Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasilje nad zivotinjama - slucaj "Srdjan Stankovic'  (Pročitano 48294 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
tradicionalno se svinja ubije sekirom   a u klanicama se svinja ubije motornom testerom ,tako da

не лупај глупости....свиња се у кућној радиности убија пиштољем који је предвиђен за те намене

иначе...оба клипа су трагедија...ови и нису људи Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nije tačno, on ide u krajnost i po njemu ispada da ona dva bolesnika nisu uradili ništa loše.
Ja kažem da od postanka sveta mesojedi jedu biljojede i druge mesojede. Ljudi su opett, svaštojedi, što znači da jedu i meso i biljke. Tu nema ničeg neprirodnog. Ali životinje žive u skladu sa prirodom. Gepard će ubiti gazelu da bi se prehranio, a ne da bi se iživljavao. A pojedini ljudi kao ona dva pedera upravo to rade - iživljavaju se.
Dakle napravi razliku, oštru razliku, između ubistva praseta, na najhumaniji način koji se može postići (inekcijom ili metkom) i ubistva bilo koje životinje radi zadovoljavanja svojih bolesnih nagona.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35

не лупај глупости....свиња се у кућној радиности убија пиштољем који је предвиђен за те намене

da, da  Smile Smile bash su seljaci u 19.veku (i ranije) ubijali svinje posebno napravljenim pishtoljima ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50052
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung Galaxy S24
Људи пазите шта причате...

Сви људи овде осуђују ове будале који шутирају мачку, бацају пса са моста итд. Ти ликови само желе на тај начин да изаову пажњу из забаве... Али зашто их нападате ??

1) да ли из разлога што муче животиње... ?

...

2) или што то раде само из чисте забаве ?

Ако их осуђујете што муче животиње, зар су само мачке и пси животиње? Шта је са свињама, oвцама, козама, говедима, паткама, тукама ? Ко мари за њих!? А те се животиње страшно муче, злостављају, и убијају на најсвирепије могуће начине. Током сезоне клања свиња потоци крви теку нашим селима. И нико ту није хуман, нико не мари, држи пароле и глуми будалу... Живина се једнако тако сјекирама тамани. Падају отргнуте главе на све стране, а тјела се хрвају са агоијом смртног грча... Јагње се коље тако да се прилази са стране. Неки кољачи се овну пењу на леђа  и тако га муче док не малкса до каја и не умре. Да јагње плаче када види нож о томе не треба да пишем...

И шта се то вас који нападе два човјека тиче? Већина вас једе месо. Нико то не би да промјени. Колико људи пости васкршњи пост и суздржава се од меса ? Рекао бих врло мало... Све се овде своди на демагогију и осуду људи који нису вриједни помена. А колико шачица таквих заиста одговорна за цјелокупу ситуацију у којој се налазе људи, животиње и биљке.., Ја бих рекао врло мало. Ви процјените сами.

Од свих овде који пишу којешта једино цјеним tatexa. Oн је заиста ишао до краја, али искрено! И мада га је већина људи по темама пљувала, знам да није био лицемјер као већина овде.

« Poslednja izmena: 21. Mar 2010, 20:06:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Pa i svinje se kolju zbog bolesnog nagona prezderavanja. A to sto kazes da se ubiju na najhumaniji moguci nacin da bi se posle pozdrale, bas mi smesno  Smile
To je isto kao kad se gospodja u bundi grozi izivljavanja nad zivotinjama . Smile
Ovaj drugi klip i nije mi mnogo strasan, ovaj pas je valjda plivao do obale? Smile

Svi smo mi pomalo licemerni ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ja sam ti na sve to već odgovorio...ali si ti zapeo samo da vređaš...  Smile

Pa i svinje se kolju zbog bolesnog nagona prezderavanja. A to sto kazes da se ubiju na najhumaniji moguci nacin da bi se posle pozdrale, bas mi smesno  Smile
To je isto kao kad se gospodja u bundi grozi izivljavanja nad zivotinjama . Smile
Ovaj drugi klip i nije mi mnogo strasan, ovaj pas je valjda plivao do obale? Smile

Svi smo mi pomalo licemerni ...

ne, ja nisam licemeran, to ti u svoje ime...
ne znam koliko puta treba da ti ponovim da ljudi jedu meso i da će ga jesti. ali da je svakako bolje, moralnije i normalnije, ubiti životinju samo zbog ishrane i na humani način, bez suvišnih patnji.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Apple 15
Kao vlasnik vise macaka i psa, odgovornost za njihovo ponasanje i dobrobit je samo moja...
Kada bi neka moja zivuljka povredila nekog coveka, ja bih bez problema prihvatila svoju odgovornost... bez obzira na visinu i vrstu kazne.
Zasto? Zato sto sam luda?
Ne, vec zato sto sam uvodjenjem te zivotinje u svoju kucu, ja prihvatila na sebe jos jedan zivot. Nije ljudski, ali ako mi neko kaze da zivotinje nemaju osecanja i karakter, mogu da ga tresnem necim po tintari...

Zato mi nikad nisu bili jasni ljudi koji izbacuju kuce na ulicu ili ubijaju zivotinje.
Zasto?
Nisi u stanju da vodis racuna o zivotinji, nemoj da je uzimas...
Nisi u stanju da se izboris sa divljnim psima, zovi sintere...
Nisi u stanju da se izboris sa svojim sadistickim nagonima, upucaj se... lisi svetski genetski kod svog upliva...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Ubiti bilo koga nikako nije humano, posebno zbog toga da bi ga stavio na tanjir i to jos mu nabio jabuku u usta ...

Prvi klip je stavrno potresan ali kad dublje razmislis danas je toliko potresnih stavri koje ljudi rade iz navike ili nagonski, a cini im se da je to humano ili opravdano .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pa ta životinja mora da umre, na žalost, ali tako je.
ali ne mora pri tom da pati.

uostalom, već su uspeli da razviju sistem da se meso uzgaja oko veštačkog skeleta, iz ćelija životinja, za par decenija, nadam se, neće više biti potrebe da se ubije i jedna životinja...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

da, da  Smile Smile bash su seljaci u 19.veku (i ranije) ubijali svinje posebno napravljenim pishtoljima ...  Smile Smile

а ви причате о 19 веку... Smile ...извињавам се Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.