Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:40:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NATO okupatori dolaze na cajanku  (Pročitano 23750 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
O jos jedna tema gde Danilo i deda vitalne nacionalne interese porede sa prodajom sunke i piva u kafani...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

Pa dobro sada eto, koskali su se sa nemackom i Japanom, uz to eto i Italijom neko vreme i ostalima, nije to bas bio macji kasalj  Smile

Malo si zaboravio kolika je Azija i kakav je rat bio sa Japanom.Samo 4000 kamikaza o ostalom da ne pricamo.
Lepo su strucnjaci upozoravali i Nemce i Japance: ne budite taj ekonomski dzin, jer kad se on stavi na ratnoj nozi bice jebanja mame do grla.
Znam ja da je bilo lepo kad je kurati Mongol na tenku dosao i stvrio uslove da se pije srpska krv. Jebi ga, mi to nazvali, izdajnici ali dobro sad imas sta si hteo.Od toliko srpske krvi cak su i samo postali Srbi, kao sto se vidi. dok ne dodje drugi partijski zadatak..
Ali svet je malo veci od Evrope. Onaj Japan drzao 20 Evropa, ceo Tihi okean i celu Aziju. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 18:50:13 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
O jos jedna tema gde Danilo i deda vitalne nacionalne interese porede sa prodajom sunke i piva u kafani...  Smile

A šta su vitalni nacionalni interesi o premudri Feanore? Ili se samo onako malo frljaš sa terminima za koje baš i nisi siguran šta znače.

U normalnoj zemlji vitalni nacionalni interes je da prosečan čovek ima šansu da uz pošten rad živi dostojanstveno, i da može da diže porodicu. Bez toga nacija propada. Ćerka postaje sponzoruša ili kafanska pevaljka, a sin diler droge ili kladioničar koji provodi mladost ispred dragstora.

Srbija nikada neće postati normalna ako je mimo Evrope i svih oko nas. A to znači između ostalog članstvo u EU i NATO, svidelo se to tebi ili ne.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa tu se vidi koliko si ogranicen. Zar ti mislis da je stvarno Tito kriv za ovu situaciju? Zar ne vidis da nije nista imao, cak ni penziju da ostavi udovici? Ili ko je bio u okruzenju Tita, d anije mogao da mrdne od njih?
Pa cak bre i u krevet mu bile Srpkinje.
Sta si hteo, da donese tati malo mlekca iz Amerike?
Ko je sve delio, napravio republike, ko je bio na njegovoj strani za njet Staljinu?
Doneo ti je milijarde i milijarde, sta si sa njima radio?
Hajde pogledaj malo? Ko su bili Koca Popovic, Aleksandar Rankovic, Milovan Djilas, Vlada Velebit.
Sta je on mogao bez Srba da radi? U krevet mu je bila Davorjanka, visoki funkcioner partije.
Ko je pravio granice? Hajde malo razmisli, nemoj niskim strastima?

Smile ja se zezao kad sam reko da si autistican,ali vidim da stvarno jesi.  Smile

ja ti kazem nesto o tvom nacinu postovanja,i o tvojoj kontradiktornosti,ti opet o Titu...  Smile

Srbija nikada neće postati normalna ako je mimo Evrope i svih oko nas. A to znači između ostalog članstvo u EU i NATO, svidelo se to tebi ili ne.
ne slazem se sto se NATOa tice,bar ne za sada.al,kako oces...
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 20:25:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
A to znači između ostalog članstvo u EU i NATO, svidelo se to tebi ili ne.

To samo u tvojoj glavici Danilo... Samo u tvojoj prodaja sunke nato nosacu ima veze sa nacionalnim interesima...
 Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Citat
A to znači između ostalog članstvo u EU i NATO, svidelo se to tebi ili ne.

To samo u tvojoj glavici Danilo... Samo u tvojoj prodaja sunke nato nosacu ima veze sa nacionalnim interesima...
 Smile
Ne treba bre ujka Semu tvoja sunka, bre, njemu treba da ti jedes snickers, pijes cocacolu, pa posto si strvina i nemas para, moras da se zajmis. pa kad treba da vratis zajam onda kaze: dizanje suknjice da vidimo sta imate ispod. Smile Smile Smile
A to moras priznati nisu bas krivi ujka Semovi, nego neki koji bas ne vole da rade.
Halo bre Feanor, nasa sudbina je odavno zapecacena, voleo ti ili ne.
Kad si znao da papas za dzaba 40 godina, pa si se posle ritnuo, usledio je samar, a sada treba vremena dok narastu zubi ponovo, pa dok zaceli, pa dok se malo uspravis pa tek onda da te uzme.
Mi smo jos u fazi, kada cekamo da nam Toma vrati dostojanstvo, pa dobro kad bude, bude.
Samo sto rece Tata iz Kazamata, treba sacekati da Ruja ojaca, pa kad ojaca, bice spomenicaaaaaa, samo spremaj dva svedoka. Smile Smile Smile
@hkj
 sta je tvoja druga zanimacija osim sto si Srbin po zanimanju i cekach kuratih Rusa na tenku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Voleo bih i ja da ne mora to clanstvo u NATO-u ali nekako izgleda da ovi oce preko NATO-a da izmajmunisu EU. Na politicki ako ne ide na ekonomski a da se oslanja na ekonomski, uci ce Srbija za jedno 50 godina. Inace, da je Srbija bila u NATO-u bilo bi sa Albancima ko Turci sa Kurdima, ozezi po lobanji kad se buni.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ljudi, nas treba lupati po glavi sa Rajsovom "Cujte Srbi" od 7 godine zivota...
A kad zaboravimo opet... I opet...

Tek kad shvatimo ko smo i sta smo, koliki smo i koliko mozemo, tek onda cemo pricati o pravim nacionalnim interesima...

Ali verujte, onda nam nece biti bitna sunka ni snikers, ni NATO ni EU...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Voleo bih i ja da ne mora to clanstvo u NATO-u ali nekako izgleda da ovi oce preko NATO-a da izmajmunisu EU. Na politicki ako ne ide na ekonomski a da se oslanja na ekonomski, uci ce Srbija za jedno 50 godina. Inace, da je Srbija bila u NATO-u bilo bi sa Albancima ko Turci sa Kurdima, ozezi po lobanji kad se buni.
Pa jel ima neka clanica nato da nije priznala Kosovo? Normalno je da grabimo pre Shiptara, samo da nas prime. Inace jedini nacin da se suprostavis njihovom ulasku. Odavno smo mi projaktovani da budemo njihov zhandar na Balkanu, ali sta ces kad se namnozise Golootocani. Pa opet lupaju svoje puste snove.
Ne vidis dokle se islo sa iluzijama, da su pitali KoNjuzina zasto i mi ne paradiramo na Chervenoj Ploschadi, sa ostalim saveznicima. Covek samo sto ga kap nije udarila. Kaze: ima prenos na TV. To je bre naopaka istorija napisana za hibride. Pre ce Hrvati paradirati kao saveznici od nas.Nama su se u drugom ratu napili krvi, a Hrvate i Pavelica su u velikom luku zaobisli po partijskoj duznosti.Mesicu dali orden zasluga za saveznistvo u Drugom Ratu. I to licno nosati kgb-ovac. Miljenik Golootocana.
« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 09:35:31 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ljudi, nas treba lupati po glavi sa Rajsovom "Cujte Srbi" od 7 godine zivota...
A kad zaboravimo opet... I opet...

Tek kad shvatimo ko smo i sta smo, koliki smo i koliko mozemo, tek onda cemo pricati o pravim nacionalnim interesima...

Ali verujte, onda nam nece biti bitna sunka ni snikers, ni NATO ni EU...

amin.

@hkj
 sta je tvoja druga zanimacija osim sto si Srbin po zanimanju i cekach kuratih Rusa na tenku?
citanje tvojih postova i odvala.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:40:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.