Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasilje nad zivotinjama - slucaj "Srdjan Stankovic'  (Pročitano 48432 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Mog zalaganja nema, kao ni osude. Ako mene neko pita - mucitelji bi svakako trebali na lecenje ili prinudni rad, a posto me niko ne pita, dzaba da pricam sta bi i kako bi.

mogla si i sama da kažeš
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Sa jedne strane radulac, osma p, vanjaub itd. jesu u pravu, ali isto tako smatram da je i M. Magic u pravu.

Nego, jel neko od vas zna kako je ubijeno hiljade pasa pre nekoliko god. od strane vlasti? To niko nikada nece pomenuti, i niko nece odgovarati, jer niko ne moze drzavu izvesti pred sud.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
nadam se da je neko bar pisao na link koji sam postavila.
ljudi molim vas. pogledajte slike maca na mom profilu i zamislite da je neko sutne. Samo pomislite koliko je to za njih bolno i koliko je to neshvatljivo jednoj zivotinji da prima bol bez razloga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Sa jedne strane radulac, osma p, vanjaub itd. jesu u pravu, ali isto tako smatram da je i M. Magic u pravu.

Nego, jel neko od vas zna kako je ubijeno hiljade pasa pre nekoliko god. od strane vlasti? To niko nikada nece pomenuti, i niko nece odgovarati, jer niko ne moze drzavu izvesti pred sud.

može naravno, i država da bude tužena, ali potrebni su bar dobri advokati, za početak...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

i

ti psi se ubijaju injekcijama za uspavljivanje, sto je humanije od ovoga. Naravno da sam protiv toga, ne podrzavam ubijanje vec spricanje i kastraciju, ali time se drzava ne hvali i ne radi to radi zadovoljstva vec zato sto se babe koje se useru kad vide psa na ulici, zale! Tu ne mozemo da ucinimo nista. Ali ovde mozemo. Ako hoces pomozi, imas link u mom potpisu, ako neces nemoj filozofirati
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 18:43:36 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One

i

ti psi se ubijaju injekcijama za uspavljivanje, sto je humanije od ovoga. Naravno da sam protiv toga, ne podrzavam ubijanje vec spricanje i kastraciju, ali time se drzava ne hvali i ne radi to radi zadovoljstva vec zato sto se babe koje se useru kad vide psa na ulici, zale! Tu ne mozemo da ucinimo nista. Ali ovde mozemo. Ako hoces pomozi, imas link u mom potpisu, ako neces nemoj filozofirati

Ovde se ne slazemo.

Babe nisu krive vec opet drzava. Niko nije duzan da u strahu ide ulicom. Koga je pas ujeo i ko je razvio strah od istih zna o cemu govorim. Tu ne pomaze ni razum ni logika - dobra kuca, nece mene, tu je stah usao u kosti, u podsvesti je i ne moze se zanemariti.

Lutalice se moraju sklanjati sa ulica ali ne da se uspavljuju vec da se sterilizuju i da se drze u azilima dok/ako se ne udome. I da se cipuju sve domace zivotinje pa da se vlasnik koji je hteo da se malo igra sa psom a kad poraste da ga pusti na ulicu debelo novcano kazni.

Ja za svo vreme boravka u USA nisam video ni jednu macku ili psa na ulici, tj. lutalicu. Ajde sto ih nisam video u Njujorku, Baltimoru i jos nekim vecim gradovima, ali ih nisam video ni u mestu Stowe, koje je u Vermontu, ima nekij 5.000 stanovnika i nesto je tipa Zlatibora kod nas ili Kolasina u CG. Sve je u prelepoj prirodi, suma, pasnjaci i planine... video sam i chipmunke (one vererice tipa Cip i Dejl), video sam oposume i video sam musa (bem ti sunce koliko je to cudo)... ali psa i macaka nigde, o tome se strogo vodi racuna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ne znam samo cemu odmah potreba da se sagovorniku kaze kako filozofira. Zapravo je samo mali broj pasa usmrcen spricanjem. Posto je neko novac za injekcije stavio u svoj dzep, najveci broj pasa je zavrsio na surov nacin.

sterilizuju i da se drze u azilima dok/ako se ne udome

da se vlasnik koji je hteo da se malo igra sa psom a kad poraste da ga pusti na ulicu debelo novcano kazni.

Slazem se. Najveci broj lutalica u gradu je imao "ponosne" vlasnike. Kada im ljubimci nisu vise bili zanimljivi kao pre, odbacili su ih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Ja za svo vreme boravka u USA nisam video ni jednu macku ili psa na ulici, tj. lutalicu. Ajde sto ih nisam video u Njujorku, Baltimoru i jos nekim vecim gradovima, ali ih nisam video ni u mestu Stowe, koje je u Vermontu, ima nekij 5.000 stanovnika i nesto je tipa Zlatibora kod nas ili Kolasina u CG. Sve je u prelepoj prirodi, suma, pasnjaci i planine... video sam i chipmunke (one vererice tipa Cip i Dejl), video sam oposume i video sam musa (bem ti sunce koliko je to cudo)... ali psa i macaka nigde, o tome se strogo vodi racuna.

Velika je razlika izmedju lutalica kod nas i u Ameriku.
Mislim da se retko koji narod ophodi tako dobro prema lutalicama, kazem ovo sasvim ozbiljno.
Nase lutalice  skoro i da nisu agresivne(naravno ima izuzetaka), dok u recimo u Americi ako vidis lutalicu postoje sasvim ozbiljne sanse da budes napadnut.
To je valjda do kulture...

Sto se tice ovog majmuna sto sutira macku sve je jasno, ali ovi sto se zalazu za "humanije" ubijanje svinja, svinju u zivotu nisu videli a ovde prosipaju pamet.

To je onaj tip ljudi sto pogleda jedan dokumentarac ili dva klipa na jutjubu pa onda misle da su popili svu pamet sveta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One
Citat
To je valjda do kulture...

Prihvaticu da mi i ameri imamo skroz drugacije kulture, ali da nasi i njihovi psi imaju razlicite kulture, to nikako ne mogu  Smile

Salu na stranu, koja veca mogucnost da te napadnu kada nema ko da te napadne?

I opet kazem - uopste nije stvar u tome da li ce pas nekoga napasti vec kako se neko oseca kada pas naidje/prodje pored njega.

Isto kao kada neko ko se plasi kerova kaze nekom gazdi znaci ker koji je po pravilu pitom) da ga skloni/veze a ovaj kaze "dobar je on, nece...". Nisam te pitao da li je dobar i hoce li vec sam ti rekao da ga sklonis... coveku koji ima strah od psa tvoje uveravanje znaci isto koliko onom ko ima klaustrofobiju da mu se nista nece desiti u liftu.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 19:46:21 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Apple 15
Jao... ova tema je postala pravi vasar tastine...
Jedna lujka trci okolo i vristi da mucitelje treba lincovati, druga da ih treba maziti...

Idi bre... koliko sjebanih umova na jednom mestu... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.