Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Navijacke pesme. .  (Pročitano 33936 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
mala ispravka za doticnog navijaca partizana .... ZVEZDA je prvi klub sa ovih prostora koja je igrala Ligu Sampiona ( samo ne po ovim pravilima i malo drugacijoj formaciji ), podesticu te davne 1992 kad je bila u grupi sa Sampdorijom , Anderlehtom i jos jednim klubom , ne znam tacno kojim i kad je ZVEZDA igrala van zemlje .... i zeleo bih da mi navedes samo jedan primer kad je ZVEZDA obrukala nasu naciju .... onda bih te zamolio da mi posto je gore navedeno da u ZVEZDI iga ne srpska nacija ( da mi kazes da li u fk pakistan igra Srpska nacija , pa vi svake godine vise od pola ekipe imate muslimane,madjare,nemce ( da naglasim nisam nacionalsta , naprotiv .... volim razne nacionalnosti ako su suprtonog pola Smiley  ) .... nemoj decko da pricas gluposti , a mogu da se kladim da nemas ukupno odgledanih utakmica koliko ja poseta Marakani ( bez utakmica ) .... decko budi malo realan i opusti se , bice ti ovde ok ... inace ces biti gadno isprozivan ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Koliko sam ja skontao, on nema dovoljno godina da bi se lepo secao 91 i 92 ... a ja sam prvi put na stadionu bio 91 Smiley i doziveo ono sto on nikad nece Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
i jos da dodam , kad se toliko hvalite tom ligom sampiona , zamolio bih te da sad kad pocne prolecni deo LS , kad pocinju utakmice , kad se vrti onaj njihov logo lige sampiona sa svim grbovima klubova da pogledas i da mi kazes da li se tamo nalazi ZVEZDIN ili grobarski grb ... Hvala
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Naprave onakav tim, toliko para uloze i ni u prvenstvu ne mogu da dominiraju..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
mogu da se kladim u to sto si predlozio, samo kad razmislis bolje rekao si glupost, ali svaka ti cast za tu glupost, treba je smisliti, nemas ti pojma,
ja priznajem da imam samo 18 godina ali i ja sam navijac, od drugog razreda idem na derbije sa ocuhom (propustio 5-6)i na evropske kvalifikacije + reprezentacija kad su "vazne", o SOS-u i kladionici da ne govorim

nisam ja rekao da ne igra za zvezdu srpska nacija, nego vi ( i svi ostali kao vi) prozivaju, sude na osnovu nacionale, pa ja pitam po cemu su to vasi igraci veci Srbi nego Partizanovi, jer mislim da nisu, vi i nemate neki uspeh a da nisu igrali i nesrbi, rekoh to je cena uspeha

Znaci Zrenjaninac, Zvezda je igrala u LS ok,e to je novi podatak, probaj da obavestis javnost Smiley e, sto je babi milo to joj se i snilo ali ok tvoja stvar

I imamo pravo da se hvalimo ligom sampiona i hocemo, jer ne moze svako da udje da se takmici, a to ko dominira domacim prvenstvom, pa prosle godine nista niste ni osvojili a ova sezone nije gotova, lako je ziveti samo od stare slave.....

A kad je zvezda obrukala moj narod ? Pa evo skoro ste pukli od Cibone, gubite od hrvata u onim kondom-basket ligama, priznajem u fudbalu ne toliko rezultatom u igri ali ispadate redovno od "Jakih klubova" (monpelje,rozenborg,dinamo kijev) i imate svoje prepoznatljive huligane, pa sto za nas Italijani imaju naziv "Slovenska govna" itd  
a to sto su nasi divljaci palili tribinu jeste sramota za klub i nas, mene je bilo sramota sto sam Grobar, ali ne zaostajete vi za nama u tome, a time niko ne moze da se pohvali........

p.s.izvinjavam se ako je poruka bila preduga, ali imao sam na mnogo toga da odgovorim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ko je poslednji ovde dobio italijane u nekom evropskom takmicenju?
Prosle godine smo popusili u prvenstvu... slazem se... ali... zasto ni tad niste uspeli derbi da pobedite? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Citat: Presidente
Znaci Zrenjaninac, Zvezda je igrala u LS ok,e to je novi podatak, probaj da obavestis javnost Smiley e, sto je babi milo to joj se i snilo ali ok tvoja stvar

Pa  malo pogledaj 92 godinu  , i pocetak LS , dobro tad se nije zvala tako nego Kup Sampiona , ali su ekipe bile grupisane po 4 ekipe u mislim 3 grupe ....

Pa mi smo izgubili prvu sad od Cibone i to sa 2 razlike , a vi gubite ovde i to na nase Badnje vece .... a tamo nemate ni jednu pobedu .... ovde dobijete Dinamo sa 1:0 tamo dobijete 5 komada , odete u Bec protiv rapida dobijete 5 komada , odete u Prag dobijete 5 komada .... uh ima mnogo da se pise , a mrzi me jer je 01:44 a ja ustajem ujutro ....
a ti dete , ako se ne razumes u fudbal nemoj da se mesas , jer je partizan sramota nase nacije ... kad ste zadnji put dobili derbi ? secas li se ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
bezrazlozno je raspravljati se grobarima, oni su niza rasa, niza klasa, imaju kompleks nize vrednosti, manji klub, manje navijaca, manji stadion, manje uspeha, manje treofeja, manje originalnosti kod navijaca...

I sad misle ako su usli jedne sezone u LS da mogu sa nama da se mere, smesno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Citat: Pablo
bezrazlozno je raspravljati se grobarima, oni su niza rasa, niza klasa, imaju kompleks nize vrednosti, manji klub, manje navijaca, manji stadion, manje uspeha, manje treofeja, manje originalnosti kod navijaca...

I sad misle ako su usli jedne sezone u LS da mogu sa nama da se mere, smesno

Kratko i jasno .... svaka cast Pablo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
kad ste zadnji put dobili derbi ? secas li se ?

cekaj da pita dedu Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.