Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 11:29:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K11  (Pročitano 88338 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Батум мајке му га Smile
То онај шорлави француз беше  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
Pao je Portland 118-114
Ceo mec su vodili po 10 razlike, ali novajlija u timu Mils preokrece stanje na terenu. 2 minuta do kraja je dobio 6 licnu pa je morao da udje Nes i sa 2 trojke resi tekmu..... Na kraju Mils 10 poena, 5 asistencija i 5 oduzetih lopti, a Nes 40 poena, 8 skokova, 11 asistencija i 6/6 trojke.

Imam skor 5/7, sad mi sledi Golden Stejt pa Kalifornijski derbi sa LAL
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 12:22:26 od fiksy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Portland TrailBlazers @ Boston Celtics (91:94)

Rojova lopta je zavrsila na obrucu

Odlican mec. Prepun preokreta, na kraju pobeda Bostona. U poslednjem minutu meca Seltiksi vodili cak 11 razlike ali sam sa dve trojke (Batum i Roj) i jednim "flouterom" Roja smanjio prednost na samo 3. Pravio faul nad Rondom koji ne zna penale da gadja (od 4 bacanja pogodio samo 1). Poslednje bacanje od ta 4 je pogodio (sto je meni odgovaralo jer sam imao jos 6 sekundi do kraja i bio bez tajm-auta). Na kraju je pokusao Roj 1.1 sekundu pre kraja (slika) preko Ronda i promasio produzetak.

Kevin Garnet bio je najbolji skakac meca sa 18 uhvacenih lopti

Sledeca utakmica mi je bila u Rouz Gardenu (prvi put ove sezone) sa Torontom kojeg sam i 2. put ove sezone pobedio. Ovog puta sa mnogo vecom razlikom - 20. Barnjani zadrzan, sto od strane Kembija, sto od Odena (ukupno njih dvojica 9 blokada!) koji inace nije zadovoljan minutazom i trazi da ozbiljno ucestvuje u igri Portlanda. Videcemo sta nam je ciniti Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 13:28:50 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Оден је зверина!!

Одличан и леп пост Црњо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Ma znam da je zverina al kako da igra pored Kembija Smile jedino onom Kaningemu da smanjim minutazu pa da mecem Kembija i na krilnog centra kad je Oden u igri Smile

Zajebano mi je to sto je Odenu poslednja godina ugovora i ako bude nezadovoljan ode on Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 13:43:52 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ма јебо Канингема(ко год да је дотични) убацуј Одена,ја сам се бре нећкао пола сата за трејд да ми дођу он и Олдриџ за Чонсија,Херингтона и  пика следеће год....Богами замал да пристанем  Smile

Нећу да кажем да сам се покајао,ал са Ненеом у тандему бих имао око 100 скокова и 58 банана по утакмици,ал не би имао ко да им добацује лопту у нападу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
(ко год да је дотични)

Smile Smile

Ma Kaningem je klinac, krilni centar... on mi menja Oldridza tih 10ak minuta... a planiram sad da njemu smanjim minutazu (maltene da ne igra) a Kembija da furam na 4 dok je Oldridz na klupi a da u tom momentu i Oden bude na 5. Znaci fakticki da Kembi i Oden igraju zajedno (48 banana u najavi).

P.S. Moracu da vezbam sut na treningu sa onim Milsom... greota da se ne iskoristi A- sut Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 14:07:05 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995

P.S. Moracu da vezbam sut na treningu sa onim Milsom... greota da se ne iskoristi A- sut Smile

Samo vezbaj, ima ekstra sut, ali sjeban izbacaj, on mi je trenutno rezerva Nesa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Nekako predugo drzi loptu u ruci pri izbacaju... nesto slicno kao Metjuz ali s njim umem da pogodim iako ima C+ sut... u 4 tekme jebote imam ravno 10% sut s Milsom i to sve ziceri Smiley 1 mislim da moze biti dobra zamena Roju i Mileru (koji je trenutno povredjen)... ali moram da uvezbam sut.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Јоооој животе каква текма против Црњиних пулена Портланда... Smile

Вукли се целу текму све на клацкалицу,они имали плафон +5 ја мислим да нисам ни једном водио,Рој ме сатро,Фернандез погодио све споља а ове чамге под кошем стандардно добри...углавном:

минут пре краја 5 разлике за њих...
ја дајем кош 40'' до краја
он да кош и врате се на пет,ја га уваљам на силу 17'' до краја...3 разлике за њега
он изводи лопту испод свог коша ја ко јарац скачем и машем рукама,усере ме пресечем лопту,Нене закуца један разлике 9'' до краја..
Крене напад,успем да направим намеран фаул,Рој погоди оба опет 3 за њега 5''...
акција за Џ.Р. смита...шљус!! Продужеци!!

Кад нисам црко...ај реко сад полако на тенане...

Курац,направио серију 4-0 и опет га јурим....
пола минута до краја 4 разлике,Кармело једва угура нешто,успем да одбраним напад међутим брзоплето одрадим контру и изгубим лопту..2 разлике
15 секунди до краја опет кренем да правим фаул,међутим укења ме и ишчачкам лопту и Чонси је узме,крећем у последњи напад,бацам лопту ка Смиту,она удара у руку противника,срећом Кармело је хвата(ја већ не гледам на време све мислим да је крај иако је остало још 7,8сек) и бацам опет Смиту који преко Роја шутира за 3 и БОМБА!!
Последњих 8 секунди сам бранио напад,знао сам да ће ићи на Роја,Кармело је одлично одрадио посао,лопта једва до првог обруча..

Судија свира крај!! Марш у курац!!
смит је ненадјебиви краљ,господар ове игре 24 поена...играч утакмице

Ух јеботе,још увек дркћем  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 11:29:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.