Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nastavnici razlupao auto, psuje je na času!  (Pročitano 1416 puta)
26. Jun 2015, 13:16:26
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Nastavnici razlupao auto, psuje je na času!

10:47 26. Jun 2015.
Razbijeno je šest prozora, šoferšajbna, isečene su gume, slomljeni retrovizori. Odneo je registarske tablice i izlupao limariju. Šteta je oko 2.500 evra - kaže muž nastavnice

Učenik prvog razreda gimnazije “Svetozar Marković” iz Subotice (15) nastavnici hemije je razlupao automobil, drugim nastavnicima preti i psuje ih, a tuče i učenike, pišu beogradski mediji.

– Taj mali bandit nam je napravio 2.500 evra štete, na automobilu – priča sa zgražavanjem profesorkin suprug A. T. i dodaje da je ovo samo jedan u nizu incidenata koje ovaj dečak pravi u školi i okolini.

U njihovoj zgradi je prazan stan u koji taj dečak dovodi drugove, a zbog njihovog divljanja često interveniše i policija, priča zabrinuti čovek.

– Žena mi se požalila da ju je učenik video kako izlazi iz kola i da sada zna gde živi. Par dana potom potpuno nam je demolirao auto. Razbijeno je šest prozora, šoferšajbna, isečene su gume, slomljeni retrovizori. Odneo je registarske tablice i izlupao limariju. Šteta je oko 2.500 evra – kaže A.T. i dodaje da je policija podnela krivičnu prijavu protiv maloletnika.

Dodaje da se taj učenik njegovoj suprugi na času obraća sa je*i se, odje*i, da tuče druge đake i preti profesorima.

Protiv njega je pokrenut disciplinski postupak, ali ovi ljudi žive u strahu da će se bandit osvetiti, i sad stahuju i za svoju bezbednost.

Pored sina, i otac delikventa zove profesore na telefon i preti im. Direktor škole kaže da je učinio sve što je u njegovoj moći.

– Najveća kazna za njegovo ponašanje je jedinica iz vladanja i ukor nastavničkog veća. Što je do mene, uradio sam – rekao je direktor škole S. Čamprag.

O događaju je obavešteno i tužilaštvo. Protiv dečaka postoji više krivičnih prijava, a i njegov otac je kao problematičan takođe poznat policiji.

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Ima status učenika + ima status maloletnika. Znači, ne mogu mu ništa.  Smile

Eto šta se dešava kad se pretera u davanju (prevelikih) prava svakoj šuši.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Дај да га видим да писне мом профи математике, завршио би на интензивној и још би му захвалио што га није убио.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
postoji i krivicni zakon za maloljetna lica... Smile

ali sta da se radi..cijelo drustvo je zastranilo....pa takav nam je podmladak...

nekada su djaci  svoje nastavnike i profesore..cijenili ...postivali ..i voljeli...
a ovi su sve to umjeli da probude u djacima...

meni srce zaigra kad god sretnem nekog od svojih vremesnih sitnih i zivotom oronulih  nastavnika..iako ih nema puno medju zivim..tek pokoji....

a tako isto srce i zaboli..grlo se stegne ...pa jednom je  da budem iskren i suza neka na kraju okca se pojavila..
kad cuh da je  jedan od njih... zauzeo svoje ...zivotom zasluzeno mjesto... u nebeskoj katedri vjecnosti... Smile

i sad ko da ga vidim i cujem..i razmisljam kako se tako necujno uvukao u kabinet..
kako sutke..vec  par minuta posmatra ...zadivljen...  neku moju interpretaciju...zejlka bebeka iz najboljih dana jugoslovenskog roka... Smile Smile Smile  Smile

kako me gleda  Smile i kaze -  bobak... silazi sa klupe... Smile i ajde na svoje mjesto.. Smile
ili ajde u cosak-odma...u to vrijeme ja i cosak smo bili nerazdvojni drugari  Smile ili... izadji pred tablu  Smile Smile Smile
nikad ga na vrijeme nisam vidio da je usao u kabinet... Smile

ali ta suzica.. to je zbog vjetra koji dize praisinu.. kad moje  ubrzane misli krenu u rikverc...
u neka dobra djacka vremena...
i ozive ovakva daleka djacka sjecanja ...a njega vise nema... Smile

eh tad...nekad ...kada su  ti nastavnici i nastavnice... bili nasi drugi roditelji...
i koji su sve nase  radosti i tuge...citali sa nasih malih  lica.. kao danas nasi  najbolji prijatelji....
voljeli smo ih..voljeli su i oni nas....

a ova danasnja devijantna neodgojena stoka...psuju ih...tuku..nanose im materijalnu stetu...
i zauvijek ubiju covjeka u tim divnim i dobrim i naravnim ljudima...

ali kako vec rekoh....resenje problema.... treba traziti na drugom mjestu....a ne u toj zbunjenoj djeci...

Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2015, 13:56:10 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Oduzmite bobaK_bl tastaturu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung SGH-E590
Citat
– Najveća kazna za njegovo ponašanje je jedinica iz vladanja i ukor nastavničkog veća. Što je do mene, uradio sam – rekao je direktor škole S. Čamprag.
A izbacivanje nista? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Citat
Naravno da nije i da je mogao da ga npr izbaci iz iste. Al jbg, verovatno se plase tatice i sta je sve on u stanju da uradi ako dozvoljava sinu da nekom razbuca automobil.  Smile

Škole izbacuju učenike zbog uvreda, a evo šta sve PRAŠTAJU

Da se zakon poštuje, izbacivanje iz škole pretilo bi svakom đaku kojeg uhvate kako koristi mobilni telefon usred kontrolnog zadatka ili kako nudi cigarete i pivo svojim drugarima. U praksi se, međutim, učenicima “progleda kroz prste” čak i kada udare šamar profesoru ili pretuku vršnjaka.

Izuzetak je slučaj Hane F, učenice prvog razreda Karlovačke gimnazije koja je izbačena iz škole zato što je na Instagramu postavila fotomontaže nekoliko profesora, propraćene ružnim komentarima. Iako je pokrajinski Sekretarijat za obrazovanje utvrdio da nema čak ni zakonskih osnova da Hana bude proterana iz škole, sujeta profesora pokazala se jačom od svega.

Da se pak zakon poštuje i da su direktori škola bar upola strogi kao u slučaju Hane, učenici bi iz škole bili izbacivani kad god fizički nasrnu na profesora ili drugog đaka, kad neopravdano izostanu sa više od 25 časova ili kad pokušaju da preprave ocenu u dnevniku.

- Učenici se retko kad isključuju iz škole, čak i kad za to postoje veoma jaki argumenti. Mislim da bih primere izbacivanja kojih se sećam mogao da nabrojim na prste jedne ruke. I učenici koje izbace, po pravilu se žale Ministarstvu prosvete, a odatle uvek stigne nalog da se đak ponovo vrati u školu. To je vrlo opasno, jer ako vratite učenika koji je maltertirao drugu decu, onda šaljete poruku da se nasilje toleriše i motivišite tog učenika da nastavi s lošim ponašanjem - priča za “24 sata” Milorad Antić, profesor Škole za negu lepote u Beogradu i predsednik Foruma srednjih stručnih škola.

On se seća problematičnog dečaka kojeg su iz Škole za negu lepote izbacili nakon mnogo neopravdanih izostanaka i nakon što su se devojčice žalile da ih maltretira. Međutim, po već ustaljenoj proceduri, đak se žalio Ministarstvu prosvete i ubrzo je stigao nalog da se vrati u školu iz koje je izbačen.

- Za prvi prestup učeniku bi trebalo smanjiti ocenu iz vladanja i pojačati nadzor. Ali, ako se devijantno ponašanje nastavi, onda nastavničko veće treba da izglasa izbacivanje iz škole. Osim što je to važna lekcija za počinioca, i ostali đaci shvate da u školi ne mogu da rade baš sve što požele - zaključuje Antić.

http://www.24sata.rs/skole-izbacuju-ucenike-zbog-uvreda-a-evo-sta-sve-prastaju/7233
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Oduzmite bobaK_bl tastaturu  Smile

pa je trebaju tebi dati..jel  Smile
mrssssss   Smile

ne moze da bude najveca kazna za toliku pricinjenu materijalnu stetu..izbacivanje iz skole..
izbacen ili ukoren moze da bude zbog psovanja nastavnice..ili drugih slicnih ispada u skoli...

ali zbog devastiranja automobila..(a to nema veze sa skolom) bit ce kaznjen..shodno propisanom zakonu...
s tim sto ima tu ajmo reci olaksavajucu okolnost...sto je ucenik i maloljetnik..
ali to ne mora da znaci da ce mu to i biti olaksavajuca okolnost...

u svakom slucaju stetu ce morati izmiriti njegovi roditelji...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2015, 14:24:11 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Neka fala, moja je jos ispravna  Smile  Nego, mrzi me da citam post do kraja kad se raspises  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Nokia 33-10
Ovog debilka bi milicija nekada lepo naučila pameti, kao i taticu nejgovog, nek njemu buši gume, mamicu mu dripačku  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.