Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 18:19:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nazad u prošlost  (Pročitano 1047 puta)
05. Nov 2008, 17:08:11
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Postoje mnoge prve stvari u životu kojih se svaki muškarac seća. Priča o služenju vojske i nošenju zelene uniforme nije više toliko aktuelna, ako ni zbog čega drugog, zbog toga što danas postoji mogućnost izbora kako će se ta obaveza obaviti. Ipak, neke druge stvari zaista zadržavaju svoj status kao "prve", a pri tom se ne misli na prvi poljubac niti prvi seks.

Život u sopstvenom stanu je mnogo prikladniji naziv za još jedan bitan trenutak u životu od onog, iako češćeg, "napuštanje" roditeljskog doma. Iz ličnog ugla, preuzimanje odgovornosti na sebe je vrlo važan stepen muške inicijacije. Dobija se svoj život u svojim rukama. I treba se usuditi na taj korak zato što je tada čitava naša ličnost na jednom potpuno novom životnom testu. Slično je i s dobijanjem prvog posla. Bez obzira na mesto koje smo dobili, visinu plate, ljubav prema onome što radimo, prvi posao je trenutak kada počinjemo da shvatamo šta je to životna proza. Zašto? Zbog intenzivnije saradnje s ljudima, posebno s onima koji su pali na većini ispita zvanih najvažniji trenuci u životu. Osetićete njihove frustracije na sopstvenoj koži. Naravno, ne mora sve da bude tako crno. Ipak, oslonite se više na sebe, a manje na sreću.

A uz prvi posao ide i prva plata. Novac, kategorija o kojoj se mašta tokom rane mladosti s podjednakim žarom s kojim se u pubertetskim danima mašta o seksu. Neki maštaju ceo život. Ne mislimo ovde na siromašne, već i na one koji nikada ne izgrade pravi odnos prema "neodoljivom kešu". Prvi zarađeni novac uliva samopouzdanje, a iz želje da kupimo nešto važno, često svu zaradu proćerdamo na sitnice. Ali, sećanje ipak ostaje. I na kraju, svi se sećamo prave ljubavi. Ne one dečje prve, već one prave. Ona ne mora da bude prva (mada se i ta prva uvek pamti). Tada shvatamo da, ma koliko mladi bili, želimo da uradimo nešto za drugog. U pravoj ljubavi shvatamo da bismo uradili sve. Zato se velike ljubavi sve više sele u literaturu.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
ja ne gledam proslost * mislim kada je ljubav upitanju * ... uwek napred ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 18:19:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.