2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 131817 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
A zasto toliko cenis malouna? Pa ni on nije uzeo titulu, a ruku na srce, kad god se utakmica lomila, njega nigde nije bilo Smile
Gde ga to nije bilo?
Nije uzeo titulu... tacno...
Seti se kada je i protiv koga on igrao....
Honors: NBA MVP (1997, '99); 11-time All-NBA First Team (1988-1999); All-NBA Second Team (1988, 2000); All-Defensive First Team (1997-99); All-Defensive Second Team (1988); 14-time All-Star (1988-98, 2000-02); NBA All-Rookie Team (1985); One of 50 Greatest Players in NBA History (1996); Two-time Olympic gold medalist (1992, '96).
Dovoljna ilustracija vremena u kom je on igrao je to sto su se za mesto centra na allstaru borili Mutombo, Morning, Ewing, Olajuwon, O'Neal, Robinson.. a da je posle njih doslo i do toga da Rik Smits igra...
Cenim ga zato sto je igrao egal sa onim Chicagom koji nikad niko nije pobedio ako su bili u punom i uigranom sastavu.
Cenim ga zato sto je od 1476 utakmica koje je ogirao na 1471 bio starter... zato sto prakticno nikad ni jednu utakmicu nije propustio...
Zato sto je u vreme Jordana u momentima bio bolji... a to je uspeo samo jos jedan covek Smiley
Eee, on je Administrator, sme da priča šta hoće...
Kad porastes, mozemo da razgovaramo.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2006, 07:35:26 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Smit hoće drugu titulu u "kucanju"

Košarkaš Atlante Hoks Džoš Smit mogao bi da postane treći igrač koji je dva puta zaredom pobedio na En Bi Ej Ol star vikendu u zakucavanju.

Majkl Džordan je bio najbolji 1987. i 1988. a Džejson Ričardson 2002. i 2003.

Pored Smita takmičiće se Andre Iguodala iz Filadelfije, član Njujorka Nejt Robinson i Akim Vorik iz Memfisa.

Sve sudije dogadjaja, koji će se održati 18. februara u Hjustonu, imaju veze za Hjuston rokitsima. Klajd Dreksler, Mozis Meloun, Elvin Hejs i Keni Smit su igrali za Rokitse a Rudi Tomjanović je kao trener predvodio ekipu do dve titule.

Pobednik dobija 35 000 dolara, drugoplasirani 22 500 a treći i četvrti 16 125 dolara.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Rezultati utakmica igranih u noći izmedju 31-1

Washington «   22   26   15   21   84   
Indiana   14   27   13   25   79   

Philadelphia   21   24   23   31   99   
Phoenix «   29   31   27   36   123   

New Jersey «   22   24   21   24   91   
Detroit   21   21   20   22   84   

New York   24   20   28   25   97   
L.A. Lakers «   31   29   37   33   130   

Dallas «   32   26   20   20   98   
Chicago   18   16   34   26   94   

Sacramento «   18   34   22   24   98   
Denver   21   22   26   22   91   

Učinak naših

P. Stojakovic starter min 26:15; iz igre 4-10; za 3 1-6; za 1 8-10; sk. 3; as. 1; poena 17
N. Krstic starter min 38:10; iz igre 8-15; za 1 3-3; sk. 6; as. 2; poena 19

Miličić nije igrao

SAC - K. Martin (Pts:25, Reb:1, Ast:0)
DEN - K. Martin (Pts:21, Reb:11, Ast:1)
WAS - G. Arenas (Pts:20, Reb:3, Ast:5)
DAL - J. Howard (Pts:22, Reb:9, Ast:3)
NY - Q. Woods (Pts:15, Reb:9, Ast:3)
LAL - K. Bryant (Pts:40, Reb:3, Ast:3)
CHI - K. Hinrich (Pts:28, Reb:3, Ast:7)
NJ - J. Kidd (Pts:23, Reb:12, Ast:7)
DET - C. Billups (Pts:30, Reb:3, Ast:6)
PHI - J. Salmons (Pts:19, Reb:10, Ast:4)
PHO - S. Marion (Pts:15, Reb:12, Ast:1)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Jos neke zanimljivosti od sinoc :

Boris Diao iz Finiksa imao tripl-dabl,14 poena,13 asistencija i 11 skokova

Brajant sutirao 7 od 17 iz igre,ali zato 23 od 26 slobodnjake(Niksi svi zajedno 20 od 24),a Lejkersi bez Brajanta imali sut 32/51 iliti fantasticnih 63%(sa njim 57%).Neki Bajnam(Bynum) 7 od 7 za 12 minuta u igri

Buduci MVP Bilaps 30 poena,sut 9/14,od cega 6/6 za 3,ali su se zato Hamilton i R.Valas ispucavali,Rip 8/24,Rasid 3/14(1/11 za 3  Smile ),kao i Karter i Dzeferson na drugoj strani,7/20,odnosno 6/19.Karter kao da je pauzirao 20 meceva,a ne dva...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Peđin debi, sjajni Krstić

Novi početak Peđe Stojakovića nije bio preterano uspešan, ali su dobri znaci uočljivi. U debiju za Indijana Pejserse on bio prvi strelac sa 17 poena, ali je Vašington dobio utakmicu rezultatom 84:79.

Raspored poena našeg asa ne podseća na ono viđeno u poslednjim sezonima u Sakramentu – 10 od 17 poena Peđa je postigao u poslednjoj četvrtini, uz loš šut za 3 poena (1/6, jedini pogodak tri i po minuta pre kraja). Bio je dobar u šutu za 2 (3/4), bacanja je šutirao 8 od 10, ali je na terenu proveo samo 26 minuta zbog problema sa ličnim greškama.

Sjajni Entuan Džejmison predvodio je domaću ekipu do 80:65, samo četiri i po minuta pre kraja. Džejmison je postigao 19 poena uz 18 skokova,a  Arinas je ubacio poen više.

Pejsersi prolaze kroz teške trenutke, lišeni pomoći Džermejna O’Nila, Džamala Tinzlija i Džefa Fostera, a dobar deo meča Ostin Kroužir proveo je na klupi zbog povrede. Indijana je prvi put u sezoni ispod 50 procenata (21-22), identičan skor ima Vašington.

Nju Džersi je prekinuo seriju Detroita od 11 pobeda. Netsi su pred svojim navijačima slavili rezultatom 91:84, predvođeni sjajnim Džejsonom Kidom. Kid je predvodio svoj klub u poenima (23), skokovima (12) i asistencijama (7), sve do devete uzastopne pobede na domaćem terenu, ali ne treba zaboraviti da je tim upravo stigao sa Zapada, gde je doživeo četriri vezana poraza.

Srpski centarski derbi izbegnut je jer Darko Miličić nije igrao protiv raspoloženom Nenada Krstića, koji je zabeležio 19 poena uz 6 skokova. Od toga Krle je četiri lopte uhvatio pod protivničkim košem, u duelu sa najneugodnijim tandemom visokih igrača u ligi. Kad već pominjemo dva Valasa, Rašid se istakao iza linije za tri poena (1 od 11!), Ben je imao tiho veče sa samo tri šuta na koš i bez blokada.

Čonsi Bilaps je ubacio 30 poena (6/6 za tri), ali to nije pomoglo, jer su se ostali saigrači uglavnom ispucavali (Hamilton 8/24 iz igre). Ipak, razloga za preteranu brigu u ekipi koja je dobila 22 od 24 poslednje utakmice nema, kaže Flip Sonders.

Lejkersi su u Njujorku bili još ubedljiviji protiv Niksa 130:97, Kobi Brajant je meč završio sa 40 poena, a januar (13 nastupa) sa prosekom od 43,4 poena po utakmici. Kobi je u feburaru 2003. stao na 40,6, Vilt Čemberlen je mesečni prosek od 40+ poena postigao 11 puta, a Eldžin Bejlor jednom.

Kobija je Fil Džekson izveo pet i po minuta pre kraja, a Medison ga je ispratio ovacijama i povicima „MVP! MVP!“, nesvakidašnja scena za gostujućeg košarkaša. Ipak, jedan od dečaka koji skupljaju lopte rekao mu je da je podbacio, sa „samo 40 poena za veče“.

Zanimljivo je da je Kobi u drugom poluvremenu ubacio samo jednu loptu iz igre (u prvom 6), ali je ukupno sa bacanja šutirao 23 od 26! Niksi su na liniji penala bili 24 puta, Lejkersi su šutnuli 58 bacanja! Odnos je manje posledica kriterijuma suđenja, a više prilično brutalnog pristupa njujorških poletaraca (na slici Čening Fraj).

Gostujući tim dobio je uverljivo svaku četvrtinu (sa 7, 9, 9 i 8 poena razlike), a meč je prelomljen za tri minuta druge četvrtine, kada su serijom 12-0 Lejkersi došli na 49:30. Malo kasnije dve uzastopne tehničke i automatsko isključenje dobio je Leri Braun.

Finiks je deklasirao Filadelfiju 123:99, a tripl dabl zabeležio je Boris Diao – 14 poena, 13 asistencija, 11 skokova. Sansi su meč završili sa sedam dvocifrenih igrača (plus 9 poena za Džounsa), a zastrašujuće izgleda njihova lista ubačenih šuteva iz igre – četvorica po 6, trojica po 7.

Alana Ajversona nije bilo zbog povrede, a Kris Veber imao je neugodno veče – 6 od 22 iz igre, samo pet skokova. Džon Salmons bio je najbolji u timu sa 19 poena i 10 skokova. Siksersi su predali čelo Atlantske Netsima.

Dalas Meveriksi zabeležili su devetu uzastopnu pobedu. Oni su bili bolji od Čikaga 98:94, uz 22 poena Dvajta Hauarda i poen manje Dirka Novickog. Na taj način se ta ekipa vratila na čelo Jugozapada, ravnopravno sa šampionima Sparsima.

Ron Artest je debitovao u Arko Areni, a njegova uloga bila je odlučujuća u pobedi Kingsa nad Denverom 98:91. Njegov izlet u publiku, u skoku za loptom preko prvog reda tribina, izazvao je ovacije publike (i gazde Gevina Malufa, na slici), koja je već prihvatila novog heroja.
Priredio: Vladimir Novaković

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72

Brajant sutirao 7 od 17 iz igre,ali zato 23 od 26 slobodnjake(Niksi svi zajedno 20 od 24),a Lejkersi bez Brajanta imali sut 32/51 iliti fantasticnih 63%(sa njim 57%).Neki Bajnam(Bynum) 7 od 7 za 12 minuta u igri

Eee, to su ti "superstarovi", njihovi timovi imaju bolji šut bez njih... Bajnam nije anonimus, bio je 10. pik.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2006, 17:11:21 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Krstić na Ol staru

Centar reprezentacije Srbije i Crne Gore i Nju Džersi Netsa Nenad Krstić izabran je u "sofmor" tim koji čine košarkaši koji drugu godinu igraju u En Bi Ej ligi.

22-ogodišnji igrač ove sezone u proseku po utakmici postiže 12.4 poena i ima 5.6 skokova.

Najveći kandidat za novajliju godine, bek Nju Orlins Hornesta Kris Pol predvodi petorku novajlija za Ruki Čelendž na ovogodišnjem Ol Star vikendu. Pol ove sezone postiže 16.3 poena i ostvaruje 7.4 asistencije po utakmici.

Ekipu čine još još Endrju Bogut iz Milvokija,  Australijanac je bio prvi na prošlogodišnjem izboru, Čening Fraj i Nejt Robinson iz Njujork Niksa (učestvovaće i u takmičenju u zakucavanju), Deni Grejndžer i Šarunas Jasikevičijus iz Indijane, Luter Hed iz Hjustona i Deron Vilijams iz Jute (svojevremeno saigrači u Ilinoisu), i Čarli Vilanova iz Toronta.

Trener ekipe je Sidni Lou iz Detroit Pistonsa. Asistent mu je Elvin Hajs, legenda Hjuston Rokitsa.

Prvi "pik" iz 2004. vodi "sofmor" tim. Orlandov Dvajt Hauard u proseku postiže 15 poena i prvi je skakač lige. U proseku ima 12.5 skokova po meču.

Zbog povrede utakmicu propušta prošlogodišnji "ruki" sezone, igrač Šarlota, Emeka Okafor. Za ekipu igraju još Luol Deng, Ben Gordon i Andres Noćioni iz Čikaga, Ti Džej Ford iz Milvokija, Devin Haris iz Dalasa, Andre Iguodala iz Filadelfije, Nenad Krstić iz Nju Džersija i Džamir Nelson iz Orlanda.

Trener im je Del Haris iz Dalasa a asistent, još jedna legenda Hjustona, Mozis Meloun.

Domaćin tradicionalnog okupljanja je Hjuston od 17. do 19. februara
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Stojaković: Videćemo šta donosi leto
Cetvrtak, 2. februar 2006. 00:12

Predrag Stojaković, novi član Indijana Pejsersa, u noći izmedju utorka i srede je debitovao za ovaj tim na gostovanju Vašington Vizardsima. Jedan od najboljih šutera NBA lige tom prilikom je dao raritetan intervju novinaru „Glasa Amerike“ na srpskom jeziku Braci Djordjeviću.

Svakako najzanimljivije pitanje za ljubitelje košarke u našoj zemlji jeste odnos Stojakovića prema dresu nacionalnog tima i kakvi su izgledi da on nastupi za Srbiju i Crnu Goru na predstojećem prvenstvu sveta u Japanu, naročito sada, kada je izbor Dragana Šakote, trenera koji je puno uticao na Pedjinu karijeru, praktično „gotova stvar“.

"Čuo sam tu vest i drago mi je zbog Šakote, pošto je stvarno dobar trener. Mislim da će uraditi dobar posao sa reprezentacijom. Što se mene tiče, ja stvarno nikad nisam razmišljao tokom sezone šta ću raditi preko leta. Uvek sam imao želju da igram za reprezentaciju i to sam pokazivao, mada poslednje dve godine do saradnje nije došlo... Za Olimpijske igre nismo mogli da se dogovorimo oko termina mog dolaska na pripreme, a prošle godine sam jednostavno želeo da se odmorim, bio sam ispovredjivan. Videćemo šta donosi leto, ko zna", ostao je zagonetan Stojaković.

Dva dana pošto je postao rekorder po broju utakmica u dresu Sakramento Kingsa, on je putem televizije saznao da je „trejdovan“ u Indijanu, a ubrzo potom i da je dogovor dva tima pao u vodu. Dan kasnije, ipak je postao košarkaš Pejsersa, ali je na debi u novom dresu čekao celih šest dana.

Zbog povrede Džermejna O’Nila, očekuje se da praktično odmah postane prva opcija u napadu Indijane, što može da izazove dodatno opterećenje.

„Mislim da je to jedna malo teža tranzicija, gde bih ja usred sezone trebalo da se brzo prilagodim njima, ali i oni meni. U ovom momentu, posle prve utakmice, znam kakva je moja uloga. Od mene se očekuje da dajem koševe, da radim ono što sam radio i prethodnih godina, što najbolje znam da radim. Ali u ovoj situaciji, sa ovoliko povreda, i ostali moraju da budu odgovorniji u igri".

Znao sam da ću biti "trejdovan"

Ol star krilni igrač kaže da je bio pripremljen na trampu i da je nije doživeo kao šok, već kao poslovnu odluku uprave Kingsa.

"U podsvesti sam znao da ću biti „trejdovan“ pošto ekipa nije igrala dobro od početka sezone. To je poslovna odluka, posle koje Sakramento ide drugim putem, a ja bi trebalo da krenem nekim svojim putem, da gledam svoju budućnost. Stvarno sam zadovoljan Pejsersima, lepo su me prihvatili, ali znaš kako je – koliko god da si spreman na trampu, sama promena sredine posle sedam i po godina nije laka, naročito ako ti daju samo 48 sati da se javiš drugom timu. Pogotovo ako si porodičan čovek, onda je stvarno frka, ali OK, polako se prilagodjavam na život u Indijanapolisu, za koji me vežu lepe uspomene", podseća Stojaković na osvajanje zlatne medalje na SP 2002. godine.

Na pitanje da li ga je pogodilo što se u celoj priči oko „trejda“ mnogo više pominjao Ron Artest, iako je problematičan i iza sebe ima manje uspeha na terenu, Stojaković odgovara odrečno.

"Ne, uopšte. Verovatno je bilo tako zato što je on problematičan. Njegovo ponašanje i na terenu i van njega privlačilo je pažnju medija tokom prethodne dve godine, a po statistikama se vidi razlika izmedju nas. Sad, ko je ovim „trejdom“ dobio, a ko izgubio, pokazaće vreme".

Opšte je poznato da Stojakoviću na kraju ove sezone ističe ugovor, ali kako kaže, ne razmišlja o tome previše.

"Verovatno će to biti moj poslednji ugovor u karijeri, ali nisam opterećem time. Prilazim svakoj utakmici profesionalno, kao i prethodnih godina, pokušavam da odradim svoj posao na najbolji mogući način. Nikad se ne zna šta će se desiti, nekad su u ovom poslu bolji igrači manje plaćeni, a loši više. Sve zavisi od tajminga, koji tim u tom trenutku ima više para, koji nema".

Na opasku da će ga Leri Bird posle dve godine, koliko ga je "jurio", teško pustiti da ode, 29-godišnji košarkaš kaže da ne bi imao ništa protiv ostanka u taboru Pejsersa.

"Glupo bi bilo za njih da daju jednog igrača koji je imao još dve-tri godine ugovora, za mene, kome ističe ugovor za tri meseca, da bi me izgubili samo tako. Ja mislim da i oni žele nastavak saradnje, a ni ja nemam nikakvih problema. Indijana je pravi košarakaški grad i ljudi koji rade za Pejserse, Leri Bird i Doni Volš, stvarno su pravi ljudi, pravi organizatori, tako da ne bih imao problema da nastavim karijeru ovde", završio je Predrag Stojaković.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Dosada zavrsene utakmice:
Utah   :   Denver   49:54   103:90
Toronto   :   Washington   50:48   117:112
Orlando   :   L.A. Clippers   49:59   94:106
New Orleans   :   Chicago   53:42   100:95
Memphis   :   Dallas   45:47   80:81
Indiana   :   L.A. Lakers   53:37   105:79
Houston   :   Milwaukee   49:41   86:84
Detroit   :   Minnesota   47:37   90:74
Cleveland   :   New Jersey   34:35   91:85
Charlotte   :   Atlanta   40:45   92:102
Boston   :   Phoenix   38:59   94:102

U debiju na domacem terenu P. Stojakovic je predvodio svoju ekipu do pobede, cime je prekinuta negativna serija Indiane od 6 uzastopnih poraza. Indiana je zapocela mec bez 2 standardna clana petorke (O'Neal i Tinsley) a u toku 2. cetvrtine se povredio i  S. Jackson. Pedja je za 42 minuta provedena u igri zabelezio 26 poena (9/19 sut iz igre 3/3 sl. bacanja) i 13 skokova, uz 5 trojki (5/11) 2 asistencije i 2 ukradene lopte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Rezultati utakmica igranih u noci izmedju 1-2 feb

Cleveland «   17   17   28   29   91   
New Jersey   15   20   27   23   85   

Toronto «   25   25   31   36   117   
Washington   22   26   21   43   112   

Orlando           20   29   24   21   94   
L.A. Clippers «   25   34   23   24   106   

Indiana «   24   28   30   23   105   
L.A. Lakers   21   16   25   17   79   

Detroit «   21   26   23   20   90   
Minnesota   22   15   15   22   74      

Charlotte   25   15   23   29   92   
Atlanta «   25   20   29   28   102   

Boston           16   22   31   25   94   
Phoenix «   26   33   16   27   102   

Memphis          19   26   22   13   80   
Dallas «   30   17   12   22   81      

New Orleans «   22   31   23   24   100   
Chicago   23   19   29   24   95      

Houston «   15   34   28   9   86   
Milwaukee   27   14   25   18   84   

Utah «   34   15   26   28   103   
Denver   27   27   13   23   90   

Portland   17   22   16   27   82   
San Antonio «   25   17   20   24   86   

Seattle «   28   28   29   26   111   
Golden State   38   24   9   36   107   

Ucinak nasih

N. Krstic starter za 2 6-11; sk. 6; as. 1; bl. 1; poena 12        
A. Pavlovic starter iz igre 4-10; za 3 1-4; za 1 5-6; sk. 7; as. 1; bl. 1; poena 14
M. Jaric starter za 2 0-1; sk. 4; as. 2; bez poena
V. Radmanovic starter iz igre 5-10; za 3 0-2; za 1 0-1; sk. 11; as. 1; poena 10   

D. Milicic igrao za 2 1-1; 2 poena
Z. Cabarkapa igrao    

SEA - R. Allen (Pts:32, Reb:4, Ast:3)
GS - B. Davis (Pts:35, Reb:3, Ast:9)
CLE - L. James (Pts:26, Reb:11, Ast:10)
NJ - V. Carter (Pts:29, Reb:4, Ast:5)
POR - Z. Randolph (Pts:25, Reb:9, Ast:2)
SA - T. Duncan (Pts:14, Reb:17, Ast:2)
UTA - M. Okur (Pts:28, Reb:11, Ast:1)
DEN - C. Anthony (Pts:20, Reb:2, Ast:0)
HOU - Y. Ming (Pts:21, Reb:13, Ast:3)
MIL - T. Ford (Pts:12, Reb:8, Ast:7)
NO - C. Paul (Pts:25, Reb:4, Ast:13)
CHI - K. Hinrich (Pts:20, Reb:5, Ast:6)
TOR - C. Bosh (Pts:33, Reb:13, Ast:4)
WAS - G. Arenas (Pts:35, Reb:2, Ast:3)
MEM - P. Gasol (Pts:26, Reb:10, Ast:2)
DAL - D. Nowitzki (Pts:18, Reb:12, Ast:1)
BOS - P. Pierce (Pts:40, Reb:3, Ast:1)
PHO - S. Marion (Pts:21, Reb:12, Ast:1)
CHA - R. Felton (Pts:20, Reb:7, Ast:7)
ATL - J. Johnson (Pts:15, Reb:10, Ast:11)
DET - B. Wallace (Pts:0, Reb:17, Ast:1)
MIN - K. Garnett (Pts:14, Reb:12, Ast:5)
DET - B. Wallace (Pts:0, Reb:17, Ast:1)
MIN - K. Garnett (Pts:14, Reb:12, Ast:5)
IND - P. Stojakovic (Pts:26, Reb:13, Ast:2)
LAL - K. Bryant (Pts:26, Reb:5, Ast:2)
ORL - D. Howard (Pts:15, Reb:15, Ast:1)
LAC - E. Brand (Pts:35, Reb:9, Ast:4)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.