Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 15:27:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K11  (Pročitano 88248 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nakanta me Milvoki u Gardenu ko jen dva Smiley 1 ne zelim nista da pisem Smile

Pa srednje onako.Ne previse dugo,a ni previse brzo da pustis.

Е јебига  Smile
Ја играм на 7 и таман ми одговара овако,могу да одигран рецимо 3 текме одједном

Odjednom igras 3 tekme?! Pa ti si fenomen! Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2011, 23:12:52 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pobedjeni Klipersi i razbijen San Antonio sa 14 razlike.  Smile Trenutno skor 11-8.
Harden u zadnje 3 utakmice trojke gadjao 15-18.  Smile Bruka koliko je dobar igrac.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
Ubagovalo mi se nesto sa Sansima, tako da sam poce ponovo s Kingsima, igrao prvo cetvrtinu 7 minuta, pucao sve redom, do Lejkersa skor 2-6, tu stavim na 12 minuta(uvek sam tako igrao, a i u buduce ce). Uprvoj cetvrtini sam vodio 14 razlike, na poluvremenu gubio 15 (nzm sta da radim, naidje neki period kad sve promasujem, a oni samo iz kontri trpaju). Vratio se ja na -6, 35 sek do kraja. Namestio sam Bostonovu akciju (Rej Alenovu) Omriju Kaspiju, trojka 3 razlike, 25 sek do kraja, nzm sta da radim, da pravim faul, ne isplati se, i pustim ja Blejka samog u nadi da ce sutnuti, i on kreten stvarno sutne, promasi, ja trazim tajmaut, opet Alenova akcija za Kaspija, produzeci i dobiju me 6 razlike....

Uradio sam neki trejd, neznam dal sam se zajebo.... Garsija, Tompson i Dalambert za Janga, Blaca i Lujisa
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 01:02:20 od fiksy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Блач је одличан,ове остале не познајем  Smile

Атланта ми јебала течу,не могу да промаше,сви су дали преко 20 поена  Smile на крају изгубих 13 разлике а могло ј да буде 113...туга
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne moze... ne, ne moze se pobediti Hjuston... ni iz 543. pokusaja nisam uspeo. Przbila, Oden i Kembi nisu mogli da sacuvaju Dzordana, Pola i Hauarda u jednom.

Smorili su Boga Oca vise...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
Dobih veterane 128-124  Smile

Ceo mec sam gubio od 5 do 10 razlike, ali u zavrsnici trojkama Udriha, novajlije Janga i presecenom loptom Evansa resio tekmu.

Evans standardno dobar, Blac dominantan pod kosem, Jang i Lujis odlicni suteri (sto je najbolje nemaju sjeban izbacaj  Smile ), i kao bomba veceri Udrih, 2,3,4 cetvrtina 11 trojki. Ja se razmisljam na pocetku meca sta mi fali u timu i zakljucim da mi treba centar. Rekoh dacu Udriha za nekog centra, Evans ce na pleja, a Jang da bude prvi bek. Kad ono u drugoj cetvrtini isticao napad i ja sta cu, za 3 preko ruke sa Udrihom, udje. Sledeci napad isforsiran sut za 3 sa Benom i opet udje. Na kraju 11(11/14) trojki a nijedna nije iz neke akcije, nego sve preko ruke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sagem xg6
Ovaj... tebi napad traje 6 il' 7 sekundi? Kako bre tolk'o koseva. Ja igram na 11 minuta i desilo mi se da primim manje od 70.

Prekjuce poraz od Milvokija.  Smiley 1
Imali su 14 off. skokova. Bez Boguta, pa sad vi vidite moje muke s Horfordom.

Juce dobili Toronta jedva. Dzonson se povredio... dve nedelje.

Danas je slobodan dan. Pripremamo se pishicki za Hjuston. Ming nesto zanemocao pa je pitanje da l' ce da igra.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
Ovaj... tebi napad traje 6 il' 7 sekundi? Kako bre tolk'o koseva. Ja igram na 11 minuta i desilo mi se da primim manje od 70.

Smile
Ja igram na 12 i mozda sam samo 3,4 puta primio i dao manje od 100, prosek datih poena mi je oko 108, a primljenih 110. Nzm kako da igram odbranu, jedino kad igram zonu, a njih bas nece sut  Smile

Upravo sam izgubio 132-129, glupi Djinobili mi dade trojku na samom kraju
« Poslednja izmena: 16. Jan 2011, 22:56:32 od fiksy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sagem xg6
Jel' si prob'o da ne igras zonu?  Smile
Eno ti na KK Partizan temi objasnjenje. Samom tako igraj i nema da omanes.

Aha, ti si na 12. Ja mislio da pikas na 7 minuta. Onda OK.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2011, 23:35:41 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jel' si prob'o da ne igras zonu?  Smile
Eno ti na KK Partizan temi objasnjenje. Samom tako igraj i nema da omanes.

Aha, ti si na 12. Ja mislio da pikas na 7 minuta. Onda OK.

Ajde bezi ukurac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 15:27:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.