dokazale da Darko Milicic ima sta da pokaze... I u pred sezoni je bio odlican..
I svi se slazu listom da je za krsticevu karijeru zasluzan kidd i cinjenica da nema konkurenciju, a da darko moze da dobije sansu eventualno ako pticiji grip dodje do detroita i pokosi pola ekipe..
I svi se slazu da je njegov ucinak sasvim prosecan jer on ipak igra 30 minuta u proseku ... I niko ne porice da je on dobar igrac.. ali da je to zaista kako valja... nije.. jer ne postoji dobar startni centar koji je 4. skakac ekipe.
Krstic ima sansu da napravi nesto.. i ako misli da bude veliki igrac.. sad mu je vreme.. jeste on tek drugu sezonu tu.. ali nece netsi vecno trpeti da uz 3 super zvezde budu pocisceni svaki put u playoffu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
Pa dobro ovo je vec neki argument i svidja mi se.
A ovo za Darka npr meni se ne svidja on kao covek cim je stigao u NBA javio se i poslao slike 4 automobila koja je kupio. Smile
Malo neukusno sta bi trebali da salju Peja,Divac......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Pa maltene svi moji komentari su takvi...
a sto se tice Milicicevog ponasanja u pocetku.. to se slazem.. mada je i to pitanje sta je on radio a sta su radile nase novine i televizije..
Opet.. to ne menja cinjenicu da je on mozda odlican kosarkas koji nije dobio priliku da se pokaze...
Piksi je bio mozda i najbolji fudbaler na svetu '90 godine.. pa je ubrzo zavrsio u Japanu koji je tad smatran vrhunskom vukojebinom svetskog fudbala...
Fakat.. Milicic je klinac. ali igra odbranu muski.. uvek je tu i za tih par minuta koliko udje, neki skok, blokada... kad je ulazio vise imao je utakmica i sa 5-6 skokova, 2-3 blokade.. a to je ipak za igraca koji je poslednji centar na klupi jako dobar ucinak...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
To si u pravu on nije ni dobio sansu pa ni pola sanse.
Ali ne znam da li on moze da ode u neki drugi klub ili on nece ili mu ne daju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
U Nba malo je toga sto sam igrac moze da preduzme dok je pod ugovorm, moze da kaze da je nezadovoljan ili da glumi neke povrede i to je to... Tesko uprava Detroita moze sebi da dozvoli luksuz i da kaze da je pogresila i da trejduje Darka, nego se vadi na to da je mlad. Sto i jeste tacno, ali svake godine je stariji!  Smile

Sto se tice Krleta vec 2 puta me je razocarao, u nastupima reprzentacije nema ga nigde kao duh... a na prethodnom evropskom prvenstvu sam ocekivao bas od njega da iskoci kao jedan od predvodnika tima. Igrao je tada dosta meko, a nastavio je tako i u Nba... Jeste on za svoju visinu je dosta pokretvlij i ima fin sut sa poludistance (citaj: meku ruku), ali imao je puno srece na pocetku karijere, poklopile su mu se neke kockice, potpuno suprotno od Darka i on je to upotpunosti iskoristio! Da je mlak, tu nema rasprtave, treba mu masa, treba mu agresivnosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Rezultati utakmica igranih noćas

Atlanta «   24   33   20   22   99   
Detroit   34   26   21   17   98   

New York   19   21   21   21   82   
L.A. Clippers «   18   18   24   25   85   

Dallas «   27   22   27   26   102   
L.A. Lakers   10   28   30   19   87   

Sacramento «   34   21   19   30   104   
Memphis   23   26   17   30   96   

Miličić nije ulazio u igru
Rebrača nije bio u timu

SAC - B. Miller (Pts:22, Reb:10, Ast:3)
MEM - B. Jackson (Pts:24, Reb:1, Ast:2)
ATL - J. Johnson (Pts:29, Reb:3, Ast:5)
DET - T. Prince (Pts:29, Reb:4, Ast:0)
NY - E. Curry (Pts:14, Reb:3, Ast:0)
LAC - E. Brand (Pts:22, Reb:12, Ast:3)
DAL - D. Nowitzki (Pts:26, Reb:12, Ast:2)
LAL - B. Cook (Pts:28, Reb:3, Ast:0)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 

E stvarno mi je muka više od toga što tvrdiš da je Darko-narko bolji od Krleta!

A na osnovu čega ti tvrdiš da je Krle kvalitetniji centar od Darka? Darko ne ulazi u igru jer ispred sebe ima Bena Valasa koji je 2 ili 3 centar lige a Krle je imao sreće i otišao u "pravi" klub i može da igra.

U pred sezoni Darko je imao oko 3 blokade u proseku, tj najbolji bloker u tom delu, ali Valas je tu kad je tvrdo.

Šta misliš koliko bi Krle igrao da gleda Valasu u ledja?

E sad, postavlja se pitanje zašto Darko ne promeni klub, što bi verovatno mogao, e verovatno što su mu se osladile te lake pare, tj  da greje klupu a prima ogromne pare.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Toliko o prici da ce Detroit imati manje od 10 poraza.. al opet.. jaki su ko zemlja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.