Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nastavak ilegalne gradnje iza Bloka 45  (Pročitano 2105 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Samsung SGH-E590
@Krouli
Jbg i ti moras da ukapiras koja je uloga policije. Ta interventna maltretira omladinu zato sto joj je to i namena, a ovo mora da prodje kroz inspekciju, pa kroz sud i tek onda reaguje policija.

Trebaju ljudi da budu dosadni i da zovu televizije, a pre svega RTS i da se tako progura do javnosti. Mozda onda i reaguju na vreme. Tako su kod SC Sumice uzeli da seku sumu tokom noci kako bi dodali balon i kad su se ljudi pobunili doslo je cak do toga da je i bivsi gradonacelnik Djilas dolazio da se slika.  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Или рецимо објаснити БосноМоја екипи зашто не треба сећи дрвеће поред путева по Војводини. Па кад у равници крене снег и ветруштина и настану сметови од пет метара на путу. Па онда Премијер мора да реагује Smile

nemers ti objasniti to zaostalim ljudima eno bas neki dan prolazim pored retkog drvoreda u sremu,a ekipa picili pici i po tome,sve bi ja to vratio na planinu sa koje su dosli nije civilizacija za njih

ja kad kazem da ce nama krenuti nabolje kad streljamo jedno 200000-300000 ljudi kazu mi da sam lud, pa nije bre tito bio budala sto je streljao vec sto je prestao da strelja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Roki ako ces ti ikog da edukujes ....  Smile

Mada, ovo za RTS si dobro rekao, cu priznam, sto da ne priznam  Smile

(a oni ce da dodju kao sto dolazi policija  Smile )
« Poslednja izmena: 03. Maj 2015, 14:41:49 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Samsung SGH-E590
Svidelo se tebi ili ne, ja sam edukovan covek, pa tako mogu i druge da edukujem! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Мене је увек фасцинирало то грађење без дозволе и колико тога рецимо мало има нпр у Банату где живим и колико га много има у рецимо Шумадији одакле ми је кева (Уб, Ваљево...тај крај)
Значи...мени је у катастру уцртано ама баш све што имам у дворишту као и код већине других у мојој општини. Има и викендица дуж Бегеја које су такође уцртане...нема теорије да нешто градиш без дозволе. А у кевином крају - лудило Smile Тамо на један уцртани објекат дође двадесет неуцртаних Па ја не би могао заспати да сам нешто изградио и да сваки дан размишљам да ли ће ми доћи власт са багером да то сруши Smile Али оно...строга опуштенција. Кад су кевини отац и мајка умрли отишли смо у катастар и од пет објеката који су били у дворишту уцртан је један Smile Ја као нешто да питам а кева и њена сестра ме шутају по нози да умукнем Smile Али оно...припало је кевиној сестри па ме баш брига Smile

Док ова власт стварно не постане власт и крене да равна багерима све што је изграђено без дозволе (па макар то била цела села или зграде у центру града) неће стати нелегална градња. Па кад изравнају стотинак кућа и све се то медијски пропрати 24-7 да видите како ће се онда трчати за дозволу.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Svidelo se tebi ili ne, ja sam edukovan covek, pa tako mogu i druge da edukujem! Smile
Pa kakav si onda bio pre nego što si se edukovao,kad si sad ovakav. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
SonyEricsson k750i
istina za nasip... ja sam se sokirao kada sam poslednji put prolazio pre nedelju dana... znaci od kraja prosle sezone bajsovanja do sada razlika je ogromna, a na jednom delu skroz ogoljen potez od 50-100 metara par stabala samo stojei to u nekoj barustini gde verovatno nisu mogli da pridju...

a vikendice, neke su da im pozavide ovi sa dedinja... kod samog ostruznickog mosta ima jedan zamak ko iz filma ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Па ја не би могао заспати да сам нешто изградио и да сваки дан размишљам да ли ће ми доћи власт са багером да то сруши Smile

Vidis da su te skroz pogresno vaspitali  Smile

Sto se nelegalne gradnje tice, tesko se da objasniti da se ti planovi prave sa nekom namenom i logikom, da postoji razlog zasto se ne moze staviti (bas tako) kuca, objekat gde se nekom hoce (mislim da je taj pristup vise prisutan nego onaj sto se dogovorio da ga ne diraju pre samo gradnje), da to iziskuje drzavi dodatne troskove (da sad ne nabrajam koje, vise puta smo pricali o tome vec) itd itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Kad bolje razmisliš, i ne mora da se objašnjava ljudima zašto je to tako. Samo treba kazniti one koji to prekrše. Nema šta vlasnik da zna i ne zna nauku iza toga, ako je nešto protiv zakona, onda to ne treba da radi.

Uostalom, ko ima i tri grama mozga, nakon samo par raspitivanja, shvatiće zašto je to tako i zašto postoje propisi, i odustaće kad vidi da ne može tako. Tvrdoglavi panjevi koje nemaju ni toliko mozga, će samo da nastave da teraju svoju priču i baš takve i treba udarati po džepu. Pa kad popije kaznu 10 puta, ma kolika šupljina bila u lobanji, odustaće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
Apple 15
Jedina lepa stvar u svemu tome je sto ce napokon taj deo grada mozda i da zaprasuju protiv komaraca....

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.