Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:33:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K13  (Pročitano 60544 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
desni klik ili kec ako se ne skloni sama
ja igram na 5 minuta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ja cepam po 7min na ol star tezini...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
ja na karijeri u denveru nauzivao se, em prvi strelac em prvi asistent lige a igram sg, na pocetku samo budzio sut i brzinu i kad krene kontra uvek lopta meni ja samo ali up na igudalu i farida i lagano 7-9 asistencija po mecu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Пребацио на олстар. 12 минута.

Која си позиција Марко?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
I ja hoću da krenem karijeru ali mi nešto zabagovalo pa ne mogu. Ne vidim uopšte lika kako stoji. Prazna slika.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Пребацио на олстар. 12 минута.

Која си позиција Марко?

plej, uzeo me dalas.. mnogo meni to sto vi igrate, ostanes sat i po za jednu utakmicu, idi u kurac.
mislim obicne utakmice, ne karijera

dobro je da se ne razlikujem od vas sto se tice tezine, i ja isto igram na all-star. kad prebacim na super star odmah vratim nazad  Smile dobro preterujem malo, mogu da igram al mi je teze dosta  Smile
al reko nije valjda da svi igrate na hall of fame, ja nema sanse  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2013, 23:32:19 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Чито сам на нету да је холоффејм избагован и да је немогуће играти на томе.

Кад играм са екипом углавном ставим на 8 минута. Каријеру сад на 12. Ео последњу сам на терену провео 34.

Играм плејоф. Избацио Сан Антонија на старту, 4-1. Сад против ГС који је избацио ЛАЛ.
У плејофу Џек и Кари имају 20+ поена просечно. Ли 15 а Лендри 9 скокова.
Прву изгубим ал ми игрица закуца после конференције за штампу. Поновим и добијем лагано. Био резерва, набио 20+ поена и 10 асистенција.
У другој стартер. Кидо сам се са Каријем цео меч. Направимо +12, и од тад лаган пад, из минута у минут ови стижу. У трећој нас престигну, ја почнем да једем говна и оду на више од 10. У последњој негде око 8 минута до краја, бацам асистенцију за Обрву, крадем лопту у контри завршавам а у следећем нападу убадам тројку и ето нас на -5. У следеће 2 напада примамо тројке, једна Џека који је сам и једну ми даје Кари у фацу. Следећи напад зовем пик, Обрва излази ја поролазим у рекет, Богут је напољу, Кари осто у блоку а са стране помоћи на мене излази Харисон Барнс. Ја бацам елиап Аминуу који маши куцање, у контри нам куцају. -13.
Мучимо се опет, мене крене улаз неки трте мрте, спојим 2 тројке после бежања из блокова и опет -5. Џексон зове тајм, изводе аут ја на првом пасу сечем и у нашем нападу погађам тројку на истеку напада. Бранимо се, опет поађам тројку и тое 119-118, водимо на неких 2 минута пре краја.
Тад креће кош за кош. 40ак секунди пре краја имамо напад, -1. Лопта иде, ја излазим из блокова и примам лопту, извлачим се на средину и зовем пик. Излази Обрва, ја крећем лево а он рола сам у рекет. Иде пас о земљу, чова је сам испод обруча, креће на куцање једном руком али у кадар се убацује јебену Богут и са слободног му лепи банану. Нисам стиго ни да се доизнервирам трчим назад да спречавам контру.
Смиримо ми ту контру, иде напад, Џек је плеј, ја јурим Карија по терену. Излази из блокова, стижем га, он зове пик, излази Богут а ту долази и Барнс и он креће око њих. Сад између њега и мене стоје Богут Обрва Барнс и Ворик, ја покушавам около међутим Кари се диже и из фејдовеја погађа лонг ту.
16 секунди до краја, -3. Крећемо напад, иде кретња, извлачим се из блока, покривен сам, ал Обрва има позицију доле за 1на1. Неких 6 секунди је остало. Бацам му лопту. Он креће у дриблинг, креће у двокорак унутра а Кари се спушта за њим. Стојим сам на тројци, неке 2-3 секунде до краја. Зовем пас, Обрва окренут ка кошу баца лопту мени преко рамена и док она лети чује се звиждук. Судија свира 3 секунде! 3 секунде!!!!!!!! Гордон погађа слободно, -2 је, до краја 1,2 секунде. И аута иде лопта, покривени смо сви и на крају ја излећем да зовем пас јер је гордон у ћошку, Андерсон покривен а други нико не зна за 3. Шутирам из окрета са пола метра ван линије и промашујем наравно.

Много сам се изнервиро. Да онај манијак није свиро 3 секунде погодио бих тројку. Имао сам тада 7 од 9 за 3. Јебо матер!

1-1. Идемо у Оукланд.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2013, 14:50:17 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Чито сам на нету да је холоффејм избагован и да је немогуће играти на томе.

pa probaj pa vidi dal je izbagovan...ili ti je zanimljivije da dominiras da krs igracem tripl dabl po utakmici na pro,rookie....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Kakvu utakmicu sam odigrao sa Bostonom sunce ti... kakve odbrane... na kraju 89-84 za njih. Nezadrživi Bredli, ha-ha.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Јебе се мени за то. Чек да ја стигнем до суперстара.

Добио трећу. Трипл дабл. Одржавали неких +12 друго полувреме. Заустављен њихов скок, Лендри пре свега, и тоето. Андерсон и Гордон поцепали.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2013, 15:47:06 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:33:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.335 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.