Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:17:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 59846 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung SGH-E590
Medziku napusti objekat Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Aninstaliro.

kako crnja sad da igra?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Sta ima digra kad nume. On igra na laptopu.

Gubim od Toronta 20 razlike. Lendri Filds sutira trojke u sezoni 18%. Protiv mene, ne znam kako, mu se pojavi trojcica. Ima covek C- sut. Derouzan ima A-. Fejdavejevi samo sevaju. Ja uvedem Lija i Kirilenka da igramo odbranu. Pravim dve serije i stizem ih na dva. Branim napad al mi u zadnjoj sekundi Filds da trojku. Rubio vrati.

Dva za njih 35 sekundi do kraja. Oni krecu u napad. Hteli da spuste na mlohavog Italijana. Ja sa Lavom presecem pas. Rukom. Sudija svira kiked bol. Crnja vido, smejo mi se.

Samo sam smireno stisnuo altefcetr. Reper. Aninstal. Jes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Против Атланте са Џамалом Крофордом, Картером и Игудалом - 116:94. После 3 четвртине Smile

едит: 155:131.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2013, 14:01:18 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4
E ovako...uzeo Lejkerse i reko' da simuliram veci dio prve sezone, do plejoffa. Hauard rekao da nece obnavljati ugovor, da hoce da ide...Osvojio sam prsten skoro kompletnom simulacijom, protiv Bullsa u finalu. Bio drugi, igrao sa Memfisom, pa Minesotom  Smile
Nash otisao u penziju, Hauard u Klivlend, Metta nije htio da produzi, kao i Ebanks, Clark, Sacre, ma skoro cijela ekipa. Prva petorka u drugoj sezoni mi je bila:
Silva, (rookie, overall 68),
Meeks( Imao 18 poena u prosjeku, ubijao sam za tri sa njim),
Kobe(35 poena po utakmici, 7sk, 6 asistencija)
Gasol( dobio vise prostora, mao 17p i 10 sk po tekmi)
Hill( ovaj me covjek odusevio! u toj sezoni je imao 14p i 12,5 skokova, bio najbolji skakac lige)
Patio sam se, imao omjer 14-27, pa se malo uhodao sa igracima, narocito klupom, ali nista na kraju nisam mogao, bio 12. u konferenciji. U finalu bili Minesota i Fila...Bynam i Holiday cuda cinili, dobili 4-1.
Na kraju sezone, skoro svima isticao ugovor, osim dvojici rukija i jos nekom baji sa klupe. Imao sam nesto preko 60 miliona cap-a...slobodni agenti: Melo, James, Cousins(restricted), Jennings itd. Kobiju odmah produzim ugovor, 20 milki, jednu godinu. Ponudim za Lebrona najvise sto sam mogao plus no trade, opciju za igraca za zadnu godinu ugovora, ma sve full i dodje! Smile
Ovaj mali plej, Silva, nije bio los, pa sam ostatak love htio da iskoristim da dovedem nekog centra. Gasol odbio, a jbg skrtario sam.  Smile Ponudim za Cousinsa, ali Sacramento izjednaci ponudu i on ostane. Tako da sam ponudio Hill-u, on pristao na 3 godine, a prva godina oko 4, 5 miliona. I konacno, ponudim za Jenningsa, trazio 14,5, ja mu ponudio 13,5(max sto sam imao) i dam mu sve one pogodnosti kao Jamesu i pristane nakon par dana, vjerovatno jer sam mu jedini ponudio ugovor.  Smile Tako da mi je sad petorka u 3. sezoni, koju planiram igrati sto vise utakmica, : Jennings, Kobe, Lebron, Hill i centar mi je neki ruki, Diop, visok 7'3, smotan k'o sajla, ali lijepi sve zivo. overall 65. Klupa:Silva, Walton, Posey, Moon, Murphy, Amundson, Turiaf i jos neki plej, ruki.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Pouzi ti još igra, ne bataljuje Smile

Odigrao revijalnu utakmicu u Majamiju. Nisam svlačio Gortata, Skolu i Dragića, jer mi sutradan odmah bila utakmica sa Orlandom, a realnije je njih da dobijem nego Majami + da odmorim nosioce.

I tako oni mene u prvoj četvrtini uknu ako se ne varam 19 razlike. Znači meni petorka bila - Maršal, Dadli, Bizli, Mk. Moris i Hadadi. S klupe Braun, O'Nil, Ma. Moris, Taker, Ves Džonson. Užas živi. U prvoj četvrtini su zakucali jedno 9 puta i to je katastrofa ove igrice. Moraju da smanje broj zakucavanja. Džejms zaleti i zakuca preko trojice i dobije faul. Mislim, glupo.
Ostale 3 četvrtine odigram pristojno i izgubim zbirno u tom periodu oko 7,8 razlike. Dakle, samo su održavali tu prednost i dobili me oko 115-90. Kako je krenulo mislio sam da će biti 164-52. Bizli jedini vredan pažnje. 16 poena svom bivšem timu. Maršal jeste imao 10 asistencija, ali i šut 2-14. Ukupan šut 38%.

Posle toga mnogo bitan meč u Orlandu. Krenulo se nervozno sa puno promašaja. Bizli 1-10 u prvom poluvremenu. Odmah jedan bitan igrač manje. Gubio sam ceo meč između 3 i 7 razlike, a kad stignem do izjednačenja, nikako da povedem i prelomim.
E dođe posle 4. četvrtina i raspucaše se moji ko nenormalni, pre svih Dragić i Braun. Dragić je u stvari i rešio utakmicu sjajnim asistencijama i sa 2 trojke. Na kraju oko 17 poena i 13 asistencija, uz 6 skokova. Gortat oko 15p i 11sk, Braun 16. Da nisam imao ofanzivan skok i da nisam ovako dobro odradio defanzivni, uz očajan šut, teško da bih dobio ovaj mnogo bitan meč. Na kraju 105-99.

Sad sam na 26-23. Držim 7. mesto, ali Lejkersi i Portland su praktično na pola pobede iza mene, tako da mi je svaki od preostalih 9 mečeva kao finale. Sledeća kući sa Filadelfijom.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2013, 04:21:54 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Јој утакмице. Сан Антонио.

Развалио сам. 21 поен, 10 скокова, 18 асистенција, А+. Појео сам Паркера одбраном. Дао сам последњих 6 поена на крају текме ал нас стигнну за продужетке. У продужецима на почетку тренер ме изведе кае треба ми предах. Јес, црко сам био. Враћа ме назад кад оно -9 а 16 секунди до краја Smile Море марш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Jel ti ideš baš na svaki skok? I recimo, kad dobiješ loptu, jel ideš odmah da daš koš ili asistiraš, ili nekad počinje napad tako što daš loptu beku ili krilu ili spustiš na centra? Kako bre uvek imaš 20 asistencija i 10 skokova...
« Poslednja izmena: 15. Mar 2013, 17:58:51 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Немам увек 10 скокова него углавном овде избацим тако неке до јаја утакмице. Просек ми је 5-6.

Идем често на скок, јако често. Мада кад сконтам да не могу да стигнем на скок а негде око капице сам знам и да кренем у контру.

А асистенције.. Скапирао сам како ми се играчи крећу. Пошто немам шут (уствари тек сад почињем да га буџим, на средини друге сезоне) поентирам само после улаза, а улазим кад се растерети моја страна. И кад кренем на улаз врло често користим ролинг јер другачије не могу да предриблам никог и пратим како се моји играчи понашају. Врло често неко мој, најчешће високи играчи, утрчава у рекет уз чеону линију. Ролингом некад навучем и противничког центра па моји остају сами.
Редовно имам преко 10 асистенција.

И провалио сам фору да кад противник игра пресинг олако по пријему лопте могу да претрчим проитивничког играча. Онда шпринтам до противничког коша где су моји и њихови високи играчи па један њихов мора да изађе на мене и тако стварам вишак. То су ми лаке асистенције, мада то нису честе ситуације а и играч се тако брзо умара.

Одбрана је кева. Пре неку текму сам прво полувреме имао статистику 12 6 7 а оцена Ц. Појео ме Дерон.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2013, 20:10:25 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
И да додам да правим јако пуно трновера. око 5 у просеку, била фаза са 10ак па сам сад у контри по једна две.

Мрзим Кавсе. Пол и Вејтерс, измене Кајри и Гибсон. Ужас за чувати.

Уништи ме Пол. Уништих и ја њега Smile

Разваљује ме Кари. 23 поена прво.
Ја 10 2 9, оцена Ц. 5 изгубљених. Распад.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2013, 23:42:05 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:17:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.