Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 01:04:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате улазак Србије у НАТО?
Да
30.6%  (57)
Не
69.4%  (129)
Ukupno glasova: 186
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НАТО - за или против?  (Pročitano 53657 puta)
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .e, a tek sto je to tuga, brate. . .dosli smo do toga da nam svet korje oni koji na njemu postoje 200-ak godina. . .a da se mi (koji smo tu jace od milenijuma) nista ne pitamo. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
i da li je zato bolje da pristupimo NATO ili ne?

Znaci jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da pristupimo NATO jeste da bi mogli da odemo na Kosovo, pobijemo govna i gotova stvar.....hmm.....sve si mi simpaticniji  Smile Smile Smile Smile

da bas ja tako razmisljam...

pricam o tome da je prirodno da smo u saveznistvu sa nasim komsijama. da je tako jedino moguce uticati na nestu u globalizovanom svetu. mozda tako necemo uraditi nesto senzacionalno, ali cemo definitivno imati kakav-takav uticaj na svetska dogadjanja (srazmerno sa nasim ekonomskim potencijalima). sami mozemo samo da gledamo sta se dogadja oko nas.

. . .e, a tek sto je to tuga, brate. . .dosli smo do toga da nam svet korje oni koji na njemu postoje 200-ak godina. . .a da se mi (koji smo tu jace od milenijuma) nista ne pitamo. . .

ovo nije nikakav argument.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 00:49:00 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
da bas ja tako razmisljam...

pricam o tome da je prirodno da smo u saveznistvu sa nasim komsijama. da je tako jedino moguce uticati na nestu u globalizovanom svetu. mozda tako necemo uraditi nesto senzacionalno, ali cemo definitivno imati kakav-takav uticaj na svetska dogadjanja (srazmerno sa nasim ekonomskim potencijalima). sami mozemo samo da gledamo sta se dogadja oko nas.
. . .e, vidis, to je tacno. . .ali nije to uvek bilo tako. . .nego smo mi dosli na dno dna. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N95
Pozdrov ja som Hasi Taci i zovem mobilnim telefon.

Treba Sqrija da udju u NATO tak da bi moglu i do Nisu mi shqiptari da stignemo. Udjute u NATO i necumo vas vise bombo, i doqicet Beogradu pashaluk za upravu
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Postoje snage (igraci Smile ) u ovoj zemlji koji su za izolaciju, nazadovanje, vracanje 269 god u nazad. Njima niko nije potreban, misle da je Srbiji mesto na istoku (sto je suludo), uglavnom su to penzosi, VK radnici, soferi, vozaci hladnjaca, nepismeni, zidari itd...(naravno nemem nista protiv bilo koga od ovih ljudi, cak naprotiv, ali je to onaj sloj (uglavnom) ljudi, koji ne zna puno o svetu koji ga okruzuje, jer nije imao priliku da oseti i vidi nesto bolje, pa i gore, zasto da ne?). Za njih je vreme stalo, tesko se odlucuju da nesto promene, naviknuti su vremenom na lose, zarad necijeg boljeg zivota, ne znaju puno (niti ih zanima).

Sa druge strane, postoje ljudi koji su uglavnom mladji, obrazovani, videli su svet (tu i tamo) i osetili uzivo sta znaci "biti gradjanin sveta", progresivne snage, nove generacije u Srbiji kojima je muka od gluposti kojima su ih trovali njihovi roditelji, koji umeju da misle svojom glavom....kojima je dosadilo da svakih 50 god trpe ratove i neverovatne gubitke zbog majmunisanja onih prvih.

Dokle god odnos ove dve frakcije, bude u korist one iz prvog pasusa...bice samo "sta reci" i "tuci me do 101" Smile Smile

penzosi, VK radnici, soferi, vozaci hladnjaca, zidari
Имали су прилику да као гастоси или бар чланови њихових породица виде ЕУ рај .

mladji, obrazovani, videli su svet (tu i tamo)
Или га нису видели уживо, али гледају Б 92, па верују у све и свашта.

LDP insistira na obnavljanju procesa reformi i evro-atlanstkih integracija
Мож да се увати за уши, па да игра
Ево дошли смо до једног јако битног закључка који је донео Данило. Да је Савет безбедности једна безвредна институција која не би требало да постоји... Јако интересантно... Smile
Cudno, to isto Hitler je govorio za Drustvo naroda... Smile

И Хитлер је ту и тамо био у праву.
da li mislis da je moguce da Kosovo ostane u Srbiji? DA ili NE?
da li mislis da je moguce da se stanovnici Kosova integrisu u institucije Republike Srbije? DA ili NE?
ДА (Ово је помак! "Остане" значи да је већ у Србији. Шта ти би?)
ДА (нарочито након одстрањивања недржављана Србије)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N95
Postoje snage (igraci Smile ) u ovoj zemlji koji su za izolaciju, nazadovanje, vracanje 269 god u nazad. Njima niko nije potreban, misle da je Srbiji mesto na istoku (sto je suludo), uglavnom su to penzosi, VK radnici, soferi, vozaci hladnjaca, nepismeni, zidari itd...(naravno nemem nista protiv bilo koga od ovih ljudi, cak naprotiv, ali je to onaj sloj (uglavnom) ljudi, koji ne zna puno o svetu koji ga okruzuje, jer nije imao priliku da oseti i vidi nesto bolje, pa i gore, zasto da ne?). Za njih je vreme stalo, tesko se odlucuju da nesto promene, naviknuti su vremenom na lose, zarad necijeg boljeg zivota, ne znaju puno (niti ih zanima).

Sa druge strane, postoje ljudi koji su uglavnom mladji, obrazovani, videli su svet (tu i tamo) i osetili uzivo sta znaci "biti gradjanin sveta", progresivne snage, nove generacije u Srbiji kojima je muka od gluposti kojima su ih trovali njihovi roditelji, koji umeju da misle svojom glavom....kojima je dosadilo da svakih 50 god trpe ratove i neverovatne gubitke zbog majmunisanja onih prvih.

Dokle god odnos ove dve frakcije, bude u korist one iz prvog pasusa...bice samo "sta reci" i "tuci me do 101" Smile Smile

penzosi, VK radnici, soferi, vozaci hladnjaca, zidari
Имали су прилику да као гастоси или бар чланови њихових породица виде ЕУ рај .

mladji, obrazovani, videli su svet (tu i tamo)
Или га нису видели уживо, али гледају Б 92, па верују у све и свашта.

LDP insistira na obnavljanju procesa reformi i evro-atlanstkih integracija
Мож да се увати за уши, па да игра
Ево дошли смо до једног јако битног закључка који је донео Данило. Да је Савет безбедности једна безвредна институција која не би требало да постоји... Јако интересантно... Smile
Cudno, to isto Hitler je govorio za Drustvo naroda... Smile

И Хитлер је ту и тамо био у праву.
da li mislis da je moguce da Kosovo ostane u Srbiji? DA ili NE?
da li mislis da je moguce da se stanovnici Kosova integrisu u institucije Republike Srbije? DA ili NE?
ДА (Ово је помак! "Остане" значи да је већ у Србији. Шта ти би?)
ДА (нарочито након одстрањивања недржављана Србије)

Smile Smile Smile

kao sto su francuzi uradili, sutnuti njih milion odakle su dosli 1999 i svi cemo biti srecni.
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Znaci drzavna politika je da Kosovo (p)ostane Srbija i da se odstrane Albanci sa Kosova? Posto mi stvarno nije jasan taj deo.

Ako ja pocnem da se zalazem sa Kosovo u Srbiji, hocemo onda da pricamo na temu sta cemo sa svim Albancima u Srbiji, tj. kako ih integrisati u nas sistem itd? Npr. Nikola Samardzic iz LDP se zalaze za bas to.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 01:01:01 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .vala bas. . .samo kad bi govna bila pobijena. . .mirno bih spavao. . .kakva integracija, kakvi bakraci. . .uza zid, pa metak u celo. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Zemunac,

Ne znam kakav odgovor jesi očekivao, ali ne razumem tvoju ideju da se albanski ekstremizam suzbije dolivanjem benzina na žar.

Naš ekstremizam ima u sebi drugu vrstu problema -a to je drugačija percepcija proteklih 15 godina u odnosu na sve druge narode bivše Jugoslavije i sveopšta kriza nacionalnog identita.

Očekivao sam da kažeš da se svaki ekstremizam, pa i  albanski, može suzbiti oštrom i agresivnom politikom, ako treba i dolivanjem benzina na žar, kako ti kažeš. Sve u interesu stabilnosti Balkana.
Drugo, suviše su oni slabi da mogu da izazovu krvoproliće velikih razmera, to bi NATO mogao da reši za mnogo, mnogo manje od 78 dana. Ne zaboravi da NATO ima svoje trupe na terenu, ako je mogao Milošević da ućutka UČK sa svojim ograničenim potencijalima, još kako može i NATO. Pitanje je samo da li NATO želi da obezbedi stabilnost.

Ja znam da ne želi, jer ako su Srbi poniženi i pritajeno nezadovoljstvo tinja u njima, onda ni naši susedi ne mogu da se opuste i "uživaju", već svi zajedno iščekujemo novi rat na ovim prostorima.

Zato sam ti u jednom ranijem postu napisao da postoje loša iskustva iz istorije, nije dobro kada se "stabilnost" (posle I sv. rata) gradi na poniženju i ignorisanju čak i onih najminimalnijih nacionalnih interesa nemačkog naroda. Ta prividna stabilnost i procvat Evrope je potrajala 20 godina, a onda je došao Hitler.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znaci drzavna politika je da Kosovo (p)ostane Srbija i da se ostrane Albanci sa Kosova? Posto mi stvarno nije jasan taj deo.

Ako ja pocnem da se zalazem sa Kosovo u Srbiji, hocemo onda da pricamo na temu sta cemo sa svim Albancima u Srbiji, tj. kako ih integrisati u nas sistem itd? Npr. Nikola Samardzic iz LDP se zalaze za bas to.
Баш тако. Да се држављани Албаније одстране са Косова, а да се држављани Србије албанске народности насељени на Косову мирним путем интегришу у грађанско друштво Србије. А однос државе и терориста прописује закон.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 01:04:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.236 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.