Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasilje!?  (Pročitano 15824 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
@ Sisa
Ajde molim te uzmi drugi avatar. Moj dragi je vec zauzeo isti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Uradicu ja gringu novi samo neki mi se javi na pp kako hoce.
=back on topic=
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 315
Citat: sanjica_021
Citat
Silovao cerke do iznemoglosti!

Jedan cetrdesotogidisnji otac iz zlatara,osudjen je u Zupanijskom sudu na 15 godina zatvora zbog silovanja svoje dve maloletne cerke.Sudjenje ocu monstrumu brzo je okoncano,jer je u sudu priznao sve sto je poricao u istrazi.On je duze vreme svoje dve maloletne cerke prisiljavao na sex,od cega je jedna i zatrudnela.Dete nije rodila,ali je ona kao i sestra,prosla sa teskim psihickim i fizickim posledicama.Optuzeni je u zatvoru vec pola godine,odnosno od momenta kada su ga cerke prijavile,gde ce ostati i dalje,dok ne odlezi kaznu.

Uuuuu sto bih voleo da ga upoznam.... Samo na 5min. Da mu objasnim kako kolje sumadinac! Uvek sam se gadio takvih bolesnika. I onih koji biju zenu i sl. Pokoljes govna i gotovo. Trebala bi da postoji zakonska regulativa za to. Jebes ti demokratiju, to nije covek to je... neko cudo koje ne zasluzuje da udise isti vazduh kao ja!  :mad:  Smile  Smile  :twisted:  Smile  :twisted:  :mad:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Takvih manijaka ima svuda samo je pitanje u kolikoj se meri oni predstavljaju takvi izvan svoje porodice.
A sto se tice psihologa-oni ne mogu uticati na vlast.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Metak. Samo metak.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 315
Noz care... Samo noz... Znas ti posto su meci?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 304
Nemojmo ljudi nasilje suzbijati pojedinačnim nasiljem jer i sami postajemo isti kao ti bolesni ljudi. Odgovarajući pravni akti za sve vrste nasilja i mnogo veće kazne doprinelo bi da se situacija drastično poboljša. Pošto smo civilizovano društvo i izbegavamo mogućnost smrtne kazne za ovakve slučajeve minimalna kazna treba da je je doživotna robija sa prinudnim teškim radom bez mogućnosti pomilovanja.
I mene dovodi do besa, i ne znam kolko bih mogao da se kontrolišem da naletim na nekog ko radi takve stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Po meni je smrt nesto prelako za njih kao kazna. Volela bih da postoji neki vid legalnog mucenja, kao u proslosti, na trgovima, da zapamte to sto su uradili.

p.s. Gledala sam pre par dana na lokalnoj televiziji film zasnovan na istinitoj prici. Govori se o devojkama koje su bile silovane od strane svog oca i kada je jedna dobila dete i ono je bilo zlostavljano takodje. Na kraju je deda osudjen, ali njemu se nikako nije moglo dokazati da je bio manijak i da je u stvari upropastio zivore svojim kcerkama. Sama pomisao na takvo nesto mi ostavlja traume.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jeste gorane... ali gde je tu licna satisfakcija?  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 315
Citat: GoranK
Nemojmo ljudi nasilje suzbijati pojedinačnim nasiljem jer i sami postajemo isti kao ti bolesni ljudi. Odgovarajući pravni akti za sve vrste nasilja i mnogo veće kazne doprinelo bi da se situacija drastično poboljša. Pošto smo civilizovano društvo i izbegavamo mogućnost smrtne kazne za ovakve slučajeve minimalna kazna treba da je je doživotna robija sa prinudnim teškim radom bez mogućnosti pomilovanja.
I mene dovodi do besa, i ne znam kolko bih mogao da se kontrolišem da naletim na nekog ko radi takve stvari.

Kako mozes biti civilizovan prema nekom ko nije? Jedina normalna kazna za nekoga ko siluje sopstvene cerke je smrtna kazna. Time prakticno cinis dobro delo obzirom da si resio planetu jednog stvorenja.

Citat: vas_psiholog
Po meni je smrt nesto prelako za njih kao kazna. Volela bih da postoji neki vid legalnog mucenja, kao u proslosti, na trgovima, da zapamte to sto su uradili.

To se slazem, al posle ih treba ubiti iz gore navedenih razloga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.