2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 113275 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stojakovic u Indiani

izmenio djole242   zabranjeno reklamiranje drugih sajtova Pravilnikom Burek foruma
« Poslednja izmena: 24. Jan 2006, 22:35:50 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
24/01/2006 | Izvor: B92, ESPN
Stojaković za Artesta u Indijani!

Reuters

Predrag Stojaković ipak neće igrati do kraja karijere u Kingsima, kao što je najavio pre nekoliko dana, već će u trejdu Indijane i Sakramenta karijeru nastaviti u Pejsersima, dok će se "nezgodni" Ron Artest preseliti u Kaliforniju.

Artest je suspendovan od strane kluba početkom decembra pošto je izjavio kako bi najbolje bilo "da promeni okolinu" i od tada nije igrao za Pejserse koji su odlučili da je vreme da se raziđu razočarani nepoštovanjem koje je Artest pokazao prema klubu.

Iako su mnoge ekipe bile zainteresovane za Stojakovića, u jednom trenutku izgledalo je da je trejd sa LA Klipersima za Korija Magetija "gotova stvar", jedna od prvih "letnjih" opcija (trejd Artest-Stojaković) ipak će biti realizovana.

28-godišnji Stojaković ove sezone za Kraljeve u proseku je postizao 16,4 poena (bio je drugi strelac tima) i 5,3 skokova. Tri puta bio je All Star igrač, ali mu je ovo po učinku najslabija sezona od kada je ušao u prvu petorku (2000/01). 

Artest je takođe bio učesnik All Star utakmice i najbolji defanzivni igrač NBA lige u sezoni 2003/04. Ipak, u javnosti je najpoznatiji po tuči sa navijačima Detroita u novembru 2004, posle koje je suspendovan do kraja sezone.

Ove sezone on je u proseku postizao 19,6 poena i 4,7 skokova na 16 odigranih mečeva. Artest je već dugo u lošim odnosima sa upravom, insisitirao je na trejdu ("Karlajl mi ne dozvoljava da se razvijam u napadu") i zbog toga kažnjen od lige sa 10 hiljada dolara.
Priredio: VN IL
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
 Smile Smile Smile
U svakom slucaju odlican izbor... bilo je krajnje vreme, boljitak i za njega i za Sac!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Stojaković trejdovan u Indijanu

Prva zvezda Sakramento Kingsa, Predrag Stojaković karijeru će nastaviti u Indijani, a u suprotnom smeru otići će Ron Artest.

Čelnici dva kluba postigli su dogovor o razmeni igrača, a kako je naveo izvor MONDA, preostaje samo da trejd odobri NBA liga.

Iako je Stojaković u utorak rekao da bi voleo da ostane do kraja karijere u Sakramentu i da bi pristao da igra za manje pare, vlasnici Kingsa, braća Maluf odlučili su da ga zamene za Artesta, "ol star" igrača, nezgodnog temeperamenta, ali sjajne statistike.

Reprezentativac SCG u ovoj sezoni prosečno postiže 16,9 poena po utakmici, što je značajno manje nego pre dve godine kada je bio Ol star igrač sa prosekom od 24 poena po meču.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Vexen,druze,nisam ja nista 'pucao' zbog nadimka,pa video si da sam stavio ovaj smajli sto se smeska i namiguje,jebiga Smile

@SaF soldier

Pipen je to verovatno izjavio jer mrzi Dzordana,uvek je bio u njegovoj senci,a mogao je da bude mega-star Smile Mora da je bio nadrogiran kad je to izjavio Smile

Verujem ti da ga hvale svi ti strucnjaci na ESPN-u,a da je osporavanje njegovih kvaliteta neinformisanost ili cista ljudska glupost?..hmm,meni je glupost davati kosarkasima 15-20 miliona po sezoni a 'neki tamo' neuro-hirurg i slicno uzima 150 hiljada za isti period.Ko ih jebe kad ne znaju da igraju basket  Smile

Na ovo da me 'pece iznutra' sto vidim da se Brajant gravira u istoriju stvarno ne znam sta da ti odgovorim..Otprilike mi puca kurac za njega koliko i njemu za mene.Znaci,ja cu i dalje pikati sa drustvom za neko pice,a on ce i dalje igrati NBA i uzimati svojih 18 miliona zelembaca.Jedino mu na tome malo zavidim,ali ne zalim se,juce sam digao 16 'crvendaca' na kladionici Smile

Mozda sam tebi ispao smesan i nevidjeni laik,ali do ove partije protiv Toronta,bilo je mnogo ljudi ovde koji su imali slicno misljenje kao ja.Znaci,kad bude dao Detroitu,San Antoniju,nekim ozbiljnim ekipama 81 poen,pa jos to uradi u plejofu,skidam kapu,ovako,silovanje+silovanje+ne igra se odbrana do pred kraj regularne sezone i eto ti ga.

A ovo ti je vrhunac: "pljuvati po KB je isto ko da si rekao nesto lose o MJ...a ovaj prvi ce prestici ovog drugog,to ti garantujem..."

Odrasti,covece,pa znas i sam da je on osvajao titule zbog Shaqa,Majami ce se i ove godine boriti za titulu,zbog Shaqa,Orlando je igrao finale '96,zbog Shaqa,a Dzordan je bio glavni u Cikagu,i oni su osvajali titule najvise zbog njega.Sad kad nema O'Nila,Lejkersi ce eventualno doci do plejofa,i ako dodju,bice 'sweep' od San Antonija i to je kraj.

Del Boy ima jednu dobru izjavu,valjda se neces naljutiti,(a i da hoces,internet je ovo,ne mozes me naci - khm,khm,Sremska Mitrovica,ul. Ribarske obale 12/16,tel 064 280 99 0* Smile ) "Don't be a plonker all your life" - Dzordan je nenadjebiv
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Walsh: "We Do Not Have A Deal"

By Conrad Brunner | Jan. 24, 2006
Putting an end to a swirl of conflicting reports about a trade between the Pacers and Sacramento Kings, franchise CEO/President Donnie Walsh issued a definitive statement Tuesday evening.

“As I have said before, until there is a deal completed, we do not have a deal. We do not have a deal and will not comment on any premature reports regarding a trade involving Ron Artest.”

ESPN reported Tuesday afternoon the Pacers and Kings had agreed to trade Artest for Peja Stojakovic. The network later reported the deal was off because Artest let the Kings know he did not want to play in Sacramento.
Izvor: NBA.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nikad necu reci da covek koji maltene nikad ne napravi ni double-double a kamoli nesto vise, moze da nasledi Jordana.
Nema nikakve sumnje u to da je on dobar igrac, ali da nasledi M.J. ...
Jesam ja jedini koji se seca kada je Kobe pre 2 godine u playoffu na 2 utakmice imao jednocifren broj poena i ispucavao se ko kreten?
Ni Jordan ni Olajuwon ni Malone ni Ewing ni Stockton , ni bilo ko od onih pravih NBA zvezda nemaju naslednike... Jordan nije bio niciji naslednik, Jordan je napravio ime i postao liga za sebe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Dosada zavrsene utakmice:
Orlando   :   Phoenix   111:102
Philadelphia   :   Sacramento   109:103
Cleveland   :   Indiana   96:66

Ucinak nasih kosarkasa:
P. Stojakovic nije ulazio u igru za Kingse!
A. Pavlovic (starter) 33:02, 16 poena (sut iz igre 6/9, 4/5 za 3, 0/2 za 1), 3 skoka, po 1 asistencija i ukradena lopta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Fenomenalno!
Kobi Brajant postigao 81 poen protiv Toronto Reptorsa i približio se Viltu Čemberlenu, koji drži NBA rekord sa 100 koševa na jednoj utakmici

Zapamtite datum 22. januar 2006. godine! To je dan kada je Kobi Brajant postigao 81 (slovima: osamdeset i jedan!) poen na utakmici protiv Toronta i na taj način postao drugi najubojitiji igrač u istoriji NBA lige. Ispred zvezde Lejkersa nalazi se jedino legendarni Vilt Čembrlen, koji je u dresu Njujorka ubacio neverovatnih 100 koševa davne 1962. godine. Ali, posle Brajantove utakmice karijere i famozna stotka je ugrožena. A prelasku granice možda ćemo prisustvovati već ove sezone.

Čestitao Medžik

Posle utakmice Brajant je primio samo dva telefonska poziva. Prvi je bio od njegove mame Pamele, kojoj je Kobi odmah poslao poljubac putem kamere. Drugi je bio od Medžika Džonsona.
- Upravo mi je Medžik čestitao! To mi znači više od 81 poena. Čoveče, on je bio moj idol kada sam bio klinac. Medžik me je nazvao i rekao da sam sjajno igrao i da je veoma ponosan na mene! Uh, ne mogu da dišem! - bio je uzbuđen Brajant.

Kobe je postigao dve trećine ukupnih poena ekipe (meč je inače završen rezultatom 122:104), šutirajući iz igre 28/46 i ubacivši čak 13 trojki (jednu manje od zvaničnog individualnog rekorda koji takođe drži Brajant), što, kada se podvuče crta, znači da je "osmica" Jezerdžija beležila 1,9 poena po minutu provedenom u igri. Brajant je prvo poluvreme završio sa 26 poena, dok su Lejkersi bili u minusu 18 poena. Ali, nezapamćenih 55 pogodaka u nastavku su uneli delirijum u publiku, koja je desetak minuta nakon kraja utakmice uzvikivali: "MVP! MVP".

- Jednostavno, desilo se. To je sve što mogu da kažem. Kada bih rekao da mogu da objasnim kako sam došao do 81 poena, lagao bih. Ovo nisam mogao da predvidim ni u najluđim snovima - rekao je Brajant i nastavio - Ipak, najvažnije je da smo pobedili i drago mi je ako sam zabavio publiku u Stejpls centru...

Zabavio? Pre će biti zadivio i ostavio 18.997 otvorenih usta na tribinama. Kobi je u pre dve nedelje izjednačio još jedan Čembrlenov rekord sa četiri utakmice u nizu s prosekom od preko 45 poena, a pre samo mesec dana Brajant je meč protiv Dalasa završio sa 62 poena, jednim poenom više nego što je cela postava Mavsa uspela da ubaci do tog trenutka. Tada ga je iz igre izvukao trener Fil Džekson, koji je zbog toga kasnije istrpeo salvu kritika. Ovoga puta, ostavio je Kobija da se iživi na protivniku i zaradi još jednu nominaciju za ulazak u Kuću slavnih.

- Video sam veliki broj neverovatnih igrača, poteza i rekorda, ali ovo je nešto posebno. Kobi je prešao na novi nivo košarke. Sedite i gledate kako se čudo dešava pred vašim očima i ipak ne možete da poverujete u to. A, ja sam čovek koji je proveo godine pored Majkla Džordana. Malo njih može da kaže da je videlo utakmicu gde je neko postigao preko 50 poena. Kobi je ubacio 55 samo u dve četvrtine - rekao je Džekson, a Brajant dodao - Samo sam pokušao da demorališem protivnika (?!). Voleo bih da nas niko ne poredi. Ja sam Kobi, on je Džordan i tačka.

Kada je posle utakmice upitan da li će pokušati da dođe i do 101 poena, Brajant je rekao da će pokušati. U svakom slučaju, Kobi je jedini košarkaš koji ima šanse da u tome i uspe.
M. T.

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nije stigao Radivoja Koraća
Legendarni Žućko je 1964. u Kupu šampiona švedskom Alviku ubacio 99 poena

Brajant nije pobedio samo Reptorse, već je redom rušio rekorde koje su držali igrači poput Majkla Džordana, Lerija Birda, Dominika Vilkinsa, Alana Ajversona, Trejsija Mekgrejdia, Šekila O'Nila, Džerija Vesta, Oskara Robertsona, Karima Abdul-Džabara, Pita Maroviča... Brajant je uspeo da pretekne i nekadašnjeg rekordera tima iz Los Anđelesa Eldžina Bejlora, koji je postigao 71 poen, koliko je zabeležio i nekadašnji centar San Antonija Dejvid Robinson.

Dejvid Tompson je jednom ubacio 73 koša, da bi naredna četiri stepenika bila rezervisana za Vilta Čembrlena sa 72, 73, 73, 78 i legendarnih 100 poena na jednoj utakmici. Sve do Kobija.

Brajant ih je sve pobedio za jedno veče. Sve osim Vilta...
- Nije lako porediti takve veličine kao što su Kobi ili Eldžin. Bejlor je do 71. poena stigao bez linije za tri poena, ali to nikako ne može da umanji Brajantovo veliko veče. Verujem da bi mogao da pogodi deset vezanih trojki sa petnaestak metara bez problema. Dečko je rođen da obara rekorde - rekao je Abdul-Džabar.
Ipak, Brajant nije uspeo da nadmaši legendu naše košarke Radivoja Koraća. Ako je za poređenje, treba podsetiti da je sjajni Žućko, u dresu OKK Beograda, u okviru Kupa evropskih šampiona 1964. godine u meču protiv Alvika iz Stokholma postigao neverovatnih 99 poena!
M. T.

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.