Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 14:38:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате улазак Србије у НАТО?
Да
30.6%  (57)
Не
69.4%  (129)
Ukupno glasova: 186
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НАТО - за или против?  (Pročitano 52078 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Protiv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Volela bi i ti da znaš. Valjda ćeš odrasti jednog dana, nadam se. Znam i ja da je lepše verovati u bajke, al' jbg - nisu stvarne. A LDP je još jedna od organizacija koje bi u svakoj iole normalnoj zemlji bile zabranjene, jer demokratija nije isto što i anarhija - ima pravila. Da neko u SAD ili EU, lider ili član političke partije, koju toliko ljubite izjavi da neće da poštuje Ustav jer nije glasao za njega? Hehe, pa do sutradan Ustavni sud bi zabranio takvu partiju. A da ne pominjem javno agitovanje za ocepljenje sopstvene teritorije. Za to bi ga i mrak pojeo - demokratski mrak. Samo vi verujte u te pacifističke parole koje vam prodaju te Soroševe organizacije, pa ćete proći kao žedni kroz vodu, isto kao i oni što su verovali u komunizam pre vas.
A što se NATO-a tiče, naravno da sam protiv, i to protiv svim silama, jer u pakt sa svetskim teroristima neću. Da naši vojnici ginu, za interese američkih kompanija. Kako vas nije sramota, šljamovi, agitujete protiv naše vojske kad treba da brane našu teritoriju, a spremni ste da je šaljete za tuđe interese. Toliko ste slepi da ste glupi, prosto mi je žao, i ne mogu da verujem da neko tako može da misli. Strašno.....  Otišlo je sve do đavola.

Pa da ti si ''pametan'',a svi ostali na svetu su glupi...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
da li si primetio koliko zatrovaste forum LDP-om i narkomanom Cedom.
Idite na rad politickih stranaka i tamo propagirajte rad LDP a ovde ne vredjajte sve koji kazu nesto sto se vama ne dopada -da ti prostije prevedem- ne vredjaj 90% ucesnika foruma zbog toga sto su protiv vasig 10%.

Molim modertore da otvore posebnu temu o LDP pa neka se tamo prazne isfrustrirani likovi a neka ostale teme ne zatvarju zbog njihovih gluposti sto ostali ne mogu trpeti njiohove glupsoti i uzvracaju im!!!!!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
stami

Pa mojne sad tako ... svi znamo da si ti br. 1 u najprimitivnijem vredjanju na forumu Smile I to bas politicke neistomisljenike Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
da li si primetio koliko zatrovaste forum LDP-om i narkomanom Cedom.
Idite na rad politickih stranaka i tamo propagirajte rad LDP a ovde ne vredjajte sve koji kazu nesto sto se vama ne dopada -da ti prostije prevedem- ne vredjaj 90% ucesnika foruma zbog toga sto su protiv vasig 10%.

Molim modertore da otvore posebnu temu o LDP pa neka se tamo prazne isfrustrirani likovi a neka ostale teme ne zatvarju zbog njihovih gluposti sto ostali ne mogu trpeti njiohove glupsoti i uzvracaju im!!!!!

Pa ko koga ovde prvi proziva?
Saberi se covece,ti i slicni tebi,svaku temu zacinite sa Cedom,Bebom i sta ti ja znam...Ocigledno imas problem. Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
stami

Pa mojne sad tako ... svi znamo da si ti br. 1 u najprimitivnijem vredjanju na forumu Smile I to bas politicke neistomisljenike Smile

Trba da me banuju-da promenim nekoliko imena koa ti i da te stignem. Dotle ....pas laje karavan prolazi
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung S7220
stami4 smiri strasti, koliko ja vidim, ti si u vrhu...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8

Не сви само они које је прозвао...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
stami

e ovo nije u redu...ja mislio da sam ja najgori...necu sa vama vise da se igram Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Da ne bih sa svakim nesto polemiso i da vidte kako su stari Srbi dozivlajvali patriotizam i da on nije poslednje utosciste budala kako rece svima nama jedan takav ja cu vam pokloniti jednu psemu koja ce onima koji vole Srbiju staviti do znanja da ne treba nama NATO.

Avgustin Tin Ujevic

SRBIJI

Danas plasmas samo od krvi najboljih
   sto su macu dali svoja tela spravna;
   blesteci u duhu i cistoj volji,
   bozanstvena sveta zemljo pravoslavna;

juce si ti bila mocna i velika
   i za usne dece mleko,med i vino.
  dok se ne skrkase pod gradom celika
  grudi tvoje dece,Srpska domovino.

Sutra,sabirajuci i danas juce,
  zasjaces u duhu i zivoj moci.
  Jer ce slavu sloma unuci da uce
  kao zoru spasa iza teske noci.

Al ni novi narod,niti ponos medja
  nikad nece vise da ti ovaj vrati
  ponositi pogled iza hrabrih vedja
  sto su znale divski u ponor gledati.

Tvoje mirno cello pod pretnjom udesa,
  i vijanjem vetra strave i strahote;
  i molitvu tamnu u gluva nebesa:
  To je danas vreme najvece lepote.

===================================================================

P.S. samo za prave patriote i one koji vole Srbiju a svi ostali,...
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 21:04:04 od stami4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 14:38:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.