Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 13:02:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nataša Zrinska tužila Srbiju  (Pročitano 13958 puta)
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6630
Pa to mene nervira, što se na to apsolutno ne obazire...
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Nije to samo neistomisljenik vec postaje drzavni neprijatelj. Ona radi na stetu Srbije. Ako joj je toliko stalo do otkrivanja zlocina, zasto onda ne istrazuje i zlocine koji su pocinjeni nad Srbima.

bavi se i time.

Citat
U organizaciji Fonda za humanitarno pravo, u subotu 3. decembra 2005. u hotelu “M” održana je konferencija “Sudbina nestalih na Kosovu” posvećena žrtvama prisilnog nestanka, nezakonitog lišavanja slobode i otmica koje su se dogodile pre, za  vreme i nakon što su okončani oružani sukoba na Kosovu. Ovaj skup na kome su članovi srpskih i albanskih porodica sa Kosova prvi put u Srbiji dobili priliku da zajedno kazuju svoju istinu, ali i da istovremeno pokažu razumevanje za bol i patnje druge strane, proteko je u atmosferi odavanja poštovanja dostojanstvu žrtava i negovanju kolektivnog pamćenja.

Citat
Beograd - Izvršni direktor Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić primila je 20. septembra 2005. godine predstavnike Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu, koji su zatražili pomoć u rešavanju pitanja sudbine otetih i nestalih. Prema podacima Udruženja, od 1998. godine na Kosovu je ubijeno 1.247 Srba. Predstavnici Udruženja ovom prilikom su predali spisak imena 1.500 kidnapovanih osoba - Srba, Goranaca, Roma i pojedinih Albanaca, od kojih je oko 800 osoba srpske nacionalnosti, zajedno sa popisom imena tri stotine pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova za koje oni tvrde da su učestvovala u otmicama.

Osnivač i izvršni direktor FHP je Nataša Kandić, dobitnica sledećih nagrada:

Human Rights Watch Award (1993),

US and EU Democracy and Civil Society Award (1998),

Martin Ennals Award (1999),

Lawyers’ Committee for Human Rights Award (1999),

NED Democracy Award 2000 (sa Vetonom Surroiem),

Geuzenpenning 2000 Award (sa Vetonom Surroiem),

2000 Roger E. Joseph Prize koju dodeljuje Hebrew Union College – Jewish Institute of Religion,

2000 Alexander Langer Prize (sa Vjosa Dobrunom),

2000 Civil Courage Prize koju dodeljuje Northcote Parkinson Fund.

Univerzitet u Valensiji dodelio je Nataši Kandić 31.maja 2001.godine titulu počasnog doktora u znak priznanja za njen dugogodišnji i istrajni rad u oblasti zaštite ljudskih prava i humanitarne aktivnosti.

U 2002. godini Nataša Kandić je dobila nagradu Odbora za ljudska prava iz Leskovca (Srbija)

Povodom dana opštine Tutin, 28. maja 2003. godine Plaketu opštine za desetogodišnji rad na zaštiti ljudskih prava u Sandžaku.

Nataša Kandić je na listi 36 evropskih heroja 2003. godine, koju je sačinio magazin Time, a iste godine dodeljena joj je CEELI nagrada Američkog udruženja pravnika.

People in Need Foundation dodelio je 2004. godine nagradu Homo Homini Nataši Kandić i Fondu za humanitarno pravo.

7. novembra 2006. godine Nataša Kandić dobila je Orden Danice hrvatske sa likom Katarine Zrinske koju joj je dodelio Predsednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić kao priznanje osobi koja svojim radom i zalaganjem doprinosi unapređivanju moralnih vrednosti.

Jedna od najznacajnijih organizacija za nasu buducnost, koja se bavi nasom prosloscu. Hvala ti Natasa i samo napred!
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 00:13:23 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sudbina meša karte, a mi igramo.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Sibir i Goli Otok kukaju za ovakvim nakazama...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Kandicka je strani placenik, to nije nista novo. Mene cudi druga stvar, kako vi u Srbiji to mirno posmatrate. Znate gdje zivi i gdje radi pa organizujte se malo. Kod nas u RS-u, posle ovakvih izjava, ne bi se bas dobro proveo. Vi u Srbiji ste mnogo libelarniji sto ce vam se na kraju obiti o glavu.

pitanje dana kad ce se i kod nas pojaviti jedna takva zivuljka...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
a zašto ju zovete nataša zrinska?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6630
Dobila je orden sa likom Katarine Zrinske, dao joj Mesić... Imaš u prvom postu..
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
a zatooo, je i naš predsjednik jazavac dijeli ordene šapkom i kapom i to samo nekim nevladinm, anti nešto, bobornicima ljudskih prava a generale smjenjuje

što ja volim te koji vole čovjeka a mrze narod, kvazi veliki pobornici ljudskih prava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
E stari moj... koji put me stvarno blesiraš tako da ostanem bez riječi...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
zašto? zbog čega? ja uopće nemam dobro mišljenje  o tim pobornicima i nevladinim udrugama, meni su svi oni klošari i kokoši, čini mi se da su oni malo krivo shvatili svoju funkciju i ponašaju se ko neke cjepidlake i štreberi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa eto upravo zbog toga...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 13:02:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.