Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Jun 2026, 12:38:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли подржавате улазак Србије у НАТО?
Да
30.6%  (57)
Не
69.4%  (129)
Ukupno glasova: 186
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: НАТО - за или против?  (Pročitano 64161 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
nije da nista nije uradjeno.

Uradjeno jeste, pitanje je kako, koliko si pokran svakim km puta nisi ni svestan svoje nesvesti   Smile

Citat
zato sto su oni u mnogo boljem polozaju nego mi.
jedino su u losim odnosima sa srbijom, i kao sa slovenijom ali ni izbliza koliko sa nama. cim onoliko slovenaca bezbedno letuje u HR znaci da nisu na noz.

U kojem su to oni polozaju a u kojem mi, oni u lezecem a mi u stojecem daj mani me te price.
Neka se oni izvinu nama kao sto se njima izvinuo debilni Tadic i ja cu biti zadovoljan.
Ko kaze da Srbima nije bezbedno na letovanju u Hr, moj burazer letuje u Porecu sa sve jugicem  Smile

Citat
ovo sto je potpisano kao 1244 je moglo da prodje i pre bombardovanja.
nisu nas oni bombardovali da bi izgurali resenje koje nisu zeleli.. to je sigurno.

Nije moglo da prodje, jer prvi sporazum nisu hteli Albanci da potpisu  Smile e posle su hteli ali ne i mi jer bi KiM bilo njihovo kroz koju godinu!
Oni su nas bombardovali jer im je to bilo u interesu.

Citat
kako?
ovostvarno ne znam, pitam te lepo.
nemam nameru da te ubedjujem u bilo sta.
ovo sto sam ja izneo je moje misljenje i zanima me koje je tvoje.

Kako jos pitas! Privatizacijom crni sine su ovu zemlju prodali za sitne pare. Licno moja firma je prodata za celih 100000 dolara 2004 godine a vrednost je daleko veca mnogo daleko....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako jos pitas! Privatizacijom crni sine su ovu zemlju prodali za sitne pare. Licno moja firma je prodata za celih 100000 dolara 2004 godine a vrednost je daleko veca mnogo daleko....
Covece, zapitaj se koliki dug je imala ta tvoja firma. Dobro je da ste dobili i toliko. I to je puno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Uh sto volim kada pocnete da se hvatate za neke glupe argumente, dugovi ovo ono.
Ne bih da pricam kakva je fabrika nekada bila i sta smo sve radili i izvozili a gde smo sada.
Nego moja firma je mala u odnosu na neke vece, a videcemo mi jos neke stvari dolaze veci giganti iz nase zemlje na tenderu za privatizaciju koji nemaju "dugove" i kako ce se prodati.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
Neka se oni izvinu nama kao sto se njima izvinuo debilni Tadic i ja cu biti zadovoljan.
Ko kaze da Srbima nije bezbedno na letovanju u Hr, moj burazer letuje u Porecu sa sve jugicem
poceo je stipa nesto stolici na izvinjenje ali su ga lincovali pa se uozbiljio..
kod njih jos ije takva situacija.
oni su vise osetili rat i narod je vise propatio od nas nego mi od njih.

cinjenica je da su slovenci u mnogo boljem polozaju od nas u HR. dakle, jedino smo mi u losem polozaju sa HR od svih njihovih suseda.
Citat
Oni su nas bombardovali jer im je to bilo u interesu.
ajde, onda im sigurno nece biti u interesu da bombarduju drugu clanicu NATO-a. Smile

Citat
moj emisljenje je da firme moraju da budu privatizovane,sto pre, a ako je mala potraznja, kao sto jeste, ne mozes za velike apre d aih prodas.
dakle, ako se nadjes pred zborom:za manje pare ili da ne prodas, onda bolje za manje pare.

ne znamza tvoju firmu, ali ima dobrih primera gde se ispaltilo da drzava proda za manje pare jer je posle visestruko 'nagradjena'

Covece, zapitaj se koliki dug je imala ta tvoja firma. Dobro je da ste dobili i toliko. I to je puno.
aj,molim te, odakle sad ti znas da li je dobro ili nije??
covek nije ni naveo o  kojoj firmi prica a ti vec znas da je odlicno... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cg ac
Znaci "dug" je glup argument? Cuj ovo sad...strasno  Smile

Pa ko je lud da kupi firmu, koja ima vece dugove od same vrednosti firme? Sta cemo sa bankama itd?

Odosmo od teme... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
poceo je stipa nesto stolici na izvinjenje ali su ga lincovali pa se uozbiljio..
kod njih jos ije takva situacija.
oni su vise osetili rat i narod je vise propatio od nas nego mi od njih.

cinjenica je da su slovenci u mnogo boljem polozaju od nas u HR. dakle, jedino smo mi u losem polozaju sa HR od svih njihovih suseda.

Znaci jedino Srbi moraju svima da se grbace jer oni imaju nekakve situacije.
I ja sam osetio rat, i meni su ginuli rodjaci plus ekonomska blokada drzave.

Citat
ajde, onda im sigurno nece biti u interesu da bombarduju drugu clanicu NATO-a.

Sto ako imaju dobru vajdu ima i nju da roknu kao belu lalu....moc je cudo!

Citat
moj emisljenje je da firme moraju da budu privatizovane,sto pre, a ako je mala potraznja, kao sto jeste, ne mozes za velike apre d aih prodas.
dakle, ako se nadjes pred zborom:za manje pare ili da ne prodas, onda bolje za manje pare.

ne znamza tvoju firmu, ali ima dobrih primera gde se ispaltilo da drzava proda za manje pare jer je posle visestruko 'nagradjena'

E vidis kod nase privatizacije su sve firme prodane za male pare jer toboze niko nije hteo da ih kupi....a tek koliko je otislo u stecaj, pa prodato za par dinara, mogu samo iz Krusevca da ti nabrojim 20 firmi!  Smile

Citat
Znaci "dug" je glup argument? Cuj ovo sad...strasno  Smile

Pa ko je lud da kupi firmu, koja ima vece dugove od same vrednosti firme? Sta cemo sa bankama itd?

Odosmo od teme... Smile

Glup je kada nemas pojma o nekoj firmi i dal je imala dugove. Ali posto si ti vidovita zorka onda je to u redu!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Citat

Sto ako imaju dobru vajdu ima i nju da roknu kao belu lalu....moc je cudo!

Istorija govori da nece! U sukobu Grcke i Turske oko Kipra ceo ostatak NATO-a je morao da cuti, jer su obe vec tada bile clanice NATO-a! I ako je Grcka uzivala bolji ugled unutar samog NATO-a, po "pravilniku" NATO tj. sve drzave clanice su duzne da stite svaku drzavu clanicu od eventualnih napada sa strane, zatim niti jedna zamlja clanica ne sme da izvrsi cin agrasije nad drugom clanicom, i u slucaju sukoba dve clanice NATO-a, ostale drzave clanice nemaju pravo na mesanje u sukob! Eto ti klasicnog skolskog primera!
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 20:35:41 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Citat

Tako je Staljin verovao hitleru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Skolski primeri se lako krse!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Skolski primeri se lako krse!

Bas suprotno! Skolski primerei su precizni, samim tim se skoro nemoguce krse! A ovaj ne sme da se krsi ili propade NATO, a to ni jedna od clanica nece dozvoliti!

Citat

Tako je Staljin verovao hitleru...

Opet ti o istoriji, a nisi je naucio! Hitler je iznervirao Staljina, jer je uradio nesto sto je sam Staljin hteo, zauzeo mu Poljsku! Ukratko, da Staljin tada nije hteo da se sveti i napada Nemacku, bes bi se Hitleru jebavalo da se bije po smrznutoj Rusiji! A drugo, to je bilo pre skoro 70 godina, civilizacija je napredovala od tada!
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 20:47:51 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Jun 2026, 12:38:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.