Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:46:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 59843 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Kakva do jaja tekma protiv Klipersa ljudi moji je li to moguceee  Smile

Klipersi ove sezone iako bez Krisa Pola imaju bas lep i skockan sastav,voleo bih da ih treniram skroz. Uigrani fino,prangijalu solidno,pod kosem jaki,sve pozicije popunjena,milinica od ekipe...

S druge strane mi,indusi...nekako iako smo dobro poceli sezonu vidim da od odbrane prstena ne da nema nista nego da nismo ni blizu,jer jebiga ne mogu i da gazim i da razigravam igrace i razvijam ih. Negde mora da se sjebe,ja mislim da ce to ove godine biti u rezultatskom smislu dok onog Rendolfa ne afirmisem,dok mi Pekovic ne nabaci kondiciju,dok se Dzordz jos napuca...jos sam i na superstaru jebiga.

Uglavnom da,tekma...Kroford i Batler me zatrpali,a ono sto i promase pokupi Dzordan i Grifin pa me ukucaju. A stvarno smo se trudli najvise sto smo mogli,Grifinu se namerno odaljavali,Kroforda udvajali,igrali ledjima na Dzordana,menjao namerno petroke da mi Igudala i Loson igraju protiv njihove druge petorke itd...

Najvecu seriju smo imali na poluvremenu od 3 razlike i nekako bojazljivo krenuli u drugo poluvreme,a onda je na scenu stupila nase srce i muda gde smo tu cetvrinu dobili sa 7 u poslednju usli sa 10 razlike...

Medjutim,posle prva dva napada je razlika bila 4 razlike...uzas. Ni sam ne znam kako smo dosli u situaciju da na 2min imam 5 razlike i nekako komotno priveli ovo kraju. Bas sam se namucio...Igudala 36 poena jelte.

Crkoh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Јебо ме симсити. Одигро сам малопре текму, једину овог викенда. Добили смо Мајамија.
33 поена, 11 скокова, 23 асистенције. 11 изгубљених Smile Ово ми је друга оваква утакмица ове сезоне.

Много ми је готивна оваква Индијана е, у старној петорци ја најнижи са 201.

Мора да се Реџију донесе прстен! А онда у Сакраменто да карамо Лејкерсе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung SGH-E590
Moram i ja da skinem stari simcity Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Batalio Nikse, mnogo mi lako. Uzo Sanse. Simuliro do februara pa posle dobio Detroita i izgubio od Portlanda. Trenutno sam na 23-21 i pola pobede iza Lejkersa na 9. mestu.

Uzo sam Sanse zbog Bizlija i braće Moris. Od Skole mnogo više očekujem, nepokretan je jebiga. Fraj je mačka, nebitno dal šornjava trojke preko ruke il je sam, svejedno mu. Mislio sam da ću dobro da igram sa Dragićem, al kurac. Nije nešto. Al i takav mi igra 35 minuta, jebiga. Rezervni plej nemač pojma Maršal, pa mi Braun igra pleja nekad.

A najjača stvar mi je kod braće. Obojica se zovu na M, obojica iste pozicije, obojica isti overali. Doduše, Markus može da odigra i na niskom krilu, pa kad njega uparim sa Markifom, nikad ne znam s kim šutiram Smile a da bude još veća fora, svejedno je s kim šutiram jer su isti Smile ludilo

Ali Taker je moj miljenik ipak. Taj momak u životu nije probacio loptu kroz obruč a igra mi 20 minuta u proseku...  igra na niskom krilu, debeo je, nepokretan, glavat... i takav je korisniji od Bizlija raspalog. Al brat moj sabija odbranu, ne može niko da ga pomeri... i dobar je u skoku. On za tih 20 minuta sakupi 1 poen (kad ga fauliraju nekad pri šutu, pogodi jedan penal... isto nekad) i 3 skoka. To je njegov učinak. Al volim ga ko brata i kod mene ima zagarantovano pola utakmice.

Sa dodele nagrada za najboje ultimejt fajtere

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4
 Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Gled'o sam ludaka protiv Minesote. Pekovic odigrao neki rol i krenuo na kos i ovaj se zakuca u njega. Puklo je samo tako. Kaze komentaror il' nije video na koga ide il' je lud. Sudarili su se i ostali u mestu obojica k'o da se nista nije desilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Posle ubedljivog poraza u Memfisu, pišanje po Hoksima u Atlanti. Dadli jebenih 26 poena. Iskoristio sam to što ga je Korver čuvao. Bizli mi igrao samo 11 minuta. Za to vreme imao je šut 3-12. Celo drugo poluvreme presedeo na klupi. Pa on je najgori mogući odbrambeni igrač na ovoj igrici. Pa njega bi natovario i Čakarević.

Skola konačno dabl-dabl učinak. 13p i 12sk. Moram da napomenem i rolu Džermejna, koji je kao stub u odbrani. Odigrao je više minuta od Gortata. Dragiću falila 2 skoka za prvi njegov tripl-dabl. 13p, 12as i 8sk.

Vesli Džonsona sam aktivirao malo više posle duže vremena i isplatilo mi se. 11 poena za nekih 20 minuta. Ovog puta je ceh moro da plati moj miljenik Pi Džej Taker, koji se nije svlačio.

Ultra nenormalna odbrana za pobedu od 106-99. Skor 24-22. Još 12 mečeva grčevite borbe sa Lejkersima, koji imaju još 6 utakmica do kraja.

I da, ako vam treba prangijaš, dovodite Fraja bez da razmišljate. Ima malo veći ugovor, 6mil. na dve godine, al vredi. Plus ima slab overal pa može da se da neki prosek za njega.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2013, 01:40:56 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Aninstaliro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49824
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nisam zavirivao u ovu temu. Samo da kažem: izbjegavajte SPAM i off topc. Koliko vidim nema svađa i uvreda sto je i najbitnije. Uzivajte.   
« Poslednja izmena: 13. Mar 2013, 01:51:23 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Koliko vidim nema svađa i uvrijeda sto je i najbitnije. Uzivajte.   

Pa ne igramo jedni protiv drugih. Samo se kurcimo ko je sa kim osvojio. I ja prozivm sudije. Zbog njih sam i obris'o igricu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:46:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.