Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 19:52:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате улазак Србије у НАТО?
Да
30.6%  (57)
Не
69.4%  (129)
Ukupno glasova: 186
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НАТО - за или против?  (Pročitano 53723 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Gondor
To cemo jos da vidimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
hehe ti ces pogotovo da vidis, i ja kazem... Procitaj moj potpis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
NE! Ako tako odluce UN i vecina
 Smile Smile Smile
Toliko o poznavanju medjunarodnog prava!

Citat
Da li znas kako napreduje prirodni prirastaj Albanaca na Kosovu, a kako Srba u Srbiji? Pazi, govori se o nekom poboljsanju prirastaja Srba, nadam se da je tako, medjutim, ako se sa povecanim prirastajem pocne vec od sutra i ako Kosovo ostane u Srbiji, za 20 god (kada ovi dobiju pravo glasa), Albanaca na Kosovu ce biti vise nego Srba u Srbiji i eto razloga za brigu...to prosecan Srbin ne razume.

Nazalost odavno nisi bio dole pa ne znas da je u stagnaciji....u svakom slucaju oni tu istu decu prave u velikom broju zbog.
1. dvojica obavezno idu na rad u inostranstvo, jedan da placa teroriste drugi da hrani kucu.
2. Jedan da bude kuci i cuva porodicu
3. Jedan da pogine za domovinu.
4 Jedna da se j#$% non stop  da bi opstale tacka 1, 2 i 3!!!
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 23:54:28 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
Hahahaha. pa amerika i njihovi evropski janjicari nisu vecina u UN...
. . .nisu, ali mogu da uticu na misljenje vecine. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
1. DA
2. To pitaj njih..mene ne interesuje, ko nece zna gde je Albanija
..ali ti meni naravno nisi odgovorio...

znaci ti bi zeleo da posle sledecih parlamentarnih izbora u srpskom parlamentu bar 1/3 poslanika budu Albanci sa Kosova? I kako te to ne interesuje kada se za to boris?

nisam pravnik, verovatno jeste krsenje medjunarodnih zakona, ali mislim da se Zapad sasvim dovoljno trudi da se dostigne kompromisno resenje.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 23:59:19 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004

Da li je jednostrano priznavanje nezavisnog Kosova krsenje medjunarodnog prava i povelje UN??? DA ili NE?
NE! Ako tako odluce UN i vecina. Smile

Volju vecine treba postovati, bez obzira na sve.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ti ne samo da nemas pojma o medjunarodnom pravu nego si brate i budala!  Smile Smile Smile
1. DA
2. To pitaj njih..mene ne interesuje, ko nece zna gde je Albanija
..ali ti meni naravno nisi odgovorio...

znaci ti bi zeleo da posle sledecih parlamentarnih izbora u srpskom parlamentu bar 1/3 poslanika budu Albanci sa Kosova?

nisam pravnik, verovatno jeste krsenje medjunarodnih zakona, ali mislim da se Zapad sasvim dovoljno trudi da se dostigne kompromisno resenje.

Vidis ja na to gledam sa pozitivne strane, jer kad bi imali tolko albanaca u skupstini onda bi se najzad ova srpska stoka ujedinila i prestala da se samo medjusobno svadja!!! A druga stvar sigurno bi se naslo neko resenje sa mozda dvodomnom skupstinom ili sa tako necem slicnim sto bi umanjilo mogucnost Kosova da bitno odlucuje bilo sta vezano za Srbiju...uostalom ionako ce imati do sada u svetu nezabelezenu autonomiju!

Nije verovatno..nego je 100% krsenje medjunarodnog prava! I ti ,ooo veliki demokrato, hoces da Srbija udje u organizacije koje ruse kamen temeljeac demokratije...Stidi se Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 00:04:32 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
da, podrzavam nezavisnost Kosova i clanstvo Srbije u NATO i EU.

Kosovo je vec nezavisno, nista ne mozemo da uradimo. Ovakvom drzavnom politikom mozemo samo da produbimo sukobe izmedju naroda koji ga naseljavaju sto ce samo ici na stetu manjinskim zajednicama na Kosovu.

Ne mora da znači. Ako i dođe do sukoba, mi još ne znamo pravu vojnu snagu Albanaca, jer je u nedavnom ratu njihovu borbu vodio NATO, a oni su samo jednom pokušali i popušili na Košarama i posle toga su klatili muda po Peškopeji i Kukšu u Albaniji, čekajući da NATO "oslobodi njihovu zemlju". Šta ako NATO proglasi neutralnost, u eventualnom novom sukobu? Smile

@ Danilo,
nisi mi odgovorio na pitanje, već si prešao na drugu temu vezano za tzv. kopnenu zonu bezbednosti u užoj Srbiji. To je takođe zanimljiv skup pitanja, možemo o tome kasnije da prodiskutujemo.

Ponoviću pitanje, ako ne odgovoriš, nema veze i to je neka vrsta odgovora.

U cilju ostvarenja dugoročne stabilnosti Balkana, da li smatraš da treba energično suzbiti svaki ekstremizam na ovim prostorima, pogotovo albanski (trenutno najizraženiji), da ili ne?
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
NE! Ako tako odluce UN i vecina
 Smile Smile Smile
Toliko o poznavanju medjunarodnog prava!

Zna se da bi nesto proslo kroz UN, sve clanice treba da se sloze i jednoglasno podrze. Ali, isto tako podrzavam i volju vecine...sta tu nije jasno? Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 00:02:29 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Citat
Ne mora da znači. Ako i dođe do sukoba, mi još ne znamo pravu vojnu snagu Albanaca, jer je u nedavnom ratu njihovu borbu vodio NATO, a oni su samo jednom pokušali i popušili na Košarama i posle toga su klatili muda po Peškopeji i Kukšu u Albaniji, čekajući da NATO "oslobodi njihovu zemlju". Šta ako NATO proglasi neutralnost, u eventualnom novom sukobu?

ne govorim o oruzanim sukobima, govorim o nepovezanosti dva tako bliska (fizicki) naroda. mora da postoji neka simbioza, bilo da Kosovo bude samostalno ili deo Srbije. nesto mi ne govori da vecina ljudi u Srbiji zeli simbiozu sa Albancima? jedino zele teritoriju Kosova iz nekog razloga.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nazalost odavno nisi bio dole pa ne znas da je u stagnaciji....u svakom slucaju oni tu istu decu prave u velikom broju zbog.
1. dvojica obavezno idu na rad u inostranstvo, jedan da placa teroriste drugi da hrani kucu.
2. Jedan da bude kuci i cuva porodicu
3. Jedan da pogine za domovinu.
4 Jedna da se j#$% non stop  da bi opstale tacka 1, 2 i 3!!!

Е од свих тих квази-реалних аргумената убедљиво је најјачи тај да ће Албанаца на Косову за 5 година да буде скоро милијарду...  Smile

Opet vadiš reči iz konteksta...

Не, опет супротно... ја твоје речи стављам у (какав такав) контекст, а кад се то уради види се колико у ствари твоји "говори" немају смисла...  Smile

А Вања звани Багзи је већ почео да подрхтава колико дуго (временски) изговара "Косово је већ независно..."... или је можда решио да појача "филинг"...  Smile

duvam mozda jednom mesecno.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 00:06:14 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 19:52:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.