2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 113521 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Stojaković: Spreman sam za novi početak

Posle nekoliko nedelja neizvesnosti, koja je kulminirala poslednja dva dana, saga o trejdu Sakramenta i Indijane konačno je završena. Predrag Stojaković je novi član Pejsersa, a u zamenu za njega Kingsi su dobili "nestašnog" Rona Artesta.

Razmenom Stojakovića i Artesta svi su profitirali. Indijana je dobila jednog od najboljih šutera lige, Sakramento jednog od najboljih defanzivaca, a igrači bar prividan mir pošto je postalo očigledno da su se obojica zasitili dosadašnjih sredina.

Pedja Stojaković se pred velikim brojem novinara na aerodromu u Sakramentu, od Kingsa oprostio sledećim rečima:

"Sada je sve završeno i spreman sam za novi početak.Prošao sam sjajnih 7,5 godina u Sakramentu, koji mi pružio šansu da igram u NBA ligi, i to nikada neću zaboraviti.Znam da je trejd bila teška odluka, ali ovo je novi početak za sve nas".

Kako prenose lokalni mediji, Stojaković putuje u Indijanpolis u petak, a očekuje da će debitovati za novi klub u utorak u Vašingtonu.

Upitan kako bi opisao poslednjih 48 sati, Pedja je uz osmeh rekao: "Neobično...".

On je pojasnio novinarima i prvobitnu ljutitu reakciju na vest o trejdu u utorak uveče:

"Sada ipak ne gledam na trejd kao nepoštovanje mene od strane braće Maluf. Shvatam da je to biznis.Ostavili su mi poruku na telefonskoj sekretarici, poželeli su mi sve najbolje i zahvalili se na zajedničkim godinama.To je jednostavno moralo da se desi", rekao je Pedja i izrazio još jednom javnu zahvalnost navijačima Kingsa.

"Veoma smo srećni što smo dobili igrača kalibra Stojakovića“, rekao je generalni menadžer Pejsersa Leri Bird i dodao: "Pedja je jedan od najboljih šutera u ligi i uvereni smo da će našoj ekipi odmah doneti novi kvalitet. Mislimo da će se dobro uklopiti u naš tim, jer će svojim šutem širiti odbranu protivnika i tako centrima omogućiti više prostora pod košem".

Sa druge strane zadovoljan trejdom bio je i prvi operativac Kingsa Džef Pitri. "Artest će u ekipu doneti dimenziju koju nismo imali već dugo vremena, možda čak otkada sam ja u ovom klubu, što se tiče odbrane, svestranosti, njegove visine i snage. S obzirom na to gde se nalazimo u ovoj sezoni, smatram da će nam odmah biti od pomoći".

Reprezentativac SCG u ovoj sezoni prosečno postiže 16,9 poena po utakmici, što je značajno manje nego pre dve godine kada je bio Ol star igrač sa prosekom od 24 poena po meču.

Artest je takodje bio učesnik Ol star utakmice pre dve godine, kada je izabran i za najboljeg defanzivca NBA lige. Ove sezone odigrao je 16 mečeva za Indijanu i prosečno beležio 19,6 poena.

Početkom decembra problematičnog Artesta, koji je propustio gotovo celu prošlu sezonu zbog kazne posle tuče sa navijačima u Detroitu, Pejsersi su suspendovali nakon izjave da bi mu bilo bolje da promeni sredinu zato što trener Karlajl ne koristi dovoljno njegove ofanzivne kapacitete.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Skot želi "Hornetse" u Oklahomi

Trener Nju Orliansa Bajron Skot izjavio je da bi više voleo da njegov tim naredne sezone ponovo igra u Oklahoma Sitiju, umesto u matičnom Nju Orliansu.

Klub koji je zbog katastrofalnih posledica uragana morao da se izmesti u Oklahomu, već pre polovine sezone ima više pobeda nego u celoj prošloj sezoni. Skot smatra da velikog udela u tome imaju i navijači u „Ford Centru“:

“ Mi smo zabeležili 12 pobeda u Oklahomi. Navijači su zaslužni za najmanje 6. Sjajni su, više bhih voleo da ostanemo ovde“ rekao je Skot. Čelnici lige najavili su da će odluku o mestu u kome će Hornetsi igrati naredne szone doneti do kraja meseca.

Hornetsi će ove sezone odigrati 36 mečeva (od ukupno 41) u Oklahomi, a ostaje pitanje kako će navijači u Lujzijani dočekati trenera Skota
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Novi Stojakovićev tim osam nedelja bez lidera

Džermejn O’Nil, krilni centar Indijana Pejsersa, propustiće osam nedelja takmičenja zbog povrede prepona zadobijene u utorak, tokom okršaja sa Klivlendom.

Klupski zvaničnici saopštili su da je povreda „ozbiljna“, ali da lider tima iz Indijanapolisa neće morati na operaciju.

O’Nil je sa učinkom od 20,9 poena i 9,8 skokova po utakmici bio glavna poluga Pejsersa, a njegovo odsustvo staviće pod pritisak ostale igrače, uključujući Predraga Stojakovića, koji bi posle trampe za Rona Artesta ovih dana trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Riku Karlajlu.

Indijana na polovini sezone ima skor 21-20, što je u ovom trenutku dovoljno za treće mesto u diviziji Central, odnosno sedmo u okviru Istočne konferencije.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Rezultati utakmica igranih u noći izmedju 26-27 jan.

Philadelphia   32   15   27   29   12   115   
Orlando «   28   28   21   26   16   119   

Miami   20   27   25   26   98
Phoenix «   30   36   24   17   107      

Seattle   34   19   23   21   97
Dallas   21   32   27   24   104   

Radmanović - povredjen.

MIA - D. Wade (Pts:25, Reb:2, Ast:1)
PHO - S. Nash (Pts:21, Reb:6, Ast:14)
PHI - A. Iverson (Pts:38, Reb:3, Ast:15)
ORL - H. Turkoglu (Pts:25, Reb:8, Ast:5)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Radmanovic - povreda noge....povratak se ocekuje u do utorka .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Iverson 15 asistencija.. muski.. muski..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Minesota i Boston sinoc napravili trejd koji je ukljucio 7 igraca

Wally Szczerbiak , Michael Olowokandi , Dwayne Jones i pik iz prve runde
za
Ricky Davids , Mark Blount , Marcus Banks , Justin Reed i dva pika druge runde

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Nadam se da ce se R.Davis uklopiti, ali nesto cisto sumnjam Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Zanimljiv trejd...
P.S. Detroit rules Smile
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
O Nil teže povredjen,teret na Pedji

Predraga Stojaković će dobiti priliku da se nametne u ekipi Indijane mnogo ranije nego što je očekivao.

Posle all stra razmene u kojoj je Ron Artest otišao u Sakramento u zamenu za reprezentativca SCG, prva zvezda ekipe iz Indijanapolisa Džermejn O Nil doživeo je težu povredu prepone zbog koje će odsustvovati sa terena najmanje 8 nedelja.

O Nil koji je najbolji strelac i skakač (20 poena i 10 skokova) Pejsersa se povredio u drugoj četvrtini meča sa Klivlendom.

To praktično znači da će sada najveći teret pasti na Džeksona i – Predraga Stojakovića:

»Frustrirajuće je da sam se povredio u trenutku kada smo konačno dobili priliku za novi početak. Radovao sam se sjajnoj prilici da igram sa takvim igračem kakav je Stojaković. Mislim da će njegov kvalitet mnogo pomoći ovom timu. Mejdutim, sada mi ostaje da se nadam da ću se vratiti u punoj snazi u plej ofu» rekao je O Nil.

Indijana je trenutno treća u centralnoj diviziji sa skorom 21-20.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Velika razmena Bostona i Minesote

Ekipe Minesote i Bostona zamenile su čak 7 igrača i nekoliko pikova u velikom trejdu u kome su prve zvezde bile Voli Szerbijak i Riki Dejvis.

Dejvis koji je bio drugi strelac Seltiksa, u Minesotu odlazi u paketu sa centrom Markom Blauntom, bekom Markusom Benksom, krilnim igračem Džastinom Ridom, dok put Flit Centra u Boston kreću Szerbijak, centar Majkl Olovokandi,Dvejn Džons i pik iz prve runde narednog drafta.

Oba kluba nadaju se da će ovim «razmrdati» svoje timove koji u novoj sezoni igraju slabo.

Szerbijak igra svoju najefikasniju sezonu, prosečno postiže 20 poena po meču, ali se veruje da u timu Minesote (trenutno skor 19-21) nije bilo hemije izmedju dva glavna igrača Kevina Garneta i upravo Volija Szerbijaka.

S druge strane, ni u Bostonu (17-25) nije mnogo bolje. Centar Markus Benks koji je 2004.godine potpisao šestogodišnji ugovor vredan 42 miliona dolara prosečno ubacuje 12 poena uz 4 skoka, ali je nekoliko poslednjih mečeva proveo na klupi. Dejvis je postizao 19.7 poena po meču, a u Masačusetsu su najzadovoljniji činjenicom da su dobili nisko krilo All star kalibra a da nisu morali da trejduju prvu zvezdu ekipe Pola Pirsa.

U Minesoti bi ovom razmenom mogli u najboljem scenariju da dobiju potpunu zamenu za Szerbijaka u liku Dejvisa, ali i boljeg odbrambenog igrača, dok bi Benks iz svojih boljih sezona bio vrlo dobro rešenje na poziciji centra.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.