Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:59:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2k14  (Pročitano 41713 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Па види оца му јебем, на почетку си асоцијације.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Mrzi me da ulazim.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Па кад униђеш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
62 ocenu ima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Добио Никсе кући.
Цееелу утакмицу губио, на почетку су отишли на 18:6 али сам после тога одржавао једноцифрен минус. Кадгод се приближим, евентуалноизједначим, у року од 30 секунди све сјебем и опет оду на 6 ил 8. Смит Мело и Амари су ми натрпали редом 25 18 и 17 поена уз одличне проценте шута. Покушао сам да мењам ротацију, да кад су ЏејАр и Мело на паркету уведем Ханриха и Сламонса на чуваре, ал џаба. Луди Тајсон 14 скокова, 5оф.
Добио их у завршници. 31 сек до краја, Делтон дао само једно слободно, -5. Тројка Клеја -2, ЏејАр промашио једно слободно -3, не зовем тајм већ одма вучем полуконтру са Клејом, кренем у десно кад оно празан простор на тројци јер се остали сударише сви на гомили. Зауставим се, а играч наравно згази на јебену линију! -1. Фаул, Смит опет маши једно, -2. Зовем тајм, зовем пик са Клејом, Смит ипсрати преко блока а дотрчи Фелтон и удвоје ме, ал чича спољном штиклом десно до Крофорда и пљас тројка. +1. 6 секунди, Ханрих и Салмонс на Смита и Мела, Клеј на Фелтона. Фелтон крено да завршава, добио банану. Воздра.
Најт мом 17п 9ас по 1 ск ук и бл, Ханрих 12п 7ас, Салинџер мацан 10п 12ск. Остали солидне улоге, по статистици свега по мало. Клеј и Барнс опет лош шут. Барнс 10 поена, Клеј је све дао на крају, пре тога 0.

Порођај. Ови много јебени на улази и у скоку. Презнојо сам се сунцети.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2013, 19:09:06 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
SonyEricsson к750и
jebiote sunce i igrica, vodim citavu i prsnem zadnnju cetvrtinu protiv kingsa 13vrazlike, tornton preko 40p, trojke 8 od 9, nma daj polupah sve po kuci AAAAAA
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Добио лидера Запада - Спарсе, у Спарсима.
Резерве са-би-ЛЕ! Мучио ме је мало Ману у првој четвртини, а касније само Паркерк, поготово када је мојих +8 претворио у -2 у последњих 2 минута првог полувремена. Ал у другом сам окренуо и одржавао малу предност (1-2 до 5-6 поена). У четвртој резервисти додају гас и оду на двоцифрену разлику.
Клеј и Барнс запањујуће лоши у шуту. Клеј 7п 4ас 3/10 и 1/6, Барнс 12п 3 ск 3ас 2бл 5/14 и 2/9. И то све лепе позиције за шут, ал лопте само излазе.
Ал зато браћала Хајнрих мен оф д меч 16п 4 ас 4/6 за три, Салмонс 13п 5/5 3/3, Варежао 8п 9ск, Салинџер 7п 5ск. Подбацио само Крофорд лошим процентима ал зато 6ас и 3ук. Недара 5 поена, 100% шут. Клупа добила текму.
Стартери подбацили у шуту споља, ал ови доле били добри. ТиРоб 12п 6ск 3бл, Вучевић 10п 8ск. Најт 11п 8ас.

Исконтролисо сам скок, а убио сам резервисте. Ману Паркер Сплитер и Данкан су одрадили своје, остали дно.

9-2 скор е.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2013, 21:22:52 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Емпти је највећа фаца овде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Да виш кад од Недовића направим аждају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Samsung 
Krenuh novu asocijaciju sa mojim Reptorsima...

Samo jedan bitan trejd sam napravio, hteo sam malo da pojačam skok i trejdovao Amira i neke pikove za Eda Dejvisa (vratio sam ga kući). Dao sam Deja i Greja za Kostu Kufusa da mi menja Valenčiunasa i potpisao sam Dešon Stivensona, trebao mi je igrač koji igra 1-2.

Ekipa izgleda ovako:

1. Lauri, DJ Agustin, Stivenson
2. Derozan, Ros
3. Gej, Filds, Novak
4. Ed Dejvis, Hejsbro, Ejsi
5. Valenčiunas, Kufus.

Prva tekma protiv Bostona kući bila je ludilo. Niko nije vodio više od 6 razlike, smenjivali smo se u serijama. Oni igraju loše kad im je na parketu druga postava pa ja tu malo napravim balans itd. Minut pre kraja sam vodio +6, onda Grin ubode neku suludu trojku, ja napravim izolaciju za Hejsbroa da igra leđima, oni ga fauliraju i on maši oba bacanja. U poslednjim sekundama Bredli daje 3 za produžetak. U produžetku klackalica. Oni vodili +2 15 sekundi pre kraja, ja naprvim akciju za Laurija i odmah ubodem trojku. Boston traži tajm, organizuje neku akciju sa 1000 blokova, Rondo dobija otvoren šut za pobedu sa poludistance i pogađa. 112-111 za Boston.

Druga mi je bila najbolja utakmica do sada na 14. Gostovanja Atlanti. Od sredine prve četvrtine sam vodio 10+ i nije se smanjivalo sve do kraja. Na kraju sam pobedio 101-79.

Svi ključni igrači mi igraju dobro. Dobio sam ono što sam hteo sa Ed Dejvisom, ima 11p 11s prosečno prve dve. Gej, Derozan i Lauri odlično sarađuju, biju svoje proseke, za sada.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2013, 23:18:33 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:59:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.