2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 113678 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ej Fajteru pa ti kao da si protiv Krleta! dečko je dobio šansu i odlično je iskoristio, Netsi ne bi igrali ovako dobro bez njega...
Izvinjavam se.. ne svrsavam na igre Brajanta i Iversona i ne mislim da kvalitetan centar u pobednickoj ekipi moze sebi da dozvoli da ima 6 skokova prosecno.
Dobar je Krle, to je sve ok.. ali da je nesto posebno - nije, da je dobar centar - nije.
Od pocetka je dobio jako veliku sansu da nesto napravi.. bio je u prvoj petorci od samog starta i za 2 godine je uspeo da skupi rekord karijere od 15 skokova i 5 asistencija?!
Igra ko devojcica.. i to nije centar... u odnosu na njega cak i Duncan igra na snagu.
On jeste bolji od vecine onoga sto mi danas imamo, ali da je makar 60% onoga sto je nekad bio Rebraca ili Divac ili Savic.. nije. I ako ne nauci da igra na snagu nece ni biti. Rebraca je postao igrac kad je za jedno leto nabacio 12 kila misica. Milicic (ma koliko ja smatrao da je retardiran) je mozda daleko kvalitetniji od Krstica, ali pogledaj rooster Netsa pa ces videti da je Krstic jedini pravi centar (iako igra kao krilni centar vise nego vecina njih), a da Milicic ispred sebe ima ipak jednog veeeeeelikog Bena Wallace-a.
Pritom, Netsi ma koliko nam dragi i simpaticni bili imaju 15 poraza vise od Detroita = Netsi se igraju i kalkulisu - Detroit igra kao da je playoff.
Zato ce Netsi, Cleavlend, Houston, Lakersi i sl... opet biti pocisceni od Miamija, Detroita i San Antonia.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
U potpunosti se slazem sa SFom..
Da je Milicic bio na Krsticevom mestu.. ne bi se sad svi sprdali sa njim, vec bio do sada bio jedan veoma dobar centar..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Pavlovic je dobio sansu jer im je standardni clan prve petorke Leri Hjuz povredjen. Za sada je dosta dobro koristi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Lopovi opelješili Katina Moblija

Lopovi su provalili u kuću košarkaša LA Klipersa Katina Moblija i ukrali su 500.000 dolara, nakit i druge vrednosti, saopštila je kalifornijska policija.

Mobli je bio u gradu, i nije bio kod kuće u elitnom naselju Bel Er kada se pljačka desila tokom noći između subote i nedelje, navodi se u saopštenju policije.

Vlasti nisu navele nikakve druge detalje, niti su objavile ima li osumnjičenih ili uhapšenih.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Nakon evropskog prvenstva, opet sam i ja poceo da verujem u Milicica. Ako ga trejduju u pravi klub, ko zna?

Rebraca je bio sjajan igrac u drugoj polovini devedesetih, ali onakve misice je skupo platio, cuka vise ne slusa Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
A sve ti je to...
Olajuwon je ceo zivot imao srchanu manu i tromb u nozi pa je bio bog. Bog.
I to sa Rebracom verovatno je bilo ili nasledno / urodjeno ili od nekih steroida...
U svakom slucaju pre 4-5-6 godina je bio bez ikakve konkurencije najkvalitetniji centar Evrope a mozda i sveta ako se izuzme Shaq jer su se tad prakticno svi ostali povukli a ovi mladji narastaji tek bili u povoju...
Milicic je pokazao da ume po nesto i odigrati, i u letnjoj ligi je bio jako dobar... za razliku od krleta koji je prilicno bled bio u reprezentaciji.. nije bio najgori, ali je bio daleko od onoga sto se ocekivalo...
Olaksavajuca okolnost je bila to sto se od Darka nije ocekivalo nista.. ali opet...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Milicicu niko nije kriv sto je prerano otisao u NBA.On nije bio dominantan ni u domacoj ligi,ne znam sta su videli u njemu,osim sto je bio jako mlad,verovatno su mislili da ce biti nesto od njega kad ga nagruvaju steroidima.Dosta sam pratio domacu kosarku u vreme kad je Milicic igrao za Hemofarm,mnogo je bio slab fizicki(ajde dobro,17 godina),ali,osim zelje da zakuca iz svih mogucih i nemogucuh pozicija(nesto slicno kao Jestratijevic) nije nista pokazao,ama nista...Ma,boli ga patka,12 miliona za 3 sezone,a ne mora ni da igra Smile

Ako uporedjujem njih dvojicu,bolji mi je Krstic,iako,kao sto rece SF,mozda malo igra k'o devojcica,treba mu malo drskosti u igri,ali bice bolje..

A Rebraca se garant kljukao steroidima,odjednom se odvalio,nemoguce da je samo od treninga.Bas je bio suv Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam slusao coveka koji je to leto radio deo sa njim, 6 sati dnevno vezbe.. ne znam koliko u teretani, koliko na bazenu koliko na kondiciji.. ali razbio se to leto...
Sto se darka tice.. nije on pogresio sto je rano otisao.. nego sto je otisao u detroit... al jebiga...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
Radio je 6 sati, plus bazen, ali je i uzimao svasta, radio je na Zlatiboru...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Darko je u NBA otišao u leto 2004, kada u timu nije bilo ni Šida ni MekDajsa, bili su samo Ben, Kembel i Memo Okur! Ako drugi pik na najjačem draftu u poslednjih 5-6 godina ne može da se izbori za više od 5 minuta po meču, onda jebiga! A to što Detroit ima 35 pobeda, kao da Darko ima nekog udela u njima. Pusti ti Krleta na miru. Kad počne Greg Popović da priča loše o njemu, onda se javi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.