Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:05:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K11  (Pročitano 88505 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.249.25
Pozdrav  Burkedzije!  

Igram My Player mod.     Imam iskustva iz NBA2K10.     Igram drug sezonu.     Sad cu da vam opisem ukratko moj karijeru.   Igram SF,visina 206cm,tezina 102.     5 kg.     Na Draftu sam bio tek 22 pik(nisam se bio jos uhodao).     Uzeo me Portlanda.     Idealan klub za SF.     U ekipu je ubrzo stigao Kevin Lav u zamen za Grega Odena.     U toku sezone sam imao dve povrede,ali me ni to nije sprecilo da budem ruki godine.     Usli smo u plej-of kao prvi.     U plej-of je bilo jako tesko ali smo posle teskih utakmica ipak uspeli da udjemo u Finale.     Igrali smo protiv Majamija.     Posle 6 utakmica bilo je 3:3 u odlucujucem mecu ja sam imao 32 poena i 11 skokova i 5 asistencija.     Majami je bio unisten 15 razlike.  Sada sam u Lejkersima.     U drugoj utakmici sam se povredio i nisam igrao 3 sedmice.     Sada kada sam pogledao statistku ko ima najbolji prosek meni je pisalo da sam diskvalifikova to jeste DNQ.     Da li neko zna zasto je to mada sad imam njabolju statistiku ubedljivo?Da li je to zbog one povrede na pocetku sezone?I da li neko zna kako se trazi alej-ap?
Do sledeceg posta cu pohvatati nekih SS  
« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 16:13:11 od djape9 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Pise ti DNQ zato sto u tom trenutku nisi imao dovoljno odigranih utakmica pa ti nisu racunali prosek.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.249.25
Hvala:DNisam se sretao sa tim do sada:D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
alej-ap radis na klac+fejk pas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Eve i mene...nova godina nove pobede  Smile vezao sam 4 pobede i sad imam skor 13:13..padali su redom,Filadelfija,Toronto,Atlanta i Ondijana a najtezi posao i najboilja utakmica je bila protiv Atlante,cela tekma je bila na klackalicu,najvecu prednost sam imao 5 poena ali su to bryo stigli,nit sam ja njima dao da se raspucavaju niti su oni meni dali da trcim kontre,na kraju vezao 3 dobre odbrane i jjkrenuli da cuvamo rezultat,na kraju zbog njihovog ispucavanja i mojih slobodnih bacanja 6 razlike  Smile

Inace napustio me Taj Lovson,nazalost,ali sam doveo ekstra pojacannje sa malog Kalemegdana,dobro poznato lice Majka Tejlora. Smile
Ocekivao sam da su ga bolje napravili,da je brzi i kuca kao lud,ali nista posebno,cini mi se overal da ima 61..

Inace ujkljucio sam na 28 utakmica ali mislim da cu produziti na duplo jer mi se ne igra plej off,a i opet bih verovatno bio 8. pa ne bih da naletim na Lejkerse odmah,nego da probam makar da budem 5,6.

Toliko za sad...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel 995
ali sam doveo ekstra pojacannje sa malog Kalemegdana

znaci skroz si propao  Smile

inace ja peti put krecem iz pocetka jer uvek budem u fazonu necu da menjam tim, ocu da igram sa "originalnim" Kingsima, ali uvek dodje neka ponuda koja se ne odbija, ovog puta Novicki za Dalamberta i 11og pika u prvoj rundi
« Poslednja izmena: 01. Jan 2011, 22:49:45 od fiksy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sagem xg6
Ja uzeo Gortata i pika u drugoj rundi za Paculiju i Kolinsa.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
Ocekivao sam da su ga bolje napravili,da je brzi i kuca kao lud,ali nista posebno,cini mi se overal da ima 61..

Pa on moze da divlja ovde po Evropi... tamo biju bajo Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Ja uzeo Gortata i pika u drugoj rundi za Paculiju i Kolinsa.

Gortat dobar,dobro bi mi deosao umesto onog Andersona nesrecnog. Ima u Portlandu ona cetvorka i centar jedan je Oldridz a onaj drugi ne znam kako se zove,jedu malu decu,u stvari ne znaju nista al skacu ko blesavi,taman bi mogao umesto /martina jednog od te dvojice da pazarim,sta mislite?  Smile

Citat

Pa on moze da divlja ovde po Evropi... tamo biju bajo Smile Smile

Ma gde biju...evo recimo Karmela cim pipnu odmah faul  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Ma ja ti kazem u rial lajfu da biju pa ga zato nisu napravili Dzordanom Smile

U Portlandu imas Kembija, Przbilu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:05:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.338 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.