Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:44:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NBA 2K11  (Pročitano 88700 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Црњо, што толико шутираш за три са Лавом?  Smile

Иначе играм и ја са Минесотом, али није ми баш занимљиво...  Smile Не знам ни сам како је то могуће, али за Риднура и још неке пајдомане сам добио Елиса, Магетија и Рудија Фернандеза  Smile Опет кажем немам појма како је могуће да игрице пристане на те трејдове, али не жалим се  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Vratise brejk Smile

Jebiga...

Jel teze da se igra u gostima nego na strani, kako je u plej-ofu?
Црњо, што толико шутираш за три са Лавом?  Smile

Иначе играм и ја са Минесотом, али није ми баш занимљиво...  Smile Не знам ни сам како је то могуће, али за Риднура и још неке пајдомане сам добио Елиса, Магетија и Рудија Фернандеза  Smile Опет кажем немам појма како је могуће да игрице пристане на те трејдове, али не жалим се  Smile
Zato sto mi trenutno ima najbolji procenat Smile Lav se non-stop izvlaci, retko kad ulazi unutra... sem kad idem na guranje pa polako... odlican sut ima.

A sto se tice trejdova... trudim se da mi ista ekipa ostane, da ne menjam mnogo...

« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 01:08:39 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Флин са капице не може да промаши тројку  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Flin je zver s obzirom koliki mu je overal. Ima i dribling, brz je, kuca ko manijak... sut odlican... maltene ne masi kad ostane sam.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Мени се чини да су боље одиграли сад код мене него док смо играли оне 2 код њих...све су живо погодили,Новицки,Тери,Кид,само севају шутеви,а Мерион скаче...зло.  Smile

Сутра ћу да одиграм остатак,надам се да ће да се игра 5.  Smile

Иначе,ни ја нисам у фазону да трејдујем све живе и направим неки дрим тим,евентуално ако забодем неког ок клинца са драфта па њега да гурам...

П.С. Јако су лоше одрађене оне ауто измене,ко Увалин да их је правио,кад треба да стижем резултат он ми избаци Кармела и Чонсија,тако да сам почео скроз сам да водим утакмицу и боље је него онако...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Bolje je brate svakako da ti menjas... on ti menja onako kad se neko umori on pici na klupu...

Videcu da prosledim Tolivera sad za Dzordana Hila iz Hjustona... Toliver je krilni centar ali je suter, slab je pod kosem a imam sutera pun kurac.

Nervira me na primer sto kad je draft na kraju znas igracima ocene koje treba da izaberes tako da je mala verovatnoca da ces pogresiti u odabiru... to na NBA Live nije bilo... mozda si znao samo dve karakteristike i to onako odoka...
« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 01:19:27 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Е јебига ја не знам како је било на НБА лајв а и тај трејд на крају сезоне ми не значи пуно јер иовако не познајем много играче ,поготово те које бих ја доводио(неки просечни,епизодни али корисни и поуздани играчи)...

Бројао сам,тачно 22 акције имам спремљене  Smile и опет изгубим,какав сам ја дебил јеботе
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Mislio si na draft a ne trejd? Smile ili ja nisam lepo povato Smile

Ma kad ti je draft na kraju, to su ti izmisljeni igraci... gledas ocene i izaberes pika...

A sto se tice akcija... bas sam gledao malo pre i reko ajd da namestim par akcija za Lava... al kurac. Namestim ja sve lepo ali ne mogu da nadjem dugme kad trebam to u praksi da izvedem Smile pise mu na vugli gore slovo C. Udjem u kontrole da vidim sta je to na tastaturi i pise lepo SUT sto znaci slovo D. Ali kurac, nije to... kad stisnem D, onda mi pici akcija za Bizlija koji igra SF. Imam za sve zivo akcije (cak i za Milicica Smile), samo za Lava nema...
« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 01:33:51 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Мислио сам баш на трејд,као прелазни рок пред почетак сезоне,да заливадим неке идиоте а доведем неке мало мање...идиоте  Smile

Е а то за акције гле овако,покушаћу што краће и једноставније ал не знам дал ћу успети:

Кад зовеш акцију стиснеш Л1(макар је код мене тако) и онда  изађе оно прозорче са играчима и поред сваког од њих стоји слово,Б,Д...итд....углавном да поједноставим,плеј је X дугме(икс као на сонију) бек шутер је круг,крило је коцка,крилни центар је троугао и центар је Р2 и онда одаберш рецимо да играш на плеја,стиснеш Л1+икс+отвори се прозорче са акцијама које су опет поређане словима и поред стоји назив акције(које ти можеш да подешаваш у плејбуку)....значи акција за плеја изгледа рецимо

Л1+икс+круг,за крило Л1+коцка+круг

Е сад,кад одеш тамо у плејбук и гледаш оне акције,обрати пажњу шта ти пише јер имаш појединачно за сваку позицију по 50 различитих акција и то мењаш све на Р1,Р2,Л1,Л2 помоћу којих подешаваш коју позицију играча хоћеш и који тип акције,пик ен рол,шут за 3,полудистанца,изолација итд...

Ух бре  Smile
Најбоље ти је да одеш на тренинг,одабереш Минесоту и удри,увежбаваш једно 2 дана и то је то,после играш ко човек...а и тај тренинг има пун курац подешавања ал ај о томе ћу кад прво ово похваташ  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Ma znam ja brate sve to sto si napisao... nisam bas toliki njub da ne znam akciju da odigram Smile Imam ja par akcija na Vebstera, Vesli Dzonsona... za Flina blokovi... ali nemam dugme (bar ovde na tastaturi ni jedno ne reaguje) za kaciju na krilnog centra. Ako me razumes... znam ja da odradim akciju... stisnem Tab, pa dugme pod kojim je obelezen igrac na kojeg cu da igram, pa onda izaberem akciju koju bih igrao na tog igraca... znam to.
Ovo krug, kocka, trougao... dzabe to meni, igram na tastaturi Smile

Al fala na iscrpnom objasnjenju Smile
Jes jebote, zaboravio sam da ima taj trening... tu cu da uvezbam par...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:44:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.