Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:29:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 60599 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ma узо ме Њу Орлеанс. Изгледа ћу се наиграти распалог руки шоукејса док их не заобиђем.

А што је најгоре појавили су се први на оним разговорима, и мислио сам да их одјебем ал су ми дошла шугава питања. Ша ћу радим са ловом и да ли осећам притисак. Да еј било реко би му ома да нећу дигра за њих, звекнем шамарчину прднем у око и здрао.

Мислио сам да гледам Фегетлију како се копрца ал га нема тако да наново..

Дакле наново.
Опет 23 минута.
15 поена, 9 скокова, 11 асиста, 2 банане, 1 фаул и изгубљена. А+.
МОМ Дион Вејтерс, 25 поена, незаустављив био.

Стартовао ме ГМ Вориорса, имају 7. пик. Одбио сам га из места. Кари Џек Томпсон.. ћао. А и не могу да играм четрес утакмица у оном жутилу.
Онда Портланд. 6. (ладно мислим да мене меркају за ово место а не Лиларда) и 11. пик. Не би било лоше.
Последњи је дошо ГМ Торонта (8 ). Имају Лаурија и Хозеа, ал лик ми је отворио причу са тим да је само Хозе на тој позицији али да оће диду ин а дифрент дајрекшн. Кул су тим, готивим их ове сезоне + Картер + Канада... Торонто
« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 00:37:32 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Odigro sa Čikagom kući. Nenormalno dobru odbranu igraju. Izgubih 96-84. U 2. četvrtini sam imao neverovatnu seriju od 23:2. Vodili su 10:3 u toj četvrtini pa sam posle preokrenuo na 26:13. Čak sam i vodio na poluvremenu 3 razlike, posle minusa od petnaestak razlike. Noa me razvalio u odbrani, takođe imao 5 ofanzivnih skokova. Rouza sačuvao nekako, al me Nejt, Buzer i Deng pobedili. Pre svega Buzer i Deng. Karlos uhvatio neke bitne skokove, Deng dao mnogo bitne poene.
Iživljavam se sa Spejcom debelim, ima mnogo jak šut sa poludistance. Samo pik en pop. Tristan Tompson je Klivlendski Dru Gordon.

4-4 posle 8 mečeva. Nije loše. Ali me čeka mnogo težak raspored - Klipersi, Denver, Bruklin, opet Čikago, Sparsi, Memfis, Portland... pa tek onda lakši meč sa Detroitom. Najebo sam. A pre tih mečeva odigrao sa Bostonom i Čikagom. Mnogo jak raspored mi turili.
---------
Odradio sam i jedan trejd. Nebitan trejd. Dao sam Omri Kaspija u Njujork i seknd raund pik.
Stigli legendica Kouplend

... a imaću i iskustvo u vidu ćaleta Kurte Tomasa. Kaspiju ističe ugovor od oko 2 miliona, takođe i Kurti, tako da sam tu na nuli... ali sam dobeo Kouplenda, praktično u zamenu za pika iz druge runde, za šta me zabole đoka. Bitna mi je prva runda.

« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 02:14:55 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Krenuo u finale. Majami houm. Vode 20 razlike, ja pravim 18-2 i stizem, pola minuta do kraja okrecem na 105-104. Branim napad. Izolacija za Dzejmsa. Naravno snimim jer ovakvu utakmicu u kojoj Rus da trojku sa pola ne smem da izgubim. Dakle, izolacija za Dzejmsa, Kirilenko na njemu. 15 sekundi do kraja, probija me ja mu s ledja kradem loptu i idem sam u kontru. Dzejms ukljuci nitro i stigne me. Ali ne stize da napravi faul, skacem i kucam ali promasim jebeno zakucavanje i lopta ode naravno preko kosa i bude aut. Traze  tajmaut i dadu mi kos. MARS U PICKU MATERINU! ALTEFCETRI! Igram ponovo 55-55 na poluvremenu i jebena igrica mi ne da da igram drugo poluvreme. Kaze sutra u 6. Supicku materinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
Igram ponovo 55-55 na poluvremenu i jebena igrica mi ne da da igram drugo poluvreme. Kaze sutra u 6. Supicku materinu.
Smile

Igro sa Klipersima. Moram pod hitno napad da popravim. 104:89; i pored datih 12 trojki. Doduše iz 36 pokušaja. Kouplend će biti vrlo dobro pojačanje. Ima izbačaj koji mi odgovara.
Irving u potpunosti zaustavljen i to je kraj. 5-15 šut, al 4-9 trojke. Zaustavio sam kolko tolko ofanzivni skok, al džabe, kad Grifin brat zakucava odakle oće. Ko da igram spejsdžem a ne 2k. Imaju i jednu akciju za Kroforda, gde ostaje uvek sam (fala Bogu meni hendikepirani u odbrani) i pogađa. 29 poena.

Sve sve... al Batler ima A šut Smile on mi je dao 25. Nije im igro Diandre tri tauzn.

Luzing strik je sada na trojci. Sad igram sa Sansima. Nisam vido njih u kalendaru. Pa posle idu one koje sam napisao već.
9 utakmica, skor 4-5.

-

Klipe, u Torontu Kalderon i Lauri, na dvojci Derozan... kako ćeš ti igrati?
« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 03:48:29 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Навуко ме ГМ, спомено ми само Калдерона и реко ми да ће од мене да праве френчајз фејс, што ће рећи да треба да наследим Калдерона. Кадоно туки, Лаури је стартер, мења га Калдерон. Ја ограм двојку, мењам Филдса. Дерозан игра 3.

Одигро сам 3 текме, сааасвим солидно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
A jel fora sad da Terens Ros nije kod tebe, jer si ti osmi pik?

Filds je mnogo koristan baja. Igro ja s Torontom. Ume da pogodi trojku, skače dojajno i može da čuva igrača bilo koje visine.
Igraj s Barnjanijem pik en pop. Ne maši kad ostane sam.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 03:53:59 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Играм, слажем асистенције на њему. А Рос је ту, ваљда свакако одраде те трејдове, с тим што му је оцена смањена за 10 претпостављам из разлога што је изабран касније.

Имао сам срећу да прву играмо против Индијане и да чувам Џорџа. Нидлес ту сеј био је МОМ. Следећу против Нетса, Џо МОМ. Последњу против Минесоте сам разбио. Играо против Рубиа који нема шут и Барее и Риднауера који су ситнији од мене. 10 поена и 5+ скокова и асиста.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
HTC Sensation
Ne vredi,napravim pauzu u igranju nekoliko dana,kontam zaboravio sam akcije one sto sam znao napamet,eto taman da dam kompu sansu da me dobije neku,al ne vredi,em sto sam se brzo pdsetio em sto sam skapirao da sam poslat na zemlju da sluzim covecanstvu u igrici NBA 2k13   Smile

serendanje mode off

Sledeca je bila protiv oooodlicnog Golden Stejta,maco oni igraju kao da nisu nornalni,odlican roster ja bre prvi put saznao za onog Dzeka,sto igra SG malo me zatrpavao dok nisam skapirao da u stvari njega treba da cuvam a ne onog neuhranjenog Karija i zaraslog Boguta,na kraju sasim rutinska pobeda od 6 razlike al ono,oznojio sam se samo loma ispod pazuha i po celu...

A onda sou sa Filadelfijom. Oni momci lagano igraju sa skorom 16-5 i drze vrlo dobro 4. mesto na Istoku,opet ja ko Kostunica ne znadoh da kod njih igra i onaj Bajnam masni...uglavnom momci igraju odbranu,u napadu Dzru,Tarner,Bajnam,Jang,ono standard jebiga...nismo se ni mi dali sve do poslednje cetvrtine,a onda vanzemaljsko otkrice koje sam otkrio kod sebe. Kad teram da napadam na levo,igram uzas,tj taman da igram egal sa svima,kad okrenem pa teram drugo poluvreme da napadam na desno tj tacnije branim se na levom kosu igram kao TAU kod Duska Ivanovica,jebem amme mamine i nije me sramota  Smile E tako bi i sa Filadelfijom,u poslednju cetvrtinu ulazim sa pola kosa razlike i krecem da gazim,dobijam cetvrtinu 28-8  Smile Jebiga na kraju 75-64---

Igrac utakmice Igudala sa fantasticnih 36 poena za 22 min. Iskreno sokirao sam se kad sam video statistiku,zapazio sam da im se userava po telesnim otvorima al nisam brojao,na kraju kad se nisam slogirao..

Ako neko ima u ekipi doooobrog sutera probajte akciju 30 box cut,nadjite je ne znam iz kog tima sam je kopirao,uglavnom igrac koji treba da poentira zavisno od odbrane moze da ide iza blokova gore ili dole i onda ono ko Tripkovic iz bloka obicno ima sekund fore dok ga ne stigne cuvar,naci pravovremen pas i pravovremen sut i u 90% napada je HVUS kroz mrezicu..

Eto,da ne bude da sam sebican i da necu nista da podelim sa vama... Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:29:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.