Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 22:29:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате улазак Србије у НАТО?
Да
30.6%  (57)
Не
69.4%  (129)
Ukupno glasova: 186
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НАТО - за или против?  (Pročitano 53649 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
da, podrzavam nezavisnost Kosova i clanstvo Srbije u NATO i EU.

Kosovo je vec nezavisno, nista ne mozemo da uradimo. Ovakvom drzavnom politikom mozemo samo da produbimo sukobe izmedju naroda koji ga naseljavaju sto ce samo ici na stetu manjinskim zajednicama na Kosovu.
Sta reci...... Smile Smile Smile  (ovo kao ignorisem i pokusavam da se ne nerviram)..... Smile Smile Smile...(ipak nisam uspeo da se ne iznnerviram)  Smile

Da li je jednostrano priznavanje nezavisnog Kosova krsenje medjunarodnog prava i povelje UN??? DA ili NE?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Zemunac,

Iza odluke o ratu protiv SR Jugoslavije stale su sve zemlje iz tog saveza - od Francuske, Nemačke, Italije, Britanije, SAD, Kanade, Norveške, Holandije, Belgije, Danske, Luksemburga, Portugalije, Španije, Islanda, Mađarske, Češke, do Poljske, Grčke i Turske. Na spisak možemo da uslovno da dodamo i Sloveniju, Hrvatsku, Bugarsku, Rumuniju, Makedoniju i Albaniju koje su dale svoj vazdušni ili kopnenih prostor za izvođenje vojne akcije protiv SR Jugoslavije.

Tvoje je legitmno pravo da imaš takav stav prema tim zemljama, ali mi u tom slučaju nije jasno po kom osnovu i logici želiš da Srbija uđe u EU, jer uniju uglavnom čine upravo navedene zemlje. Ako po tebi nije moralno da ulaziš u bezbednosni savez sa tim zemljama, gde je logika ulaska u politički i ekonomski savez sa njima?

Čudi me da realan čovek poput tebe ne pomišlja da bi par stotina ljudi u našim uniformama na Kosovu bili glineni golubovi za ekstremiste i da nikakvu smislenu funkciju i zadatke tamo ne bi mogli da obavljaju.

Gde je i kada Klark izjavio to što citiraš? Prvi put čujem za to.

Danilo, lepo je što si mi nabrojao sve zemlje članice NATO, ja ću ti ponoviti da znam sve o "konsenzusu" koji je tada postignut, ali znam i kakav diplomatski pritisak je izvršila Madlenka da bi se stiglo do tog konsenzusa.
Velika većina tih zemalja je svesna greške koju su napravili, to je glavni razlog zašto nisu dozvolili da ih Buš ponovo prisili na sličnu nelegalnu akciju u Iraku. Seti se kakve su optužbe dolazile iz Vašingtona, iz usta Ramsfelda, o staroj i novoj Evropi itd.

Što se tiče mog stava oko ulaska u EU. Pa, ja sam bio dovoljno jasan, razlog za pristup EU leži u konkretnom materijalnom interesu.

Citat
Čudi me da realan čovek poput tebe ne pomišlja da bi par stotina ljudi u našim uniformama na Kosovu bili glineni golubovi za ekstremiste i da nikakvu smislenu funkciju i zadatke tamo ne bi mogli da obavljaju.

Prijatelju moj, ti očigledno ne sagledavaš skrivene interese u određenoj nameri.

Pa, upravo se radi o tome da bi albanski ekstremisti sigurno napali naš personal na Kosovu. Bezbednost našeg personala bi bila u nadležnosti NATO, a to znači da bi NATO morao da se obračuna sa albanskim ekstremistima, isto onako odlučno kao što se obračunao sa srpskim ekstremistima, u nedavnom ratu. Osim, ako neko ne misli da je samo srpski ekstremizam opasan i destruktivan, a albanski je prefinjen i progresivan.

To jeste glavni cilj, NATO treba da odlučno suzbije svaki ekstremizam na Balkanu, ako je zaista cilj dugoročna stabilnost na Balkanu. Samim tim bi se širom otvorila vrata za eventualni kompromis koji mogu da postignu samo realni i umereni političari na Balkanu, srpski i albanski.

O Klarkovim idejama i izjavama ne bih trošio reči. Mogu samo da te uputim na izjave i buduće memoare penzionisanog engleskog generala ser Majka Džeksona (gen. Mike Jackson).

Zemunac,

NATO i naša zemlja su uradili mnogo pametniju stvar za jačanje bezbednosti čitavog tog prostora. KFOR tj. NATO je ukinuo ograničenje našeg vojnog prisustva u Kopnenoj zoni bezbednosti, a uvedene su i jednovremene patrole duž administrativne linije.

To je mnogo mudriji način za stvaranje stabilnosti i na Kosovu i na jugu Srbije.

Klarkova razmišljanja poznajem kroz knjigu koju si verovatno i ti čitao, a Džeksona sam imao priliku lično da upoznam.

« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 23:43:55 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
da, podrzavam nezavisnost Kosova i clanstvo Srbije u NATO i EU.

Kosovo je vec nezavisno, nista ne mozemo da uradimo. Ovakvom drzavnom politikom mozemo samo da produbimo sukobe izmedju naroda koji ga naseljavaju sto ce samo ici na stetu manjinskim zajednicama na Kosovu.

Да, али се на срећу ти, твој нарко-бос и ваше удружење грађана не питате ни за шта у овој земљи...  Smile

То је демократија, ево објасни ти створење са надимком малецкаа горе...  Smile

NATO i naša zemlja su uradili mnogo pametniju stvar za jačanje bezbednosti čitavog tog prostora. KFOR tj. NATO je ukinuo ograničenje našeg vojnog prisustva u Kopnenoj zoni bezbednosti, a uvedene su i jednovremene patrole duž administrativne linije.

А људима који су поклани и чије су куће спаљене кажи "Милошевић вам је крив. Немогуће је не осетити последице тако погубне политике..." Какав си ти лицемер то је заиста фрапантно...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 23:45:38 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .ma, brate, usli, ne usli, isto nam je. . .osudjeni smo da vecito budemo beda. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
cg ac

Ne znam odakle da pocnem.... Smile

Da li znas kako napreduje prirodni prirastaj Albanaca na Kosovu, a kako Srba u Srbiji? Pazi, govori se o nekom poboljsanju prirastaja Srba, nadam se da je tako, medjutim, ako se sa povecanim prirastajem pocne vec od sutra i ako Kosovo ostane u Srbiji, za 20 god (kada ovi dobiju pravo glasa), Albanaca na Kosovu ce biti vise nego Srba u Srbiji i eto razloga za brigu...to prosecan Srbin ne razume.

Cini mi se da su listici radjeni za osobe sa prosecnom inteligencijom.

Takodje...nezavisno Kosovo i clanstvo u EU i NATO (pre svega), a zatim i ostalim svestskim oraganizacijama.

Hebiga kotite se kao zecevi, pa se srbi ne plase zeceva... Kad vas ameri odjebu bice dobre zecetine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
da li mislis da je moguce da Kosovo ostane u Srbiji? DA ili NE?
da li mislis da je moguce da se stanovnici Kosova integrisu u institucije Republike Srbije? DA ili NE?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Da li je jednostrano priznavanje nezavisnog Kosova krsenje medjunarodnog prava i povelje UN??? DA ili NE?
NE! Ako tako odluce UN i vecina. Smile

Volju vecine treba postovati, bez obzira na sve.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
1. DA
2. To pitaj njih..mene ne interesuje, ko nece zna gde je Albanija
..ali ti meni naravno nisi odgovorio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Hahahaha. pa amerika i njihovi evropski janjicari nisu vecina u UN...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Dulisha,

O čemu ti pričaš? O kakvim poklanim ljudima? Opet vadiš reči iz konteksta i off-topikuješ...Zašto imaš toliko snažnu potrebu da budeš nepristojan i vređaš? Prekidam dalju komunikaciju sa tobom ako se ovo nastavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 22:29:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.