Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:28:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2k14  (Pročitano 41671 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ionako su mi svi raspad u odbrani sem Mute. I ovde ima Džimer čudan izbačaj al ubada. Mogu da dam Tomasa i Otloa za Džejsona Tompsona.

Sad gledam ekipu Baksa, pa oni skroz zanimljive igrače imaju. Sanders, Ilijasova, Najt, Mejo, Delfino, Henson, Ridni... tu je i onaj antakugumubombo... i Kravcov.
Sa Hensonom i Sandersom nema koš iz reketa da se da. Videću njih da uzmem sutra, možda. A možda i ne.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple 5s
Kakav datum?

Poraz od Portlanda u tesnoj završnici 107:104. Revanširali mi se za poraz u Rouz Gardenu. Zakopo me Metjuz trojkom sa 9 metara na 40 sekundi do kraja. Kreno sam loše, al ko po običaju 2. četvrtina je moja i tu na poluvremenu budem na poen zaostatka. Od tog momenta preuzimam kontrolu i držim ih na 6-7 razlike. Onda me stižu na 2 minuta do kraja i preokreću tom već pomenutom trojkom sa 9 metara. Imali smo dva šuta na kraju za produžetak, prvi je promašio Tornton (inače očajnih 4-16 šut) posle bloka Patersona, posle čega Vaskez hvata ofanzivan skok i dodaje samom Salmonsu, ali imao je malo vremena pa ju je ispalio brzo i bacio erbol.

Mute maestralan, Salmonsu je ovo već običaj, Vaskez podbacio sa 6 izgubljenih lopti. Landriju se opasno drma pozicija startera.

Nije se moglo protiv Robinsonovih 11 (jedanaest) ofanzivnih... OFANZIVNIH skokova. Inače sam prebacio na 11 minuta četvrtina.

Datum sa pocetka,ono dan,mesec,godina...svaki put kad startujem igru trazi mi da unesem to...a prosle godine sam nasao fix za to ali sad ne mogu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Сендерс је зверина. Јебига добио је масан уговор и биће стартер, морали су да га набуџе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Kakav datum?

Poraz od Portlanda u tesnoj završnici 107:104. Revanširali mi se za poraz u Rouz Gardenu. Zakopo me Metjuz trojkom sa 9 metara na 40 sekundi do kraja. Kreno sam loše, al ko po običaju 2. četvrtina je moja i tu na poluvremenu budem na poen zaostatka. Od tog momenta preuzimam kontrolu i držim ih na 6-7 razlike. Onda me stižu na 2 minuta do kraja i preokreću tom već pomenutom trojkom sa 9 metara. Imali smo dva šuta na kraju za produžetak, prvi je promašio Tornton (inače očajnih 4-16 šut) posle bloka Patersona, posle čega Vaskez hvata ofanzivan skok i dodaje samom Salmonsu, ali imao je malo vremena pa ju je ispalio brzo i bacio erbol.

Mute maestralan, Salmonsu je ovo već običaj, Vaskez podbacio sa 6 izgubljenih lopti. Landriju se opasno drma pozicija startera.

Nije se moglo protiv Robinsonovih 11 (jedanaest) ofanzivnih... OFANZIVNIH skokova. Inače sam prebacio na 11 minuta četvrtina.

Datum sa pocetka,ono dan,mesec,godina...svaki put kad startujem igru trazi mi da unesem to...a prosle godine sam nasao fix za to ali sad ne mogu Smile

Pa što ti smeta to? Udariš bilo koji datum i teraš dalje.

Сендерс је зверина. Јебига добио је масан уговор и биће стартер, морали су да га набуџе.

Pokidaće on sezonu, i treba da je takav.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Sad vidim ovaj Kinzijev video i glas ladno ko onaj na majplejeru kad ima konferenciju

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Alcatel 995
Poraz od Denvera 124-121. Ceo mec sam imao minus od 10ak poena, na kraju cak i sut za izjednacenje ali je Torton promasio. Kazins napokon ulazi u formu 25p, 7sk, Torton i Lemor dali po 16, a Vaskez 18p i 8as.

Zatim ne ocekivana pobeda protiv Bulsa 100-96. U prvoj cetvrtini sam napravio razliku od +11 s kojom sam usao i u cetvrtu cetvrtinu i rutinski sacuvao do kraja. Batum i Lendri po 18p, Kazins 16p a Lemor 15

Jos jedan mec kod kuce i jedan od retkih meceva gde sam ja favorit, protiv Baksa. Oduvali me u zadnjih 2 minuta prve cetvrtine 27-18 za njih. Drugo smo odigrali egal 27-27, ali je u trecoj krenuo rafal van 7.25 i 37-23 za mene i rutinski mec priveden kraju 117-108. Torton 19p, Lendi 18p, 9sk, i konacno i Tomas da odigra nesto 14p, 5 sk, 8as

I napokon dugo cekani mec u LA. Oni bez Kobija, ja bez Kazinsa. Prvo pouvreme i do pola trece cetvrtine sam ih razvalio, +21. Ali onda ne shvatljiv pad u igri, Jang mi vezao 5 trojki  Smiley 1 i +4 za Lejkerse, Lendri dobio 6u, Tompson crko i ostao sam na kraju na Patersonu i Hejsu i upravo on me je vratio u igru sa 4 vezana poena i onad dve trojke iz ne mogucih pozicija na istecima napada Vaskeza i Lemora za pobedu od 113-107. Tompson 21p, 10sk, MekLemor 20p, Ariza 16p, 7sk, 4as i Vaskez 15p, 4sk, 9as

Sada imam skor 4-3 i slede Memfis, Indiana pa Sarlot. 7 igraca mi daju u proseku preko 10 poena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Krenuo i ja da igram ovo.   Smile Uzeo Minesotu, odradio jedan transfer.
Uzeo Vucevica i jos nekog Lamba, a dao im Turijafa, nekog cetvrtog centra i Badingera.
Trenutna ekipa   Smile
Pekovic, Vucevic, Dieng -  C
Love, Cunningham , Williams - PF
Corey Brewer , Muhammad  - SF
Kevin Martin, Shved  - SG
Rubio, Barea - PG

Igram na 6 minuta, na All star, posto sam ipak pocetnik pa malo da se uigram. Razmisljam da mozda povecam na 8 minuta.
Dobio sam prvu utakmicu u sezoni protiv Orlanda 52 - 48.
Love 11 poena, 7 skokova i 2 asistencije, Pekovic i Rubio po 9 poena. Vucevic 4 skoka i 2 blokade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Добио Тандере у Тандерима

103:80. Одро их. Везбрук се ко биво гуро сваки напад, игнорисо Дурента. Набио је 20ак поена, КД тек пред крај стиго до толико.
Развалио их пиком, што показује и податак о 34 стенције наспрам њихових 12. Био бољи и у скоку 33-26, у крађама 9-3, бананама 8-2.
Пасте поене:
Салмонс 14п 2ук, ТиРоб 14п, Најт мом 13п 12ас 3ск 2ук 1бл, Крофорд 13п 4ас лош шут, Вучевић 13п 5ск 2ук, Барнс 10п лош шут 3ск 6aс 2ук, Варежао Салинџер Олиник по 5 ск, Хајнрих 6ас. Дакле Барнс само 10 поена, Клеј 5. Ал зато Салмонс надокнадио + ТР и Вучевић из пика.

Много сам лепо одиграо, тимски са пуно смисла. Најбоља текма досад убедљиво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
I ja sam ih dobio, al prijateljsku kad sam igro.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
A ja sam i zaboravio koja si ekipa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:28:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.