Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Navijacke pesme. .  (Pročitano 33922 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
tuzno je to da klub "takvog" kalibra kao sto je zvezda  zavisi samo od jednog igraca, pa da nije bilo zigicevih skokova zvezda bi bila u sredini tabela i van kupa....tuzno je to.......

prosle godine je bilo 19 bodova razlike ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
CInjenica... bilo je... ali manje zbog igraca a vise zbog lose struke... ali ... i tada je partizan pusio u derbijima.
To nema veze sa jednim igracem ove godine... ima veze sa time sto zvezda nije pojacavala ekipu od prosle godine, partizan jeste, pa zvezda vodi na tabeli i deli lekcije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
:o
pa da.. nadajmo se da ce zvezda bar ove godine nesto da osvoji,kad je takav dobar klub bila i ostala,
posebno sa ovogodisnjim pojacanjima Lerincom i crnim bugarcetom Slavkovim, srbende, ali Lerinc pa ljudi koja je to vera ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ovako, aj ti prestanes prozivas... ne znas kakav sam ja kad popizdim i kako mogu da pokopam nekog
Jel vera sve?
Jel sve?
PA JA PRVI NISAM PRAVOSLAVAC!
Nisam nista i ne verujem u Boga!
VERUJEM U SEBE! TO MI JE SASVIM DOVOLJNO!
Nemoj mi molim te po veri odvajati ljude... sve ajde, al po veri.. zajebi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
Smiley strasno
"ja nisam nista neverujem u Boga" tako tipican stav
naravno da jesi nesto, pa makar..., samo sto ne smes da priznas
ali ok nije ova tema za takve diskusije, tvoj problem
A Lerincova vera je itekako vazna, jer  su prozivke pocele time da Partizan nije srpski tim, pa delite grobare po nacionalnosti srpske i nesrpske, pa se dele i po veri na one srpske i nesrpske vere
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
naravno da jesi nesto, pa makar..., samo sto ne smes da priznas

Da jesam, ja sam Srbin koji nije opterecen glupostima i kome ne treba jos jedan rat zbog broja prstiju i nacina kako se neko klanja nekom uzvisenom bicu koga naziva Bogom.
Sta je Leo?
Ajde sta je?
Jel katolik?
Verovatno.. pa?
Deo Srbije je vecinski katolicki jer je taj deo bio pod Austrijom i sta sad? Jel to neka mana sto je covek katolik, ako je uopste vernik, u sta sumnjam jer je danas pravih vernika malo.
Ako se on izjasnjava kao Srbin ne zanima me koje je vere covece.
Mesa Selimovic je bio Srbin muhamedanske vjere i to je njegov izbor, ali je bio SRBIN! U stvari to nije njegov izbor, to je bio jedini izbor njegovih predaka.
Ne postoji Srpska i NeSrpska vera.
To sto je najveci deo Srba Pravoslavan ne znaci da je sve-srpska vera pravoslavna.
I dalje se sve svodi na 50 godina staru stvar... ko je cetnik a ko partizan. I ciji je tata bolji!

p.s. Da navijam za Partizan ovakva pitanja nikad ne bih potezao.
Ipak, mnogo bolnih udaraca na temu toga koji je klub mnogo puta svoj narod obrukao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
naravno da postoji Srpska vera, i to je Pravoslavna Hriscanska,
Muslimana Srba, nema, jer oni sebe ne smatraju Srbima,nasivaju se bosnjaci, goranci, neki i albanci iako poticu od Srba,
katolika Srba nema oni se smatraju Hrvatima, Slovencima
Bilo je pojedinaca Selimovic, ali  i Izetbegovic se izjasnio kao Srb,
o Djukanovicu da ne govorim, i Mose Pijade je bio Srb "mojsijeve vere"
itd a kakvi su Srbi bili to se videlo,jer su oni samo postojali za istorijske potrebe, a nespojivo je to sto ti kazes, moze i Papa Jovan Pavle II da se izjasni kao srbin ali on to nece biti,
ti si ipak samo proizvod antisrpske politike posle WWII poznati "pravolsavni ateisti" ali nije ovo tema za to,

P.S. Zvezda je obrukala moj narod, koliko i Partizan i navijaci i jedni i drugi imaju svoje huligane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
1. Ti neces suditi o tome ko je Srbin. Jer ti to pravo niko nije dao. Kako se ko deklarise njegova je stvar, kad bi tako bilo kako ti kazes Srba bi bilo za pod jednu sljivu.
2. Zvezda nije primila 5 komada u Zagrebu, Zvezda ispala od Fljamortarija.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
1. Imam pravo da kazem svoje misljenje, a o tome ne sudis ni ti ni Sloba ni Seselj ni Bush ni istorija, o tome sude dela
2. Zvezda je gubila od mnogih kao i P.F.C. i hrvata, i slovenaca i ostalih u svim sportovima, a Partizan je 2003.g. proslavio svoju zemlju i narod
(ne moras da spominjes ono 1991, svaka cast za to ali ipak SFRJ, i pre 13,14 godina a od tada - nista!)
3.Bilo bi Srba mnogo vise nego za pod sljivu, da se ja pitam, ali ovo nije tema, a ne umes ti da sudis o tome kakve su cije sposobnosti i ideje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja ne sudim... za razliku od tebe...
I ako trazis da ne pominjem SFRJ ... nemoj ni ti... jer zvezda nije nakon toga gubila ni od koga, a oduvek se znalo ko je tata u fudbalu bio.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.